Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Am fost eu de vina?

din 5 mai 2008 11:32 de dany_smn

aceeasi poveste :| crezi ca daca erai asa se mai intampla asta :)) http://www.bangbull.com/details/?1428&ref=507

Re: Re: Cum sa-mi uit fostul iubit?

din 5 mai 2008 01:07 de ExoticDream

Nu intotdeauna chestia aia cu cuiul functioneaza.... la 14 ani insa cred ca da. Daca distanta li se pare o problema insurmontabila, atunci... next, please! :`:`:`

Re: Re: Re: Re: Re: Am fost eu de vina?

din 5 mai 2008 01:04 de ExoticDream

Ti-au fost suficiente doua zile ca sa te convingi ca este baiatul viselor tale si sa-i cedezi?!? Si asta dupa ce inainte nici macar sa-ti vorbeasca nu a catadicsit fara interventia amicilor lui.... A incercat sa te pacaleasca, a ...

Re: Zodiile

din 5 mai 2008 00:06 de Taqua

Depinde daca e luna in descrestere sau nu...

Re: De ce se uita baietii dupa alte fete?

din 4 mai 2008 23:08 de solokd

da te intreb si yo ....fetele dc se uita dupa baietzi????mai nou se uita chiar dupa fete .....si isi intreaba partenerul de langa ele"uite-o pe tipa aia ce bn arata...ai vazut-o??":lol::lol: asta este firea omeneasca.....nu este niciun ...

Re: Re: Re: Am fost eu de vina?

din 4 mai 2008 21:03 de angela

Crede-ma ca razbunarea nu e buna.Si eu m-am razbunat pe fostul, dupa o relatie de 2 ani de zile, la sf.careia el a plecat dupa alta.:-`dar nu mi-am facut rau decat mie.Asa ca uita de el, oricat ar fi de dureros. Pe el nici nu il doare de tine,asa ...

Re: De ce se uita baietii dupa alte fete?

din 4 mai 2008 19:27 de Luminati

Curiozitate...E acelasi lucru cum va uitati voi prin magazine dupa toale :lol: Noi suntem mai simplii de fel, ne uimeste natura :~*Faptul ca ne uitam dupa fete nu inseamna ca ne dorim alta fata, doar ca ne place acea fata(dar eh acuma ne multumim ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 4 mai 2008 19:01 de Guest

crezi c-am scris destul, sau mai vrei?!?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 4 mai 2008 17:50 de crisexpert

Daca vreai sa o f*** pe bani iti trebuie 9mil de euro.Lasa ca mergem la zer0TV, Stupiza Stupiza, O seara de vis, Dansez pentru mine si emisiuni din astea "cool" si o sa zicem ca vrei sa i-o tragi si nu ai bani si o sa se stranga. Daca vrei sa o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 4 mai 2008 15:48 de Guest

Da. Acela este tariful meu, cand se pune problema de sex pe bani. Dat fiind ca n-am incasat suma respectiva pana la 38 ani si nici virgina nu sunt, se pare ca nu ma fut din interes si nici la definitia curvei nu ma incadrez.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 4 mai 2008 15:45 de crisexpert

:~* Daca ne iubim cu tine :~* :love: :love: Lasa ca punem fiecare cate un pic si ii aranjam o intalnire :D .Dar acum e ocupata pe iaht :lol: :x + (!) = :flowers:

Re: Re: Re: Am fost eu de vina?

din 4 mai 2008 14:47 de baby

fata draga asta daca te-a lovit e magar:`asa ca neeeeeeeeeeeext! tu nu vezi ca tot cauta motive??? ah ce ma enerveaza unii barbati):( ce puii mei nimeni nu are dreptu sa dea in tine nici macar cu un deget chiar de ai fi si cea mai mare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 4 mai 2008 13:52 de SORIN28

Daca nu ai 9mil EUR nu te apropii de ea sa o "lovesti". Cica asta ar fi tariful ei...desi imi pare putin cam scump ;)) Sa facem rezervare pentru doua paturi(aceeasi camera) la Varlezi?!:ermm:

Re: Re: Am fost eu de vina?

din 4 mai 2008 09:05 de nico

eu am 18 si el face 23 luna asta...am umblat cu el atunci dar de cunoscut il cunosc de vreo 4 ani...si de aia am spus ca il iubesc..tot timpul am asteptat o ocazie sau mi-am dorit sa fim impreuna..si cand a venit si aceasta nu m-am gandit niciodata ...

Re: Legile dragostei

din 4 mai 2008 04:11 de ExoticDream

Fals. Multe dintre persoanele bune sunt adeptele relatiilor serioase (nu pe banda rulanta), asa ca in perioadele de "convalescenta" nu au pe nimeni. Adevarat (inclusiv cel de mai sus - "convalescenta"). Persoanele bune sunt rationale si ...

Re: Re: Re: Cum?

din 4 mai 2008 03:35 de ExoticDream

Distanta [b]nu[/b] este un motiv de despartire! Te pacalesti singura daca crezi asta! O relatie la distanta nu moare pentru ca te intalnesti rar si innebunesti de dor la x km departare de fiinta iubita, ci fie pentru ca nu prea iubesti ...

Re: Am fost eu de vina?

din 4 mai 2008 03:26 de ExoticDream

Pe de o parte spui ca nu mai sunteti copii (a propos, ce varsta aveti?), iar pe de alta sustii ca dupa ce "ai umblat in luna martie" cu acest baiat, il iubesti si ai facut sex cu el dupa ce a revenit temporar la tine. Te cred ca ai tinut si mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sarutul cu limba

din 4 mai 2008 03:00 de ExoticDream

Sigur sigur peste doua zile?!? Este planificat totul? Daca ramai fara limba de la chestia aia siameza, sa ne povestesti si noua! :D:lol::D

Re: Re: Re: Re: Ejaculare, mana pe penis, apoi pe

din 4 mai 2008 02:48 de ExoticDream

Pai noi stim... si o sa stii si tu daca citesti aici: www.sexpert.ro/articole/viata_sexuala/despre_contraceptie/contraceptia_naturala.html ;););)

Re: fara acordul parintilor?

din 4 mai 2008 02:43 de ExoticDream

In Codul familiei zice asa: [b][i]"Art. 4. - Barbatul se poate casatori numai daca a implinit varsta de optsprezece ani, iar femeia numai daca a implinit saisprezece ani. Cu toate acestea, pentru motive temeinice, se poate incuviinta ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1928 din 3732
«   1 ... 1925   1926   1927   1928   1929   1930   1931 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare