Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: am fost eu de vina?

din 3 mai 2008 23:15 de solokd

nu ai inteles nimik din ce“-a ce a facut el nu???....poy sa itzi zic yo ...baiatu so razgandit numai sa te aiba in pat apoi sa itzi dea cu piciorul....daca nu ii cedai ..cine stie cum te jignea...daca i-ai cedat ti-a zis ce ti-a zis.....ori ce ...

Re: Re: Re:

din 3 mai 2008 23:09 de Ionutz21

Haha ..dar oare numai de la aceasta vascularizare ..nu prea pare atat de posibil :wacko: ..un tratament ceva ..sau idei :(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 3 mai 2008 23:05 de solokd

sa moara yo daca am inteles vreo boaba din ce ai scris.....:wacko::wacko:

Am fost eu de vina?

din 3 mai 2008 22:13 de nico

in luna martie cam asa am umblat cu un baiat ...vreo2-3 saptamani ne-am despartit (eu fiind genu de fata mai serioasa...mai cuminte)a spus ca nu ne potrivim la caracter...dupa care m-a cautat acuma recent de 1 mai si m-am intalnit cu el...am vb ...a ...

Re: Re:

din 3 mai 2008 21:18 de crisexpert

Deci daca isi taie niste vene de pe penis si scapa de vascularizarea de acolo ii revine culoarea?:lol: :lol:

Re: Cum se vindeca prejudecatile in pat?

din 3 mai 2008 18:17 de DarkAngel

O posibilitate este ca inainte sa fi fost mult mai egocentrica decat acuma si atata timp cat tu te-ai simtit bine nu te-ai mai gandit la partenerul tau sau daca o anumita pozitie te satisfacea nu conta ca era prea neortodoxa. Acuma s-a intamplat ceva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cum se vindeca prejudecatile i

din 3 mai 2008 17:22 de oanaaaaa

:ermm::ermm::ermm: nimeni? nimic? :ermm::ermm::ermm:

Re: Probleme cu potenta dupa Naposim!

din 3 mai 2008 14:42 de andrei

pai tata...problema ta nu'i cu naposimu....e cu capu dupa 3 ani u vrei sa'ti inseli prietena cu una care doar arata bine presupun ca e si blonda sau mai bine zis u esti blond iti meriti soarta nu zice nimeni sa nu'ti traiesti viata daca vrei ...

Re: Re: Re: Re: Penis cam mare :))

din 3 mai 2008 11:32 de crisexpert

Sa se duca la sala sa faca muschi la (!) :lol: :lol:

fara acordul parintilor?

din 3 mai 2008 09:39 de lifeisshort

de fapt vreau sa va intreb ceva...eu fac 16 ani luna asta.sunt gravida.vreau sa stiu daca pot face cununia civila cu iubitul meu fara acordul parintilor.ast raspppppp va rog :(

Re: ejaculare sau erectie slaba ?

din 3 mai 2008 02:50 de DarkAngel

NU ar strica nici un control la un medic de specialitate daca problema persista.... dar probabil sa fie oboseala/stress

Re: Re: ejaculare sau erectie slaba ?

din 3 mai 2008 02:38 de dragalasa

ff interesant dar mai bine zis eu cred ca e stresat si ff obosit ,desi am citit si versiunea spusa de tine dar vreau sa mentionez ca tot timpu a trecut de o ora partida de sex deci nu cred ca ar fi alta problema in fine o sa vad pe parcus .merci

Re: Cojirea pielii de pe penis, erectie slaba!

din 3 mai 2008 01:26 de marius

Salut ! Marius, Bucuresti, 36ani Asa incep sa apara problemele sexuale. Primul semn ,erectie slaba,sau lipsa de erectie totala. Motivele chiar daca sunt diferite de la un caz la altul, simntomele sunt aceleasi: nu se mai scoala! Mi ...

Re: ejaculare sau erectie slaba ?

din 3 mai 2008 01:19 de marius

Salut ! Marius, Bucuresti, 36ani Asa incep sa apara problemele sexuale. Primul semn ,erectie slaba,sau lipsa de erectie totala. Motivele chiar daca sunt diferite de la un caz la altul, simntomele sunt aceleasi: nu se mai scoala! Mi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa-mi rup ata

din 2 mai 2008 22:23 de saw

]]] NU AM SCAPAT DE TZIGANI... NICI UNDE..SUNT PESTE TOT..CA SI FURNICILE..DOAR CA AU EVOLUAT ACUMA CICA STHIU SI CITI%%-

Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de niste pareri :!!!

din 2 mai 2008 22:15 de Gabriel C-S

Eu am 19 ani si ma confrunt cu aceeasi problema. Cel mai bine e sa risti totul chiar daca s-ar putea sa rada toata lumea de tine, totusi nici eu nu am inca, curajul sa risc.............

Re: :)

din 2 mai 2008 21:56 de gabriel

Si ce daca nu mai esti virgina, tot vei mai avea iubiti de acum inainte, in ziua de azi nu mai e rusine sa nu fii virgina, ba mai mult incepe sa fie rusine invers, de la o anumita varsta......:D:rolleyes:

Re: Re: Re: Penis cam mare :))

din 2 mai 2008 21:36 de angela

Asta daca stie baiatul ce sa faca cu cei 20cm...:lol::D Oricum..multi nu stiu ce sa faca cu ce le-a dat Dumnezeu, si se vaita ca daca intalnesc vreo tipa care se urca pe pereti de durere???:blink::wacko:O sa se urce..daca nu stii ce sa faci cu ...

Re: Re: Re:

din 2 mai 2008 19:18 de Guest

poy, ca sa-ntrebe un dashtept care n-a priceput ironia la adresa celor doi. altfel tu ce grija ai, lasa-i: fosta ta colega cu tipul respectiv.

Re: Re: Re: buna

din 2 mai 2008 18:43 de solokd

atunci incearca altceva...incearca sa vb cu ea despre problemele ei pote ca daca se elibereaza sufleteste cuiva lasa si garda jos ....poate asa se mai linistesc apele.......:flowers:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1929 din 3732
«   1 ... 1926   1927   1928   1929   1930   1931   1932 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare