Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Nu am facut sex cu el, ma iubeste?

din 14 mai 2008 15:36 de Mihaelascumpik

Poate ca te iubeste.. daca nu te iubea nu`ti spunea ce vroia el sa faca... nu? da` oricum.. daca nu te simti pregatita mai bn nu o faci:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Este rusinos sa fii virgin

din 14 mai 2008 13:43 de io

Dap, cam asa. Eu am fost virgin pana la 18 si am facut-o tot cu o fata virgina de 18. Prima oara intradevar esec.in ce sens: ea nu s-a simtit bine,io eram frustrat pt ca ea zicea ca o tot doare. Dar urmatoarele dati au fost mult mai misto de ...

Re: Re: Re: Re: Penis cam mare :))

din 14 mai 2008 10:28 de solokd

e daca nu stie ce sa faca cu 20 de cm ...poate se descurca cu alte resurse :))

Re: Re: Re: In legatura cu himenu'..

din 14 mai 2008 02:24 de DarkAngel

NU cred ca tine neaparat de solduri si faza cu stramt sau ne stramt tine si de elasticitatea muschiilor din zona respectiva sunt fete care se nasc fara himen sau cu himen foarte elastic.... De ce te macina atata problema asta nu ai incredere in ceea ...

Re: Re: In legatura cu himenu'..

din 14 mai 2008 02:08 de me

Dar totusi daca nu ti-a curs sange..erai macar stramta? pt ca prietenei mele la primul contact sexual si nici pana azi nu ia curs sange..si dupa cum a sustinut ea, cica a fost virgina dar nu era stramta.. Ea zice ca e din cauza ca e mai lata in ...

Re: Re: chiuretaj

din 14 mai 2008 00:55 de ramona

esti 100% sigura k maine daca te`ai trezi gravida si nu ai avea absolut nici o posibilitate financiara si psihica de a naste si creste un copil,n-ai recurge la chiuretaj?nu poti stii cum reactionezi decat pusa in fata faptului implinit...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru

din 14 mai 2008 00:46 de ExoticDream

Bineeeeeeeeeeeeeeeee..., am notat! :devil::ninja::devil: P.S. Mai draga guest, e frumos la varsta ta sa umbli cu tinere vlastare precum valentine alias crisexpert alias bla bla bla? Rusinica! Mai bine incearca sa nimeresti vreun grup de ...

Re: Lichidul preejaculator contine spermatozoizi?

din 14 mai 2008 00:29 de barbie

Lichidul preejaculator contine spermatozoizi...scrie si pe una dintre paginile site-ului

Durere la un san

din 13 mai 2008 21:56 de Lynda_

De cateva zile simt o durere la sanul stang iar astazi l-am pipait si simt ceva tare (nu-mi dau seama daca e un nodul sau nu) spre partea din exterior. La sanul drept nu a aparut nimic. La ce tip de doctor ar trebui sa merg? Sunt putin speriata si as ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru

din 13 mai 2008 21:19 de asdasd

mammaaaaaaaaaaa miaaaaaaaaaa :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Valentine,esti THE LUCKY GUY! :p :-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru

din 13 mai 2008 21:12 de Guest

Multumesc frumos, Iustin pentru exclusivitate. Nu te superi daca vorbesc si cu alti useri in cuprinsul subiectului tau, nu-i asa?!? Ar fi culmea sa zici: da. 'ei, te superi, iti trece, caci oricum urmatoarele 4 saptamani lipsesc de pe forum. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru

din 13 mai 2008 21:09 de Guest

pai, tie m-am adresat, caci vad te multiplici, mai ceva, ca la copiator. bine nu-i asta singurul motiv. vorbim la telefon si pe messenger, ca trebuie sa plec in seara asta. sa te gandesti daca vii la banchet cu mine pe 28 iunie. ia-o ca pe-o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru

din 13 mai 2008 20:08 de SORIN28

Nu imi trebuie facultate ca sa stiu sa scriu romaneste.:flowers: Inveti sa scrii romaneste in clasele primare(adica 1->8 daca nu stiai), la facultate este mult prea tarziu ca sa mai inveti asa ceva(poate doar la facultatea de litere ;) ). De ...

Re: Subiecte pt intalnire-fata timida

din 13 mai 2008 20:04 de DarkAngel

Fi atent la ea observa ce ii place si ce nu. Referitor la sb de discutie ....as recomanda sa vb in asa fel incat sa o faci pe ea sa arate de ce este interesata si ce nu si tu sa dezvolti bineinteles lasandu-i loc sa se implice si ea. Nu ar strica sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Subiecte pt intalnire-fata tim

din 13 mai 2008 19:21 de baby

da sunt de acord...dar vezi tu sunt unii care se intalnesc cu fete numai ca sa le "tavaleasca" putin:` si apoi pa...dar sunt si baieti care vor o relatie de lunga durata...ei aia numesc eu ceva serios:ermm: si la 19 ani poti avea o relatie ...

Re: Re: Re: Re: Subiecte pt intalnire-fata timida

din 13 mai 2008 18:55 de Electrodj

ms de sfat....mai ceva serios.....ma cam enerveaza expresia asta...prima oara trebuie incercat si dupaia daca se poate se face pasul la o treaba mai serioasa....nu poti sa iti dai seama din prima lucrurile astea.Interesant sfatul tau baby....il ...

Re: Re: Re: Subiecte pt intalnire-fata timida

din 13 mai 2008 18:49 de baby

daca iti arde de ceva serios cu ea se merita sa ii duci flori:ok: daca ar fi chiar asa timida nu te mai aborda pe mess si nici nu insista sa va si vedeti aaa ca a zis ea ca e timida e altceva...crede-ma pe mess putem spune ca suntem...:alien: eu ...

Re: Re: Subiecte pt intalnire-fata timida

din 13 mai 2008 18:41 de Electrodj

pai daca nu ar fi timida probabil ca mi-as permite ceva mai multe lucruri...situatia e cam ciudata ca m-am trezit abordat pe mess....am vorbit o data cu ea.....si a 2-a oara...repet a 2-a oara....cand mi-a trimis niste poze cu ea....a insistat ca sa ...

din 13 mai 2008 18:37 de baby

si e asa de greu sa te controlezi?:rolleyes: pur si simplu fii atent la ceea ce spui, nu te grabi,ascult.o cu atentie....si inca ceva important... ai spus ca rade foarte rar...ai grija te rog daca faci glume sa fie de calitate:~* si vezi poate te ...

din 13 mai 2008 18:35 de nypd

dar daca n-ar fi timida ce-ai discuta cu ea?:wacko: I can't see the difference:blink:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1920 din 3732
«   1 ... 1917   1918   1919   1920   1921   1922   1923 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare