Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re:

din 10 mai 2008 19:22 de SORIN28

Sa-ti pun si o copie dupa C.I. ?!:unsure:

Re: Prietenul meu flirteaza cu alta?

din 10 mai 2008 19:16 de kitty

ai grija ca asa ceva nu se face...puteam sa discute fata de tine.daca s-au incuiat in dormitos si au stat cateva minute acolo nu ai de unde sa stii ce au facut.poate ca au "facut-o".si daca zici k ei tin legatura vorbind la tel...eu nui ...

Re: Re: Re: PLin de ura...

din 10 mai 2008 18:08 de wave

da cer scuze pt uitucenie :wacko: The Secret (Secretul)****************:ok: si inca o recomandare f buna Secretele Comunicarii de Nancy Van Pelt :flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum se vindeca prejudecati

din 10 mai 2008 15:40 de baby

:lol::lol::lol: mi-a placut mult exemplul :lol: Oana daca stau bine si ma gandesc sa stii ca e greu tare si cu stresu asta mai ales ca a inceput numaratoarea inversa pana la bac [app succes la atestat si mai ales la bac] dar pentru mine o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Intepaturi vaginale..

din 10 mai 2008 14:24 de medic

e o problema minora daca nu vrei sa mergi la doctor iti pot spune ca e o candidoza care trebuie tratata daca o tratezi nu e grav daca nu atunci ai sai plangi de mila cu intepaturile vaginale ai grija ce ai sa faci fa tratament.cere la farmacie ...

Re: Re: Re: sa fie ?

din 10 mai 2008 14:23 de angela

Anticonceptionalele isi fac efectul anti bebe dupa ce le iei minim 7 zile, nu dupa o zi...:wacko:Poate tu te referi la contraceptia de urgenta..In fine, daca au facut sex cand ea era la menstruatie, nu exista sanse sa fie insarcinata..:wacko:Si ...

Re: Re: Re: Re: tradarea...

din 10 mai 2008 14:19 de kitty

si inca ceva am doar 20 de ani...sunt tanara...putam sa insel daca vroiam k doar am o viata inainte si daca vroiam sa schimb ceva schimbam.insa nu cred ca e corect sa iti bati joc de un suflet , sa-l ranesti si sa-l faci sa sufere.daca vrei sa pui ...

Re: Nu am facut sex cu el, ma iubeste?

din 10 mai 2008 14:18 de angela

Lasa lucrurile sa se rezolve de la sine.Poate tipul a inceput sa tina la tine, sau poate toate lucrurile care ti le spune sunt o metoda de a te atrage in pat. Vei vedea pe parcurs, daca spune adevarul sau nu.Cert este, ca nu trebuie sa te culci cu ...

Re: Tradarea...

din 10 mai 2008 14:08 de kitty

cum sa te ierte???nici eu nu te as ierta . nu meriti sa fii iertata . ce fel de femeie esti tu sa ii faci asta barbatului tau?cum ai gasit un barbat si l ai inselat pe al tau asa poti sa gasesti un altul . al taun nu te mai iarta.prost sa fie sa te ...

Re: Re: Re:

din 10 mai 2008 14:04 de Guest

Iustin, citesc legende pe tot forumul. asa ca n-ai vrea tu sa ma scutesti de fantastikele tale aberante aprecieri?!? si de circul asta ieftin?!? nu de alta, dar daca-ai recunoscut o data pe forum ca te numesti Iustin, ca faptele sunt fapte si ...

Re: Re: Re: Re: PLin de ura...

din 10 mai 2008 13:46 de angela

Adevarul este ca din cand in cand fiecare mai trecem prin cate o faza tare nasoala, din diferite motive.Pe mine chestiile astea ma intaresc si asa ar trebui sa gandesti si tu.Gandeste pozitiv, nu mai lua toate lucrurile asa tragic, si vei vedea ...

Re: sa fie ?

din 10 mai 2008 13:39 de angela

Cand a luat anticonceptionalele?:mellow:Daca au facut sex cand ea era la menstruatie, clar nu poate fi insarcinata.:ok:

Re: Re:

din 10 mai 2008 13:36 de Guest

nu crezi ca avea timp sa-i spuna intr-un an ce simte pentru ea, daca simtea ceva?!? Hai, sa-ti spun eu o chestie mai ciudata. Cunosc pe cineva acum 4 ani si jumatate. la niste cursuri. in ultima zi de cursuri, imi cere numarul de mobil, dar nu mi-l ...

Sa fie insarcinata?

din 10 mai 2008 13:33 de ciuperkutza

am o priertena care a facut sex neprotejat ..si individul sji'a dat drumul in ea ..:wacko:.. a luat anticonceptionale ....si cand au facut'o era in ultima zi de "roshu" ...e posibil sa ramana gravida ? chiar daca a luat anticonceptionalele ?:unsure: ...

Re: Prima oara.... cu sau fara prezervativ?

din 10 mai 2008 13:23 de baby

fara:((:lol: da' care e ideea?nu te poti decide daca o faci cu sau fara prezervativ? :,:-*

Re: Re: Re: PLin de ura...

din 10 mai 2008 12:41 de baby

bine carrie...atunci o sa merg si eu la psiholog:mellow: m-ai convins cu toate ca ma gandeam...daca de fiecare data cand trec prin ceva greu fug la psiholog...eu ce o sa fac? ma las condusa de un alt om? eu nu am minte sa imi rezolv ...

Re: Re: PLin de ura...

din 10 mai 2008 12:08 de carrie

"Cel mai bun psiholog estie chiar tu!" - TEXTE! Intre altele, si din cauza asta tara asta are atatea probleme, ca toti ne pricepem la de toate. Si eu ma gandesc sa merg la psiholog pentru ca toti suntem cumva handicapati emotional, daca te duci la un ...

Re:

din 10 mai 2008 11:54 de Guest

Mai, Iustin, nu speram sa fie nevoie sa ma cobor la nivelul, acesta. Problema este ca va studiez nivelul de cand am descoperit site-ul. deci din septembrie 2004, pana-n noiembrie 2006, am studiat aceste forumuri, pentru a vedea ce abordeaza ele, ...

Re: PLin de ura...

din 10 mai 2008 11:30 de baby

daca nu merge bine nu trebuie sa disperi:ermm: pur si simplu faptul ca ai dat peste oameni nepotriviti pentru tine te face sa ai aceste stari si sa simti ura cred ca in cazul tau...e bine sa te descarci sa spui cuiva ce te "doare" si sa te ...

Re: Re: PLin de ura...

din 10 mai 2008 10:37 de stefanoski

Daca ne-ai spune si cum se numeste filmul, ar fi perfect...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1924 din 3732
«   1 ... 1921   1922   1923   1924   1925   1926   1927 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare