Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Penis cam mare :)) din 1 mai 2008 17:21 de baby
mie imi place faza asta...cica am 17-18 ani.......pai ori 17 ori 18? nici tu nu stii:blink:
si care e faza daca are 20 d cm...atata o ai cu atat "muncesti"....stai linistit ca nu e nevoie sa o bagi toata
cred ca tu vroiai sa te lauzi:`
ah cu ...
Re: Re: Cum? din 1 mai 2008 16:02 de nonick
Bun .. am inteles.Dar aveam cva planuri in vacantza d vara.Si puteam sa ne intalnim foarte simplu.Dar au aparut niste probleme j nah...
:(
Re: Cum? din 1 mai 2008 15:59 de DarkAngel
Inca ceva ce ar trebui sa inveti din toata asta... nu mai te implica in relatii la distanta daca nu ai posibilitatea sa le intreti asa cum ar trebui pentru ca exista o probabilitate mare sa dea gres... Daca merita sau nu riscul nimeni nu iti poate ...
Re: Cum? din 1 mai 2008 15:56 de DarkAngel
Scote-ti iluzia din cap ca nu vei uita niciodata nu ai cum sa stergi 11 luni din existenta ta.
Trebuie sa accepti ideea de a nu mai fi cu pers respectiva fara a da vina pe cineva. Pastreaza doar amintirile placute (dar nu pentru a te amagi cu ele ...
Re: din 1 mai 2008 13:41 de Guest
Daca-i pe bani, eu atat cer. De la unul. Ai tu vreo problema cu acesta chestie. Ai suma, ne futem o tura. N-o ai, next please. erau israelieni. cred ca n-ai probleme cu localizarea lor pe harta.
Re: Re: Re: Re: E nevoie sau nu ? din 1 mai 2008 13:35 de nonick
tnx baby :-* .. [crek asta era rasp p kre il ashteptam :D]
Re: Re: Re: din 1 mai 2008 13:18 de crisexpert
Cineva care spune cat cere.
Sunt unii/unele care se simnt jigniti cand cineva isi spune parerea despre ceva/cineva si ei se regasesc in acea parere si ar vrea sa te faca sa taci.
Re: Re: Re: E nevoie sau nu ? din 1 mai 2008 13:18 de baby
daca e vb de prima noapte....adica prima data cand o faceti...puteti discuta inainte.....dar daca au mai fost altele....nu are rost ca e mai mijto asa
:lol::,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex in din 1 mai 2008 12:15 de crisexpert
Si eu ma risc :D :love: :-*
Re: Re: Re: Cum? din 1 mai 2008 11:59 de baby
unele lucruri nu se uita asa ca ar fi bine sa te obisnuiesti cu ideea:ermm:
si daca nu ai rabdare invata sa faci rost de ea:unsure:
:,:-*
Re: Re: Re: Cum? din 1 mai 2008 11:58 de stefanoski
La 14 ani n-ar trebui sa te agiti atat de tare. Vei avea parte de multe alte dezamagiri in viata, iar daca faci o tragedie de pe acum, vei fi mai vulnerabila.
Re: Re: Minori pe site din 1 mai 2008 11:14 de SORIN28
...sau poate nu. Nu stiu sa scrie(scrisul de rahat afisat), nu stiu sa citeasca(dovada intrebarile tampite puse), iar despre sex...degeaba au internetul la dispozitie daca nu sunt in stare sa se informeze inainte de a face sex si ceea ce include ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex in din 1 mai 2008 09:36 de ZigZag
Yo ma risc orice`ar fi ! :-*:-*:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma iubeste oare cum sp din 1 mai 2008 09:25 de ZigZag
:p Sperantza moare ultima , daca n`a murit deja ! :D
Re: Suparata mai tot timpul din 1 mai 2008 09:19 de SORIN28
Si totusi...care sunt motivele alea care te supara in fiecare zi?! Dar chiar in fiecare zi?! Daca iesirele cu prietenele te plictisesc...schimba prietenii pentru ca nu cred ca-ti sunt prieteni(prietenii nu te plictisesc):ok::flowers:
Re: Legile dragostei din 1 mai 2008 09:18 de andrusck
:ok:da cam asa e ...sunt deacxord cu tine:ok::flowers:
Re: Re: Caterinca tare =)) din 1 mai 2008 08:58 de SORIN28
Nu, nu am nici o sansa. Cred ca daca intru intr-o biserica se darama :D
Acum da-i si rezolvarea ca mai mult ca sigur nu stie s-o rezolve :lol::ok:
Re: Re: Re: Declaratie de iubire pentru prietena m din 1 mai 2008 02:42 de ExoticDream
Asa e, precis! Fetele sunt niste sentimentale penibile. Chiar daca iubesti o fata, nu-i spune, tine-o in sah, doar iubirea este un joc de-a prada si vanatorul! Intreaba-l pe valentine, el se pricepe!
:-`:-`:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de din 1 mai 2008 02:03 de ExoticDream
Cam care ar fi acele motive si, daca ele chiar exista, de ce nu se poate alege o cale morala de a rezolva problema? (Ma refer la faptul ca o relatie care nu mai merge din n motive poate fi incheiata, astfel incat inselatul sa capete statut de ...
Re: Re: Re: din 1 mai 2008 01:59 de ExoticDream
Eu nu as face asta oricat de mare ar fi suma. Cat de [i]cotit[/i] ti se pare acest raspuns?
:-`:-`:-`
Pagina 1931 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
19 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||