Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Nudismul

din 17 mai 2008 16:12 de lala

man este o plaja d nudisti p litoralul nosrtu numa u esti prea ocupat cu datul la laba k altfel nu imi explik dc nu ai aflat d ea

Re: Marimea penisului

din 17 mai 2008 13:58 de dany

stai linistit ca o sa-ti creasca marimea penisului depinde si de fondul genetic de ex daca tatal tau o are de 16 17 tu nu o poti avea de 21 intelegi si daca tot ti-am raspuns as vrea si eu sa intreb daca i normal ca la 15 ani sa o am de 12 si ceva va ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ratati multi pe fo

din 17 mai 2008 13:03 de SORIN28

Ce ma fac eu?:ermm: ca am o gramada de conturi pe site-uri de intalniri\matrimoniale...etc. M-am ars:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ratati multi pe fo

din 17 mai 2008 12:51 de baby

:lol::lol::lol::lol: acum serios lumea moare si lu rucpur asta ii pasa de ratatii de pe forum mdea...:` mergi mama la biserica daca nu ai ce face mai bun :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cazul fetei de

din 17 mai 2008 11:14 de crisexpert

E cool sa fi emo.Asta e la moda acum.Lor le place ideea de a vorbi deschis despre moarte si chestii de genul asta, dar incetul cu incetul, cei mai slabi, tind sa creada ca moartea e singura solutie... si o folosesc, din pacate...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cazul fetei de 12

din 17 mai 2008 10:55 de angela

Nu stiu daca ai citit ce am gasit pe net, dar un emo kids din punct de vedere psihologic este un copil sensibil,care a suferit o trauma peste care nu a putut trece, si care in final alege sinuciderea ca ultima scapare. Emo nu se refera doar la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai pervers ga

din 17 mai 2008 10:41 de solokd

.....sireturile....a mers treaba de vre-o 4 ori asa apoi se invatzase inainte sa se puna la catedra dadea cu piciorul sa vada daca suntem :))

Re: Re: Re: Re: O intrebare...

din 17 mai 2008 10:02 de baby

depinde la ce te referi cu iesitul :ermm:la copii sau daca a iesit bine partida?:lol: :,:-*

Re: Re: Re: O intrebare...

din 17 mai 2008 09:42 de baby

pai tot fara am facut.o bine nici acum nu imi pot explica cantitatea de prostie de la momentul ala..... drept sa zic nu intra "domnul" si dupa destule incercari....am zis sa o fac fara....nu m-am gandit ca apoi...:(( ei lasa din greseli invata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ratati multi pe forum?

din 17 mai 2008 06:26 de SORIN28

Ai dreptate, ce ratati pot fi daca au atatea stelute rosii...ce cultura, ce uameni...dar stai, ce vad..si tu ai stelute, chiar daca sunt albe(probabil lumineaza intunericul din capul tau).:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai pervers gand

din 17 mai 2008 02:08 de solokd

mi-a amintit de o faza traznet....eram in generala parca ultimul an si aveam o ora de religie si aveam un profesor prostanac rau...si yo cu un coleg ne mai ascundeam pe sub catedra de ii legam sireturile..si in ziua aia a picat o tanara ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ratati multi pe forum?

din 17 mai 2008 01:57 de solokd

mda ms mult uite o sa ma straduiesc cat pot sa fac mai multe stelutze ca sa ajung un senior....si in legatura cu sfatul tau .......cred ca tu ai mai mare nevoie decat mine.....:ok: nu am pus poza aia ca sa agatz...pur si simplu imi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa-mi

din 16 mai 2008 23:46 de eu

ba cum rup ata poli daca eu am facut sex si nu s a rupt in afara de doctor.asta stiu

Re: Baiatul simte daca fata e virgina?

din 16 mai 2008 23:30 de ms

multumesc:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai pervers gand

din 16 mai 2008 21:01 de crisexpert

Ar mai fi sub catedra in timpul orei de biologie, eventul atunci cand se preda reproducerea umana :lol: si daca profa e buna (!) :lol: :lol:

Re: Re: Sex in 3 sau mai multi

din 16 mai 2008 19:17 de w

sunt de acord trebu sa fii copler degradt sa faci asa ceva:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

Re: Re: Re: Re: Oare penisul meu este destul de ma

din 16 mai 2008 16:40 de haryy60

[b]sunt aparate de alungire, dar sunt recomandate dupa 20 ani pt ca pana atunci mai creste. Nu lua pastile, nu au efect[/b]

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Baiatul asta mai vrea ceva

din 16 mai 2008 15:24 de Mihaelascumpik

nu prea mai tin legatura cu el.. l`am uitat deja.. cred:mellow:.. in fine ms pt sfat:-*

Re: Re: Re: Re: Cazul fetei de 12 ani, care s-a si

din 16 mai 2008 14:40 de angela

Iata ce am gasit pe google despre emo kids.. Emo-Kids Termenul de “emo” vine de la "emotional" care ne poate duce, eventual, cu gandul la acele persoane ceva mai sensibile, afective, si usor de impresionat. “Emo” este, de fapt, starea ...

Re: Re: Re: Re: Re: In legatura cu himenu'..

din 16 mai 2008 10:35 de solokd

.....cu ce te deranjeaza daca fata itzi zice sau nu daca e virgina.....si daca te-a mintzit ...ce erai asa de mandru ca ai facut-o cu o virgina si apoi ai aflat ca nu era ..si te-ai infuriat...........asta nu e o mare drama daca te minte sau nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1918 din 3732
«   1 ... 1915   1916   1917   1918   1919   1920   1921 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare