Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Il vreau, ma vrea, dar are prietena din 21 mai 2008 16:13 de pisi
:ok:cautati pe alt cineva sau vorbeste serios cu el:(;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 mai 2008 16:07 de valentine
In calitate de ce vrei tu. Prin "vezi ce faci cu serviciul" la munca la refeream...sa termini cu brio si sa te intorci acasa la copilul tau (sa-ti traiasca!). In legatura cu varsta ta, mult inainte si daca ceilalti isi ascund varsta poate au ei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do din 21 mai 2008 15:44 de Guest
In ce calitate, asa vrei tu, daca nu sunt indiscreta?!? Care serviciu, ca sunt la munca?! Ti se pare ca nu-i suficient ca lucrez 4 saptamani, mai mult de 336 ore, pe mare, alternand cu 4 saptamani vacanta, acasa?!? da, am aproape 38 ani, mai exact, ...
Re: Il vreau, ma vrea, dar are prietena din 21 mai 2008 15:18 de Mihaelascumpik
Trebuie sa`l lasi in pace !! asta cred eu.. daca e cu fata aia de catziva ani a clar ca o iubeste si de la tn vrea o aventura(!)
Re: stiu cum e. din 21 mai 2008 14:45 de oana
:(( stiu cum e si eu am trecut prin aceste clipe doar ca au stat cam altfel lucrurile. el sa culcat cu fosta sotie, din mila cica. da l-am iertat pt ca ma iubeste foarte mult dar... nu stiu daca pot uiya vreodata sau daca am sal iert in sufletul meu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru cei buni... din 21 mai 2008 13:58 de valentine
Aici este vorba de un subiect destul de sensibil, care a mai fost adus in discutie pe aici (vezi subiectul "Relatie sau razboi?" din nu stiu ce sectiune), dar am avut surpriza sa gasesc putine persoane care sunt de acord cu mine: e vorba de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru cei buni... din 21 mai 2008 13:46 de solokd
cunosc cazuri in care fata il scotea pe baiat in oras ea platea tot....si tot statea cu baiatul respectiv .....adora nesimtzirea ....neglijentza infidelitatea(baiatul)....si totusi le mergea bine...ciudat nu?....si nu este doar un caz...ii lua ...
Re: Re: Re: Re: YOUTUBE din 21 mai 2008 12:09 de SORIN28
Ala care a filmat si se mira ca prostu' nu stie ca exista aplicatii, exista mutari de armament sau poate era doar o demonstratie...daca era alarma sau "razboi" nu mai trecea nici un civil prin zona (cine misca misca mort :D ) :ok:
Re: Re: Re: YOUTUBE din 21 mai 2008 11:32 de valentine
Pe ei, pe mama lor de unguri!!!:D
http://www.youtube.com/watch?v=BMQ5kpoyrfE&feature=related
Mergem si peste bulgari daca ne supara:pirate::pirate::pirate:
Re: Pls help me sa nu ramana gravida!!! din 21 mai 2008 10:46 de baby
inca ma intreb daca ganditi cand faceti ceva:`:huh::blink:
de ce nu te-ai oprit??????
si ma rog de ce te faceai de ras????):(
te opreai ,il scoteai ,puneai altu si continuai ca nu murea nimeni:`
si app de rusine nu mori sa stii
acum noi de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Pentru cei buni... din 21 mai 2008 10:38 de baby
sunt si femei destepte la fel cum sunt si barbati destepti ca sa fim seriosi nu toti barbatii sunt destepti
spre exemplu aceia care sunt mancati pana si de ultimul banutz si apoi tipa pleaca cu altul.....pardon da aia cum se numesc ..nu ...
Re: Re: Re: sunt baiat am 14 ani si nu stiu sa sar din 21 mai 2008 09:22 de fdxdf
era mai rau daca nu stiain alt ceva... sa fasi sex
Re: Re: Re: hai sa vedem... din 21 mai 2008 00:03 de solokd
din cate stiam yo primele semne sunt intarzierea menstruaitziei ..stari de voma parca si dureri de sani.....daca gresesc sa nu ma injuratzi :lol:...astea ar fi principalele
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru din 20 mai 2008 22:35 de Guest
pe bune?!? Io-te, ca sa vezi! puteam sa iau banii de la evreii aceia fara sa fiu curva, ca, nu mai sunt casatorita de 4 ani,...[iar neinteresant:ok: ].....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru din 20 mai 2008 22:28 de Guest
da-mi pace. ok?!? gura lumii esti tu - casca ochii sa vezi ce minuni ai scris pe forumurile acestea din nov. 2003, gura lumii este ExoticDreamAlina Maria Bantea....[Mai era aici ceva scris dar era neinteresant :ok: ]...gura lumii este kiss fm-ul, ...
Re: Re: hai sa vedem... din 20 mai 2008 21:39 de Crinutzza
in afara de asa ceva...semne....sunt multe fete care sunt nedumerite de efectele unei sarcini.care sunt ele si ce efecte sunt....la asta ma-m referit...nu ecografi nu control la ginecolog ci semne:):):)
Re: Re: Pentru cei buni... din 20 mai 2008 19:17 de baby
cine se aseamana se aduna:`
daca ea asa a ales.....treaba ei....nu poti sa stii ce ii ofera acel baiat pt ca nu esti tu cu el
daca e chiar asa cum ai zis ....asta e...o sa vada mai tarziu ce a ales:lol:
oricum exista si femei proaste...la fel cum ...
Re: hai sa vedem... din 20 mai 2008 19:12 de baby
cand ii creste si tot creste si tot creste ceva mare in burta:`
pai hai sa vedem
poate face o ecografie abdominala.....simpla...pune gelu ala pe burta si apoi aparatu si iti da ceva ca o poza....oricum iti zice pe loc daca esti ...
Cum se recunoaste o sarcina? din 20 mai 2008 19:05 de Crinutzza
cum o fata isi poate da seama daca e sau nu insarcinata??in afar de testul de sarcina???
Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru din 20 mai 2008 18:07 de crisexpert
Nu, vorbeam de bunica.
Tu ma cunosti de 4 ani dar eu de vreo 4 luni si doar prin intermediul acestui forum :lol:
Daca luai banii aia de la evrei erai c****, asa, daca tot nu i-ai luat, ramai asa cum esti :ok:
Pagina 1915 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||