Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: ..salut din 25 mai 2008 21:25 de mysterious_g
Ce frumos...inocenta varstei...copii timizi care simt pentru prima data fiorul dragostei.Cel mai bine este sa vorbesti cu ea, sa vezi ce aveti in comun si cine stie poate si ei ii place de tine.
Re: sal... din 25 mai 2008 19:22 de ZigZag
Daca esti destul de excitat .. durerea va fi minima sau chiar deloc !
Re: Re: Iritatie de la mama natura? din 25 mai 2008 19:21 de ZigZag
Nu neaparat boala din nashtere ! de obicei decalotarea ar fi trebuit facuta cand copilu era mai mic .. yo asa tzin minte ca mi s`a facut cand eram un putzoi mic .. si dupa , "la batranetze" n`am mai avut treaba ! probabil va trece si la tine alex ...
Re: sex din 25 mai 2008 00:29 de solokd
te-am facut baiat??? ...sry dupa ce-am scris ti-am vazut profilul...inca o data sry.....totusi in mare parte e la fel ;)
Re: sex din 25 mai 2008 00:28 de solokd
stiu yo ....stiu yo....pot sa raspunt ?? a? ...hai ca itzi zic ...ti se vor murdari hainele ....spermatozoidul se va intoarce pe unde a iesit si itzi va fecunda oo-le tale de baiat....iar apoi vei ramane gravid ....ca si arnold ;)
Re: Re: Re: Dezvoltarea corpului din 25 mai 2008 00:24 de solokd
te dezvoltzi ca baiat pana la 21-22 de ani apoi ramai constant pana la 35-40 de ani cam asa apoi incepi sa dai inapoi......:D
Re: Re: Dezvoltarea corpului din 24 mai 2008 23:21 de angela
Stiam ceva de genul fetele se dezvolta pana la 25 de ani inclusiv inaltime, iar baietii pana la 20 de ani, insa nu sunt sigura..:,Daca stau sa ma gandesc corpul nostru se modifica mereu, pana la o anumita varsta arati suuper, iar dupa aceea ...
Re: Re: Re: ..salut din 24 mai 2008 18:23 de bianca09
ma mai gandesc :love:
Re: sex din 24 mai 2008 18:09 de angela
Se intampla... ca tu trebuie sa mai citesti despre sex..:wacko:Exista un singur pericol, acela de a vi se arde neuronii de la atata prostie..:rolleyes:
Re: help din 24 mai 2008 18:05 de angela
Nu esti prea stramta..:wacko:. ci esti virgina.Iar daca nu esti deloc excitata si lubrifiata, clar o sa te doara foarte tare si el nu prea o sa reuseasca sa te dezvirgineze..:blink:Deci preludiul conteaza foarte mult, iar daca nu te lubrifiezi, ...
Re: despartire la distanta... voi ce credeti`? din 24 mai 2008 18:00 de angela
Daca o iubesti eu zic sa incerci sa te impaci cu ea.Din ce spui si ea te iubeste, asa ca fa ceva in acest sens.Distanta conteaza e adevarat, insa daca e iubire si vointa orice lucru e posibil. Un an trece repede, asa ca nu pierde ocazia de a fi cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire la distanta din 24 mai 2008 17:29 de Guest
ok, daca te-ai calmat si realizezi ca in continuare tii foarte mult la persoana respectiva, incearca sa o abordezi si sa lamuresti cum trebuie problema scuzelor. ideea este sa incercati sa aveti o discutie in care sa tii cont, totusi, ca-i neplacut, ...
Exista risc la ejacularea peste haine? din 24 mai 2008 16:46 de cozo
:rolleyes:
ce se intamppla daca s-a produs ejacularea iar partenerii aveau haine pe ei? exista vreun pericol?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: despartire la distanta... din 24 mai 2008 16:00 de cineva....
Presupun ca a acceptat scuzele... nici nu stiu... a fost foarte nasol fiindca scena sa repetat de doua ori.... mi-a dupa ultima ca ar vrea ca sa ramanem prieteni dar ca in acest moment nu pare posibil (ca eu practic nu puteam sa am o discutie ...
Re: Re: Re: Re: Re: despartire la distanta... voi din 24 mai 2008 15:48 de Guest
corect: nu poti sa hotaresti de cine te indragostesti. o fata fantastica la care-ai tinut cel mai mult si inca mai tii. asta cu vorbele urate strica multe, dar daca zici ca te-ai scuzat si ti-a acceptat scuzele !?!, iar cu indiciile ca are pe ...
Re: Re: Re: Re: despartire la distanta... voi ce c din 24 mai 2008 14:03 de cineva....
din pacate nu prea poti sa hotarasti logic de cine te indragostesti... si pana la urma a fost o fata fantastica, niciodata nu am tinut asa mult la alta... din pacate a fost distanta mare....
Ne-am despartit acum o luna (la a treia incercare) ...
Re: Re: Re: despartire la distanta... voi ce crede din 24 mai 2008 13:54 de SORIN28
:unsure: una mai aproape n-ai gasit si tu?
Pai..."sunteti impreuna" dar nu stii daca mai are pe cineva? E cu tine sau e "d'ala in trei" ? Parerea mea: ori o "pacalesti"pana in vara(ca oricum nu mai este mult) si ai plecat si stabilit acolo ori ...
Re: Re: despartire la distanta... voi ce credeti`? din 24 mai 2008 13:39 de cineva....
Din pacate situatia e putin complicata... ea e in state nu poate sa se mute aicea ne stiind limba si fiindca este inca la facultate, iar eu trebuie sa imi termin facultatea aicea inainte de a putea face ceva.... sa merg doar sa o vad sigur ca pot ...
Re: despartire la distanta... voi ce credeti`? din 24 mai 2008 13:32 de SORIN28
De ce nu poti sa te muti la/cu ea? Anul trecut cand eram in Germania, am trecut prin ceva asemanator...si mi-am bagat picioarele in el de job(chiar daca eram constient ca pierd munca) si am venit in tara doar ca sa indrept lucrurile. [b]Ce este ...
Re: Re: ..salut din 24 mai 2008 13:28 de SORIN28
Daca te invit la o plimbare si o inghetata...mergi?:~*:flowers:
Pagina 1912 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||