Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru din 13 mai 2008 18:15 de solokd
#
ma vedetzi ce nu imi place mie.....nu putetzi sa tinetzi un topic deschis pe subiectul principal...mereu va gasitzi sa va luatzi 1 de celalat ......doar se vb de domsoara Miss Guest.....
Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru din 13 mai 2008 17:08 de andrusck
mai daca faceai vreo facultate mai ziceam.....da asa lasa-ma in pace ca nu am chef de ceartasi mai ales aici ......mai bine gandestete la ce ai de facut in loc sa te tii de prostii pe forum:ok:
Re: Doar pentru din 13 mai 2008 14:06 de andrusck
oaaaaaaaauuuuuuuuuu! am stiut ca nu esti prea intreg la mine ,dar sa-ti dai datele pe forum?!.........ai curaj sorine :ok: si ptr asta te admir sincer:flowers: bravo tie%%-
Re: Re: Re: Melodii preferate din 13 mai 2008 10:55 de baby
http://www.youtube.com/watch?v=ZxEazBfPVFg
stie cineva daca primele 15 secunde apartin de fapt altei melodii???
si daca da...care ?
:~*:,:-*
Re: ratati multi pe forum??? din 13 mai 2008 10:24 de baby
ei ca sa vezi:lol::lol:
si asta e problema ta??:lol:
si daca dau sfaturi ce?
un sfat gresit poate fi dat si de o pers care si-a inceput viata sexuala:` pe cand o persoana care nu si-a inceput.o dar care a citit si s-a documentat poate da un ...
Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 13 mai 2008 09:20 de wave
poti sa o testezi asa printr-un mic scenariu:pui un amic mai aratos si cu bani sa-i faca curte ...daca ea nu-i rasp. avansurilor...e ok :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dapz din 13 mai 2008 09:09 de SORIN28
Ok, mergem pe practica. De femei ramase insarcinate fiind la menstruatie ai auzit? Sau si astea sunt povesti? Probabil ca nu exista nici femei virgine pana la nastere(si chiar dupa in cazul in care se face cezariana)...ehhh, povesti, vorbeste ...
Re: ratati multi pe forum??? din 13 mai 2008 07:35 de SORIN28
Poate ar fi bine sa explici si la ce faci referire:ok:
Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cine din 13 mai 2008 07:29 de SORIN28
Decat sa citesc(ma rog, sa incerc sa citesc) acest scris prefer sa ascult hard rock(d'ala de'l urasc eu mult):ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dapz din 13 mai 2008 07:25 de SORIN28
Tu esti "neam" cu a noastra [b]"Guest"[/b] sau chiar nu vrei sa intelegi? Eu iti dau exemple scrise de doctori si tu...nu vii cu nimic.
Iti mai dau un link chiar de aici de pe site ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 mai 2008 07:14 de SORIN28
Depinde cine te prinde...daca te prinde garda sau sotia...asta e moartea pasiunii:lol:
Re: Re: Re: Re: Doar pentru din 13 mai 2008 06:54 de asdasd
Valentine,ai schimbat numeru de telefon??De ce nu ai zis,....nu stiam :D....acum nu mai pot sa vorbesc cu tine gratis... :D:D:D
Ratati multi pe forum??? din 13 mai 2008 00:40 de rucpur
e prima si ultima oara cand postez un subiect pe un forum si acuma o fac din curiozitatea de a afla daca nu cumva sunt unii pe aici care dau sfaturi legate de viata sexuala fara a cun practica acestei arte.danny boss sa nu crezi ca m-am referit la ...
Baiatul simte daca fata e virgina? din 12 mai 2008 23:37 de Georgi
am si eu o intrebare: baietzii simt intotdeauna dak fata e virgina sau nu?:huh:
Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 12 mai 2008 23:02 de camy
in mare masura prin faptele de zi cu zi.mie,de exemplu,imi cere parerea de fiecare data chiar si la cel mai insemnificant lucru.s-a lasat de prostiile pe kre le facea inainte,este constient k nu era bine.i-am spus k as vr sa facem dragoste,dar m-a ...
Re: Re: Re: Zodiile din 12 mai 2008 21:24 de carrie
Nu e vorba doar de zodii. Astrologia e o stiinta foarte complexa si tind sa cred ca intr-adevar astrele au o influenta asupra noastra, insa NU la modul ieftin si comercial expus la televizor. Daca te intereseaza, cauta pe internet si vei descoperi ...
Re: Re: Re: Re: Cel mai pervers gand din 12 mai 2008 20:14 de crisexpert
Daca esti prost si te filmezi si te pui pe youtube, pe hi5 etc e si normal.Daca vine directoarea si e buna o invit si pe ea :lol: :lol:
Re: Re: Re: Re: Doar pentru din 12 mai 2008 19:42 de SORIN28
N-ai nici o sansa, am incercat si eu :((
Re: Re: Re: Doar pentru din 12 mai 2008 19:28 de valentine
Simona...eu nu am 27 de ani, alea nu-s numerele mele de telefon, adresa mea de mail e cu totul alta...si crisexepert nu-s eu:mellow: Daca vrei iti si demonstrez...:mellow:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 mai 2008 19:23 de Guest
nu stiu, cum as reactiona intr-o asemenea situatie reala. dar iti dai seama ca de obicei persoanele surprinse intr-o asemenea ipostaza, sufera un soc pe moment, astfel incat, mijlocul actiunii se transforma, inevitabil, in sfarsitul actiunii. mai ...
Pagina 1921 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||