Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru

din 13 mai 2008 18:15 de solokd

# ma vedetzi ce nu imi place mie.....nu putetzi sa tinetzi un topic deschis pe subiectul principal...mereu va gasitzi sa va luatzi 1 de celalat ......doar se vb de domsoara Miss Guest.....

Re: Re: Re: Re: Re: Doar pentru

din 13 mai 2008 17:08 de andrusck

mai daca faceai vreo facultate mai ziceam.....da asa lasa-ma in pace ca nu am chef de ceartasi mai ales aici ......mai bine gandestete la ce ai de facut in loc sa te tii de prostii pe forum:ok:

Re: Doar pentru

din 13 mai 2008 14:06 de andrusck

oaaaaaaaauuuuuuuuuu! am stiut ca nu esti prea intreg la mine ,dar sa-ti dai datele pe forum?!.........ai curaj sorine :ok: si ptr asta te admir sincer:flowers: bravo tie%%-

Re: Re: Re: Melodii preferate

din 13 mai 2008 10:55 de baby

http://www.youtube.com/watch?v=ZxEazBfPVFg stie cineva daca primele 15 secunde apartin de fapt altei melodii??? si daca da...care ? :~*:,:-*

Re: ratati multi pe forum???

din 13 mai 2008 10:24 de baby

ei ca sa vezi:lol::lol: si asta e problema ta??:lol: si daca dau sfaturi ce? un sfat gresit poate fi dat si de o pers care si-a inceput viata sexuala:` pe cand o persoana care nu si-a inceput.o dar care a citit si s-a documentat poate da un ...

Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 13 mai 2008 09:20 de wave

poti sa o testezi asa printr-un mic scenariu:pui un amic mai aratos si cu bani sa-i faca curte ...daca ea nu-i rasp. avansurilor...e ok :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dapz

din 13 mai 2008 09:09 de SORIN28

Ok, mergem pe practica. De femei ramase insarcinate fiind la menstruatie ai auzit? Sau si astea sunt povesti? Probabil ca nu exista nici femei virgine pana la nastere(si chiar dupa in cazul in care se face cezariana)...ehhh, povesti, vorbeste ...

Re: ratati multi pe forum???

din 13 mai 2008 07:35 de SORIN28

Poate ar fi bine sa explici si la ce faci referire:ok:

Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cine

din 13 mai 2008 07:29 de SORIN28

Decat sa citesc(ma rog, sa incerc sa citesc) acest scris prefer sa ascult hard rock(d'ala de'l urasc eu mult):ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dapz

din 13 mai 2008 07:25 de SORIN28

Tu esti "neam" cu a noastra [b]"Guest"[/b] sau chiar nu vrei sa intelegi? Eu iti dau exemple scrise de doctori si tu...nu vii cu nimic. Iti mai dau un link chiar de aici de pe site ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 mai 2008 07:14 de SORIN28

Depinde cine te prinde...daca te prinde garda sau sotia...asta e moartea pasiunii:lol:

Re: Re: Re: Re: Doar pentru

din 13 mai 2008 06:54 de asdasd

Valentine,ai schimbat numeru de telefon??De ce nu ai zis,....nu stiam :D....acum nu mai pot sa vorbesc cu tine gratis... :D:D:D

Ratati multi pe forum???

din 13 mai 2008 00:40 de rucpur

e prima si ultima oara cand postez un subiect pe un forum si acuma o fac din curiozitatea de a afla daca nu cumva sunt unii pe aici care dau sfaturi legate de viata sexuala fara a cun practica acestei arte.danny boss sa nu crezi ca m-am referit la ...

Baiatul simte daca fata e virgina?

din 12 mai 2008 23:37 de Georgi

am si eu o intrebare: baietzii simt intotdeauna dak fata e virgina sau nu?:huh:

Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 12 mai 2008 23:02 de camy

in mare masura prin faptele de zi cu zi.mie,de exemplu,imi cere parerea de fiecare data chiar si la cel mai insemnificant lucru.s-a lasat de prostiile pe kre le facea inainte,este constient k nu era bine.i-am spus k as vr sa facem dragoste,dar m-a ...

Re: Re: Re: Zodiile

din 12 mai 2008 21:24 de carrie

Nu e vorba doar de zodii. Astrologia e o stiinta foarte complexa si tind sa cred ca intr-adevar astrele au o influenta asupra noastra, insa NU la modul ieftin si comercial expus la televizor. Daca te intereseaza, cauta pe internet si vei descoperi ...

Re: Re: Re: Re: Cel mai pervers gand

din 12 mai 2008 20:14 de crisexpert

Daca esti prost si te filmezi si te pui pe youtube, pe hi5 etc e si normal.Daca vine directoarea si e buna o invit si pe ea :lol: :lol:

Re: Re: Re: Re: Doar pentru

din 12 mai 2008 19:42 de SORIN28

N-ai nici o sansa, am incercat si eu :((

Re: Re: Re: Doar pentru

din 12 mai 2008 19:28 de valentine

Simona...eu nu am 27 de ani, alea nu-s numerele mele de telefon, adresa mea de mail e cu totul alta...si crisexepert nu-s eu:mellow: Daca vrei iti si demonstrez...:mellow:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 12 mai 2008 19:23 de Guest

nu stiu, cum as reactiona intr-o asemenea situatie reala. dar iti dai seama ca de obicei persoanele surprinse intr-o asemenea ipostaza, sufera un soc pe moment, astfel incat, mijlocul actiunii se transforma, inevitabil, in sfarsitul actiunii. mai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1921 din 3732
«   1 ... 1918   1919   1920   1921   1922   1923   1924 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare