Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Despartire la distanta... voi ce credeti`? din 24 mai 2008 11:55 de cineva...
Povestea mea e complicata dar incerc sa descriu situatia mai simplu... poate a mai trecut cineva prin asa ceva si poate imi puteti da un sfat.
Eu am fost intr-o relatie de distanta (la foarte mare distanta sa specific) cu o fata la care tineam ...
Re: ..salut din 24 mai 2008 09:49 de bianca09
Invit`o la inghetzata sau la o plimbare prin parc si vorbeste cu ea intreb`o ce ii place sa faca in timpul liber ....si incearca sa ii dai de inteles ca o placi....
Sms-uri de buna dimineata si noapte buna din 24 mai 2008 09:45 de baby
In acest moment 3,7 milarde de oameni dorm, 2,3 milioane se indragostesc, 4,1 milioane mananca, dar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest SMS ... Noapte Buna!!!
- nu te gandi la mine ... sunt in ochii tai ... in mintea ta ... in ...
Re: Re: Re: Re: Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne din 24 mai 2008 06:56 de SORIN28
Cum adica? Nu stii? :blink: Vine si ne intreaba ce este de facut "sunt prea mic,imi stric viitorul, ma omoara ai mei":ok:
Re: Re: Re: Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne tra din 24 mai 2008 03:36 de Danny_DaBoss
si ce ai rezolvat ? ai cu ce sa te dai mare la scoala ? si daca o lasi gravida ce se intampla ? ;)
Re: Iritatie de la mama natura? din 24 mai 2008 01:26 de MrSolo
Pai ce sa zic daca nu ai avut pana acum contact sexual ar putea fi o boala din nastere insa nu cred ca ar fi ceva grav totodata contacteaza un doctor si explicai problema el te poate indica mai bine ce ai de facut!
Re: Re: In legatura cu himenu'.. din 24 mai 2008 01:22 de MrSolo
Depinde de organism!
Re: Re: Re: Re: Re: Lichidul preejaculator contine din 24 mai 2008 00:04 de marry
eu aveam indoieli, adica nu eram sigura ca contine spermatozoizi. dar m-am jucat bine si eu cu focul timp de 5 ani cu fostul meu prieteni. nu ne protejam, el termina afara, dar sunt sigura ca deseori se eliminau catitati mari de acest lichid. cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: oare e destul? din 23 mai 2008 23:56 de marry
da am incercat sa-mi imaginez. sa mori de ris haha. dar eu zic ca conteaza mult si forma. daca e mai subtire sus decit jos parca ceva nu-ti ajunge. am simtit asta. cine e de parerea ca cnteaza si forma??
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu sa sarut f din 23 mai 2008 22:36 de ane
:heart::heart:kred k prietena a nu vrea sa va sarutati deoarece ii ieste teama daca nu va sti sau cea de genul? (!) explikai sau nuj fa si tu ceva spune-i ca daca iincearca nu moare:-`
Re: ..salut din 23 mai 2008 22:23 de Guest
daca este o tipa pe care, ai vazut-o pentru prima data, probabil, ca este bine sa incercati sa stati de vorba, pentru a va cunoaste, cat de cat, reciproc. poate ca nu ma pricep la sfaturi, evit, in acest domeniu sa le si dau, insa, v-a trebui, cumva ...
Re: Re: Re: Probleme cu potenta dupa Naposim! din 23 mai 2008 20:18 de vali
Am si eu o intrebare pt toti cei care au incercat naposimul.Spuneti-mi va rog daca am 17 ani ,merg la sala de 1 an ,am ceva fibra pe mn dar vreau mai mult(de....omu din ce are din aia vrea mai mult:-`)daca imi afecteaza sanatatea in vreun fel.....si ...
La 14 ani e devreme pentru sex, stiu din 23 mai 2008 20:15 de gagagu
deciii ... am 14 ani jumate si am un prieten de 10 luni, de aceeasi varsta.
si vrea sa o facem .. :~* dar stiu ca este prea devreme si eu nu am fost de acord.deoarece stiam consecintele. [ de la medic : ca te ingrasi, ca iti apar multe cosuri si ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cazul fetei de din 23 mai 2008 17:01 de solokd
sai asa ca va dau un paragraf din furumul de pe site-ul ala pe care ni l-a aratat oanaaaaa "am mai zis intr-un topic...din ce am citit...si cati am cunoscut ( pe net ) ... am ramas cu impresia ca EMO in Romania este doar un trend.
" ...deci ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cazul fetei de 12 din 23 mai 2008 16:54 de angela
De ce sunt copiii astia asa tristi??Probabil pentru ca nu toti suntem la fel.Fiecare copil vede lumea diferit, si trateaza problemele vietii pozitiv sau negativ.Tu ai beneficiat de un psihic puternic, dar sunt altii care nu pot face fata cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cazul fetei de 12 din 23 mai 2008 16:46 de solokd
daca tu zici...ce mai pot sa zic yo......nu am auzit nimik la tv despre asa ceva....asta este primul caz de care aud despre emo...tu auzi ceva yo vad altceva....
Re: Re: Re: anticonceptionalele din 23 mai 2008 14:49 de SORIN28
De sa-i explic? Eu vreau sastiu daca stie pentru ce folosesc sau sunt doar in loc de bomboane mentolate
Naspa! din 23 mai 2008 11:28 de Suparata
Imi pare rau ca ti-ai pierdut bunica.Si stiu cum te simti.E firesc sa nu iti mai arda de nimic,cand ai pierdut pe cineva drag.Dar nu spune ca nu vrei sa mai traiesti,nu e bine.Si eu mi-am pierdut acum trei ani bunicul,care,ma incuraja si ma sprijinea ...
Re: ..salut din 23 mai 2008 10:51 de stefanoski
Esti foarte confuz. Tu nu o iubesti, pur si simplu iti place de ea. Pune problema in felul urmator. Daca nu-i spui nimic si taci, nu rezolvi nimic. In schimb daca ii spui ca o placi ai mai multe sanse de reusita si nimic de pierdut. Daca te refuza, ...
Timiditate.... din 23 mai 2008 04:59 de iuliano
Poate ca unii o sa radeti de mine sau altceva eu am 13 ani si imi place de o fata foarte mult si nu pot sa imi iau gandu de la ea de cateva zile deci parca ma simt asa naspa ma simt mai rau deci va rog nu radeti doar vreau niste raspunsuri sunt mai ...
Pagina 1913 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||