Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: M-a parasit pentru altul, a revenit, s-o prime

din 10 mai 2008 05:00 de Bozgoru

eu ti-as spune sa o lasi.. da... daca as fii in locu tau as pimi-o inapoi.. been there.. done that..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tr

din 10 mai 2008 01:42 de EmaB

Ai dreptate in tot ce ai spus! Nu stiu cati altii,ar face sute de km din ziua lui libera,in alt oras ca sa ma recomande pt un serviciu de calitate,pe care nici in vis nu mi l-as fi imaginat pt mine. Pe langa copilul rasfatat,a vazut si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Traies

din 10 mai 2008 01:30 de ExoticDream

Realizezi cat de mult pierzi si vei pierde si totusi preferi sa te comporti in continuare ca un copil rasfatat, in loc sa faci ceva pentru ca sa atenuezi aceasta problema, iti este practic lene sa te schimbi macar un pic, te complaci in felul ...

Re: Sex cu prezervativ in perioada fertila->sarcin

din 10 mai 2008 01:13 de ExoticDream

Logic vorbind..... la varsta de 17 ani, care crezi ca ar putea fi traseul parcurs de "responsabilii" cu sarcina (spermatozoizii) din interiorul recipientului numit prezervativ pana la ovulul tau?!? Sa fie cu escala prin ...

Re: Pentru Dr. Sexpert

din 10 mai 2008 01:04 de ExoticDream

Este perfect daca abereaza si aici, poate citeste si adminul..... In alta ordine de idei, inca astept aprobarea pentru inlocuirea lui verdiuc cu "muratura", pardon, stefanoski! :alien::alien::alien:

Re: Re: Re: Am o intrebare si astept rasp urgent

din 9 mai 2008 22:51 de SORIN28

Eu nu prea am sanse sa raman insarcinat[b]A[/b] ...dar cine stie, cu medicina asta:flowers::p

Re: Re: Am o intrebare si astept rasp urgent

din 9 mai 2008 21:35 de angela

Cum sa ramai insarcinata daca ai folosit prezervativul??:wacko:

Re: Am o intrebare si astept rasp urgent

din 9 mai 2008 19:57 de SORIN28

Daca te-ai protejat nu ai nici o sansa sa ramai insarcinata. Totusi...de ce am impresia ca este mai mult decat ai scris?!:unsure::flowers:

Sex cu prezervativ in perioada fertila->sarcina?

din 9 mai 2008 19:49 de ally

M-am culcat cu prietenul meu dar am folosit prezervativul. Unele sex plannere arata k eram in perioada fertila,altele nu. As vrea sa stiu daca este posibbila o sarcina in perioada fertila chiar daca m-am protejat.Astept RAspuns.:ermm:

Doar pentru "Guest"

din 9 mai 2008 19:35 de SORIN28

Uite, eu nu fac gesturi finute prin natura mea(de regula sunt foarte dracos, incapatanat, tampit...etc, ai prins ideea). Pe mine nu ma deranjeaza, prea mult, ceea ce tu presupui ca stii. Insa, daca tot ne cunosti, daca tot scrii totul despre ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru Dr.

din 9 mai 2008 18:41 de Guest

ce nu te simti?!? muratura?!? cam esti Domnule stefanoski E. Boie. Dar nu traiesti cu mine, traiesti in compania mea, cand ma aflu pe aceste forumuri. in rest, daca-i vorba de bun simt, as zice ca-i lucru mare sa vezi asa ceva pe forumuri, la ...

Re: Probleme cu potenta dupa Naposim!

din 9 mai 2008 17:28 de hoyas

Esti un tanar deloc inteligent ! Nu e de la Naposim prietene.Incearca cu un barbat sa vezi daca ai erectie :-)B)

Re: Statuie din cioburi....Stropi de sticla...

din 9 mai 2008 16:57 de baby

"Am avut un vis ... Mergeam pe o plaja, iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, Pasii ni se imprimau pe nisip, lasand o urma dubla: Una era a mea, cealalta a Lui. Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri Reprezentau o zi din ...

AJUTOR!

din 9 mai 2008 12:42 de IO

ASI VREA DACA SE POATE SA IMI RASPUNDETI LA O INTREBARE DECI AM PENISUL NEDECALOTAT SI NU STIU CE SA FAC ATUNCI CAND FAC LABA O FAC CU TOT CU PIELITA AIA PE EL SI INCET CA IMI ESTE FRICA SA TRAG CE SA FAC SA IMI IAU INIMA IN DINTI SI SA TRAG>? SE ...

Re: Penis nedecalotat

din 9 mai 2008 12:39 de io

si eu am aceeasi problema dar din auzite am aflat ca se rezolva la primul act sexual

Re: De ce apar firele albe de par la 27-29 de ani?

din 9 mai 2008 04:30 de DarkAngel

Daca nu ii ereditar siigur ii stresul ala face mai mult rau decat fumatul corpului...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Traiesc di

din 9 mai 2008 02:34 de EmaB

Am plecat la 2 zile dupa ce am scris ultimul post! Si in timp scurt,am facut tot dezastrul asta.Cu el am stat 2 saptamani in casa,timp in care am facut toate fitzele posibile si imposibile. M-am mutat rapid cu o fata in chirie,impartim un ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Traiesc din no

din 9 mai 2008 00:21 de ExoticDream

Este adevarat, nu l-ai meritat, te-ai comportat normal plecand dintr-o relatie "murita", care degenerase teribil, dar cand ai avut orizontul la picioare ai "jucat" prost. Probabil nu ai maturitatea necesara pentru a face fata unei relatii ...

Re: Re: Re: Re: Cum se vindeca prejudecatile in pa

din 8 mai 2008 21:08 de oanaaaaa

Stiu ca suna aiurea, nici eu nu ma inteleg, dar asa e. Intr-adevar, stresul bacului e mare, in ult 2 sapt au mai avut si mult de munca la atestate!:((:((:(( Totusi, nu stiu ce sa fac sa scap de chestia asta, nu-mi trece nimic prin cap, si faza cu ...

Re: ?! total fals

din 8 mai 2008 19:18 de ana

[b]este fals ceea ce ai spus! anticonceptionalele isi fac efectul incepand cu luna in care sunt luate. Este o prostie sa spui ca trebuie sa iei si anticonceptionale si sa te protejezi si in alt mod. Scrie chiar si in PROSPECT![/b]

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1925 din 3732
«   1 ... 1922   1923   1924   1925   1926   1927   1928 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare