Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: am fost eu de vina? din 3 mai 2008 23:15 de solokd
nu ai inteles nimik din ce“-a ce a facut el nu???....poy sa itzi zic yo ...baiatu so razgandit numai sa te aiba in pat apoi sa itzi dea cu piciorul....daca nu ii cedai ..cine stie cum te jignea...daca i-ai cedat ti-a zis ce ti-a zis.....ori ce ...
Re: Re: Re: din 3 mai 2008 23:09 de Ionutz21
Haha ..dar oare numai de la aceasta vascularizare ..nu prea pare atat de posibil :wacko: ..un tratament ceva ..sau idei :(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 3 mai 2008 23:05 de solokd
sa moara yo daca am inteles vreo boaba din ce ai scris.....:wacko::wacko:
Am fost eu de vina? din 3 mai 2008 22:13 de nico
in luna martie cam asa am umblat cu un baiat ...vreo2-3 saptamani ne-am despartit (eu fiind genu de fata mai serioasa...mai cuminte)a spus ca nu ne potrivim la caracter...dupa care m-a cautat acuma recent de 1 mai si m-am intalnit cu el...am vb ...a ...
Re: Re: din 3 mai 2008 21:18 de crisexpert
Deci daca isi taie niste vene de pe penis si scapa de vascularizarea de acolo ii revine culoarea?:lol: :lol:
Re: Cum se vindeca prejudecatile in pat? din 3 mai 2008 18:17 de DarkAngel
O posibilitate este ca inainte sa fi fost mult mai egocentrica decat acuma si atata timp cat tu te-ai simtit bine nu te-ai mai gandit la partenerul tau sau daca o anumita pozitie te satisfacea nu conta ca era prea neortodoxa. Acuma s-a intamplat ceva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum se vindeca prejudecatile i din 3 mai 2008 17:22 de oanaaaaa
:ermm::ermm::ermm: nimeni? nimic? :ermm::ermm::ermm:
Re: Probleme cu potenta dupa Naposim! din 3 mai 2008 14:42 de andrei
pai tata...problema ta nu'i cu naposimu....e cu capu dupa 3 ani u vrei sa'ti inseli prietena cu una care doar arata bine presupun ca e si blonda sau mai bine zis u esti blond iti meriti soarta nu zice nimeni sa nu'ti traiesti viata daca vrei ...
Re: Re: Re: Re: Penis cam mare :)) din 3 mai 2008 11:32 de crisexpert
Sa se duca la sala sa faca muschi la (!) :lol: :lol:
fara acordul parintilor? din 3 mai 2008 09:39 de lifeisshort
de fapt vreau sa va intreb ceva...eu fac 16 ani luna asta.sunt gravida.vreau sa stiu daca pot face cununia civila cu iubitul meu fara acordul parintilor.ast raspppppp va rog :(
Re: ejaculare sau erectie slaba ? din 3 mai 2008 02:50 de DarkAngel
NU ar strica nici un control la un medic de specialitate daca problema persista.... dar probabil sa fie oboseala/stress
Re: Re: ejaculare sau erectie slaba ? din 3 mai 2008 02:38 de dragalasa
ff interesant dar mai bine zis eu cred ca e stresat si ff obosit ,desi am citit si versiunea spusa de tine dar vreau sa mentionez ca tot timpu a trecut de o ora partida de sex deci nu cred ca ar fi alta problema in fine o sa vad pe parcus .merci
Re: Cojirea pielii de pe penis, erectie slaba! din 3 mai 2008 01:26 de marius
Salut !
Marius, Bucuresti, 36ani
Asa incep sa apara problemele sexuale. Primul semn ,erectie slaba,sau lipsa de erectie totala.
Motivele chiar daca sunt diferite de la un caz la altul, simntomele sunt aceleasi: nu se mai scoala!
Mi ...
Re: ejaculare sau erectie slaba ? din 3 mai 2008 01:19 de marius
Salut !
Marius, Bucuresti, 36ani
Asa incep sa apara problemele sexuale. Primul semn ,erectie slaba,sau lipsa de erectie totala.
Motivele chiar daca sunt diferite de la un caz la altul, simntomele sunt aceleasi: nu se mai scoala!
Mi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum pot sa-mi rup ata din 2 mai 2008 22:23 de saw
]]]
NU AM SCAPAT DE TZIGANI... NICI UNDE..SUNT PESTE TOT..CA SI FURNICILE..DOAR CA AU EVOLUAT ACUMA CICA STHIU SI CITI%%-
Re: Re: Re: Re: Re: am nevoie de niste pareri :!!! din 2 mai 2008 22:15 de Gabriel C-S
Eu am 19 ani si ma confrunt cu aceeasi problema. Cel mai bine e sa risti totul chiar daca s-ar putea sa rada toata lumea de tine, totusi nici eu nu am inca, curajul sa risc.............
Re: :) din 2 mai 2008 21:56 de gabriel
Si ce daca nu mai esti virgina, tot vei mai avea iubiti de acum inainte, in ziua de azi nu mai e rusine sa nu fii virgina, ba mai mult incepe sa fie rusine invers, de la o anumita varsta......:D:rolleyes:
Re: Re: Re: Penis cam mare :)) din 2 mai 2008 21:36 de angela
Asta daca stie baiatul ce sa faca cu cei 20cm...:lol::D Oricum..multi nu stiu ce sa faca cu ce le-a dat Dumnezeu, si se vaita ca daca intalnesc vreo tipa care se urca pe pereti de durere???:blink::wacko:O sa se urce..daca nu stii ce sa faci cu ...
Re: Re: Re: din 2 mai 2008 19:18 de Guest
poy, ca sa-ntrebe un dashtept care n-a priceput ironia la adresa celor doi. altfel tu ce grija ai, lasa-i: fosta ta colega cu tipul respectiv.
Re: Re: Re: buna din 2 mai 2008 18:43 de solokd
atunci incearca altceva...incearca sa vb cu ea despre problemele ei pote ca daca se elibereaza sufleteste cuiva lasa si garda jos ....poate asa se mai linistesc apele.......:flowers:
Pagina 1929 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||