Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: In legatura cu himenu'.. din 16 mai 2008 01:48 de himen
Avantajul ca te inveti si treci si la prieteni,asa ai mereu cur la dispozitie chiar daca mai trebuie sa il pui si tu la galantar.
Re: Re: Re: Re: Re: In legatura cu himenu'.. din 16 mai 2008 01:43 de himen
Incearca si in fund si daca nici acolo nu este strimta...
Re: Re: Re: Cazul fetei de 12 ani, care s-a sinuci din 16 mai 2008 00:14 de nypd
deci eu daca urasc lumea care ma inconjoara sunt emo. da' nu-mi las paru-n ochi orice-ar fi:o nici piercing nu-mi fac):(
Re: Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne traim viata din 15 mai 2008 22:32 de 8wonder
crazy???ce sa faceti la varsta asta??? doamne am 16 ani si vreau sa ma mentin....daca chiar vroiam sa-mi incep viata sexuala mi-o incepeam de mult dar totusi....cum ramane cu principiile??? :ninja:doamne.......lasa-te de astfel de planuri in primul ...
Re: Re: Cazul fetei de 12 ani, care s-a sinucis.. din 15 mai 2008 20:57 de solokd
Daca te uitzi la TV asta nu inseamna ca trebe si copiat tot ce vezi.....parerea mea e ca fiecare isi traieste viatza asa cum vrea ...anturajul este singura problema in acest caz....TV-ul nu a afectato cu nimik...ca nu te invatza aia cum sa te ...
Re: Re: Cazul fetei de 12 ani, care s-a sinucis.. din 15 mai 2008 20:40 de angela
Am o viata personala chiar foarte activa, si tocmai pentru ca imi pasa de ce se intampla in jurul meu am postat acest subiect..Evit sa ma uit la tv tocmai din aceste motive, prea multa violenta, crima, si alte lucruri.Din greseala am dat peste ...
Re: Cazul fetei de 12 ani, care s-a sinucis.. din 15 mai 2008 19:58 de DarkAngel
In primu rand cel mai mare dusman al copiilor din ziua de azi este televizoru si stirile de la ora 17 si toate cacaturile de filme la care pot sa se uite cand nu sunt supravegheati de parinti si iresponsabilitatea inconstienta si nepasarea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Baiatul asta mai vrea ceva de din 15 mai 2008 19:40 de solokd
ia si tu niste poze cu niste baietzi la nemereala deepe net si tremetei si tu ca sa fitzi kit...oricum treaba e ...daca itzi trimetea poze cu fete asta era clar o actziune pt a te face geloasa ....ti-a aflat punctul slab..acela ca inca tzi la ...
Re: Nu am facut sex cu el, ma iubeste? din 15 mai 2008 19:10 de solokd
da poate ca nu te iubeste .....poate ca tot ce tzi-a dezvaluit el este defapt o strategie de intimidare...pt a lasa garda jos ;) daca ma intzelegi...sa speram ca " te iubeste" asa cum zice el ;)
Re: Re: Re: Re: fertilitate inainte de menstruatie din 15 mai 2008 17:51 de mirela108
ms,oricum o sa iau postinor pt orice eventualitate%%-
Re: Baiatul simte daca fata e virgina? din 15 mai 2008 17:28 de solokd
tre sa fi prea aiurit si cu capu inori ca sa nu zic altfel, sa nu itzi dai seama daca o fata e virgina sau nu
Re: Re: O intrebare... din 15 mai 2008 17:24 de solokd
dc ii interzici tu sa o faca fara prezervativ.....poate chiar vrea sa vada de unde vin copii.....si pana la urma daca e baiat destept ...poate sa o faca si fara si sa nu se intample nimik.....tu parca tot fara ai facut-o prima oara:p
Re: Poti sa dezvirginezi o fata cu degetul??? din 15 mai 2008 14:46 de bvcbxcv
Daca si lingi...sar putea sa o dezvirginezi
Re: Re: Nu ma lubrifiez suficient! din 15 mai 2008 12:55 de oanaaaaa
De acord! Acum nici nu e nevoie sa cauti sex-shopuri ca sa iei lubrifiant, se gaseste si la magazine, farmacii sau chiar benzinarii. Unde se gasesc prezervative durex ar trebui sa gasesti si lubrifiant de la durex si e fff bun! :ok:
Re: Re: Problema ginecologica.. din 15 mai 2008 12:46 de unbaiat
am o problema de care mi-e cam frica...m-am masturbat iar a doua zi...m-am trezit cu o umflatura pe penis...nu e cu puroi ci doar un surplus de piele intr-un singur loc, mai moale...mie asa mi se pare...daca mi-l ating ma cam doare...nu tare dar ...
Re: Re: Re: fertilitate inainte de menstruatie din 15 mai 2008 10:45 de SORIN28
Relax, daca prezervativul aluneca putin nu e nici o problema:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: tot despre sarut din 15 mai 2008 09:02 de Lory
Nu cred ca este deloc rau...:DE mai bine asa...Dar totusi..Daca saruti o fata fara sa fie pr ta nu simti ceva pt ea:D:love:?In fine..Si eu am 14 ani(sunt fata) si am senzatia ca nu stiu sa sarut si ca o sa ma fac de ras...:(:(:(Oricum,ia id ...
Re: Nu ma lubrifiez suficient! din 15 mai 2008 07:07 de SORIN28
Daca pleaca de langa tine doar pentru asta...chiar nu vad nici un motiv sa plangi dupa el.
Nu vad de ce iti faci atatea probleme cand baiatul ti-a spus clar ca nu il "doare" chiar asa mult faptul ca tu nu te uzi..."oare va cade drobul de ...
Re: O intrebare... din 14 mai 2008 18:14 de DarkAngel
Nu! nu trebuie sa o faci fara prezervativ mai ales daca nu ai experienta este o prostie!Este mult mai sigur sa folosesti un prezervativ si sa ai multa grija ce faci la inceput sa nu ajungi sa iti para rau la inceput si ti-as recomanda sa citesti si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru din 14 mai 2008 16:59 de crisexpert
Aici valentine alias crisexpert daca va uitati la IP'uri puteti observa ca toti membrii au acelasi IP deci suntem unul si acelasi :lol: :lol:
Pagina 1919 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||