Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re:

din 2 mai 2008 18:38 de solokd

poy daca are viza de state ce ii mai trebuie bucuresti????:blink:

Re: Re: Yasmin

din 2 mai 2008 16:11 de angelika

am fost la ginecolog cu analizele. si mi-a recomandat yasmine.!

Gland penis insensibil

din 2 mai 2008 16:07 de yarak

De ceva vreme am observat o desensibilizare a glandului. Daca il ating nu simt aproape nimic ca si cum ar fi sub anestezie :). In general nu e prea "hidratat" iar dara daca il tin decalotat putin se usuca foarte repede. In consecinta si placerea ...

Re: Re: buna

din 2 mai 2008 15:48 de Crinutzza

am incercat si asta..dar knd mi se pare k e mai bn..atunci se prabuseste toot si iar incepe..o sa icnerc sa vb cu ea chiar daca nu ma asculta...sipoate pana la urma o sa reusesc..:D:D:D:D..sper..:(:(:(aucma nu numai cu mn se poar asa dar si cu sora ...

Re: De ce se uita baietii dupa alte fete?

din 2 mai 2008 14:24 de DarkAngel

Asta este un comportameent tipic masculin multi baieti il adopta. Faptul ca il adopta si cand este cu tine are loc pentru ca deja i-a intrat in reflex,are incredere in tine, probabil vrea sa te faca un pic geloasa (pentru ca probabil ii place cand ...

Re: Re: Re: Re: Cum se vindeca prejudecatile in pa

din 2 mai 2008 13:52 de oanaaaaa

Daca as stii.... :(:(:( Ce ar putea fi? Nu mi s-a intamplat nimic anormal in ult timp... As fi totusi recunoscatoare pentru niste sfaturi ca sa scap de ele!:ermm:

Re: De ce se uita baietii dupa alte fete?

din 2 mai 2008 13:23 de SORIN28

Gandesti aiurea. Daca se uita dupa altele si face comentarii asta nu inseamna ca tu nu esti number 1 ;) Si eu ma uit, si eu comentez despre altele(haine, mers, cum arata) dar tot iubita mea este cea mai frumoasa. Daca nu-ti place ca se uita in ...

Cum se vindeca prejudecatile in pat?

din 2 mai 2008 12:19 de oanaaaaa

16 ani e o varsta minunata, la varsta aia simteam dorinta sexuala cu tot corpul meu, ma excitam si daca ma atingea de doua ori, ani au trecut (mai exact 2 ani), multe s-au inamplat, prima iubire s-a dus si a venit cea adevarata! La inceput totul era ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se uita baie

din 2 mai 2008 12:04 de baby

da' acum sa fim serioase....ai avut vreun iubit care sa iti zica ca esti urata?eu nu!:` toti spun atunci cand sunt cu o fata ca e cea mai frumoasa cea mai buna cea mai...bla bla...e la fel cum fac parintii....mereu zic ca odraslele lor sunt "the ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se uita baietii

din 2 mai 2008 11:43 de oanaaaaa

Parca ii si vad fata daca fac asta!:lol::lol::lol: Nu stiu , e fff ciudat ce simt, pe de o parte ff multa lume imi zice ce bine arat si baietii intorc capul dupa mine pe strada si apoi ma trezesc ca prietenul meu se uita dupa altele, in fine, el ...

Re: Re: Am 15 ani si jumatate, sa-mi incep viata s

din 2 mai 2008 03:23 de all_4_u_4_me

aaa...apropo si eu am facut cateva greseli dar 'de tastatura'...cum le numesc eu ...din graba sau de oboseala,si eu sunt fixata cu gramatica si cu cratimele mai ales,dar pe mess sau forum se mai accepta textele fara majuscule,unele ...

Re: Am 15 ani si jumatate, sa-mi incep viata sexua

din 2 mai 2008 03:12 de all_4_u_4_me

da...am fost in situatia ta si ...in fine nu am facut-o cu persoana respestiva...sa zicem ca a mea e o poveste mai deosebita...am stat doi ani cu el fara sa facem nimic(daca exclud petting-ul -dupa un an am inceput sa facem)...in fine,la inceput ...

Ejaculare sau erectie slaba?

din 2 mai 2008 01:50 de dragalasa

as vrea si eu un raspuns daca poate cineva sa ma ajute si sa imi dea un sfat desi am o relatie de 2 ani cu prietenu mi s-a intamplat ceva nou acu 1 saptamana ,parca nimic nu mai este ca inainte ,nu inteleg de ce uneori la o partida dupa ce ...

Re: buna

din 1 mai 2008 22:38 de solokd

e greu :( ...nu stiu ce sa zic ...fiecare parinte vrea sa isi ocroteasca puiul chiar daca uni exagereaza cu asa ceva......trebuie sa iei atitudine in fata mamei tale,dar asta nu inseamna sa o injuri sa tipi la ea sau mai stiu yo ce in sensul ...

Re: Problema aparat uro-genital (gonococ, enteroco

din 1 mai 2008 22:26 de BavariaM5

nasol...si eu cred ca am aceiashi problema ma dor oole f.tare am avut si o secretio o data...doctora a zis ca am probleme la capul de sus ma rog...o sa fac test...daca am ceva o omor nici nu se pune problema ;) vrb serios it's called a handgun and it ...

Re: Re: Re: Vreau sa invat sa sarut! Material info

din 1 mai 2008 22:16 de solokd

da ai incercat vreodata???? cum vrei sa vezi cum e daca nu incerci...itzi spun yo ca nu ai ce sa invetzi ...pur si simplu.....ce-a ce este important trebuie sa fi calma si sa nu te gandesti la asta in timplul ce vei saruta ..........

Re: Re: Ce credeti ca a vrut de la mine?

din 1 mai 2008 21:53 de solokd

da chiar asa e .....lipsa totala de imaturitate ...nu cred ca e vb de bataie de joc......am impresia ca e mai mult de "roata de rezerva"....in mare parte i se datoareaza vina dar si fata aceasta are putzina vina....cum sa te desparti de un ...

Re: wwooooawww

din 1 mai 2008 19:07 de Crinutzza

ia incearca sa ii spui k ai alt iubit si sa vezi cum reactioneaza..daca o sa faca la fel cum a facut si inainte e clar...isi bate joc de u si ii face o fff mare placere.....fi fata desteapta si nu lasa tooti pusti sa iti suceasca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma iubeste oare cu

din 1 mai 2008 17:58 de maria

nu_i cedasi..;)..e plakat la tara ca e vacanta..si nu stiu ce sa fac daca sa ma despart de el cand vine:ermm:

Re: Re: Penis cam mare :))

din 1 mai 2008 17:29 de solokd

...ce ai tu cu putza baiatului =)) se lauda si el poate poate pica cate-o colectzionara de asa ceva :P

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1930 din 3732
«   1 ... 1927   1928   1929   1930   1931   1932   1933 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare