Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Sex in locuri publice din 29 apr 2008 16:22 de solokd
si se zicea ca pe oamenii din romania nu ii duce mintea =))
te-as sfatui sa faci asa la sc in ultima banca de la geam ....acolo este unghi mort nu se vede nimik :,
Re: Re: Re: Ma iubeste oare cum spune..., dar de c din 29 apr 2008 14:57 de angela
Crede-ma ca nu te iubeste absolut deloc...Daca il crezi cand iti spune ca te iubeste inseamna ca esti cam naiva,ca sa nu folosesc alt cuvant.Cum poti sa crezi un om care se culca cu alta, si iti spune ca tot pe tine te ...
Re: Re: Re: Sex in locuri publice din 29 apr 2008 14:33 de baby
:`:`:`mama da cate iti mai debiteaza mintea aia
:lol::lol::lol::lol:
:,:-*
Re: Re: Sex in locuri publice din 29 apr 2008 14:29 de crisexpert
Mi-a mai venit una :D : cand mergeti cu un taxi, baiatul isi baga mana in chilotii fetei si invers si se masturbeaza unul pe altul :lol: :lol:.Se poate face si la scoala daca stau unul langa altul :lol: :lol:.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cura de slabit din 29 apr 2008 13:04 de solokd
cate kg ai????
Re: Sex in locuri publice din 29 apr 2008 12:49 de baby
cand mai era cnv acasa am riscat
-dar nu as risca in locuri publice:`
oare cum iti creste placerea stiind ca din moment in moment poate veni cineva peste tine?:lol::lol:
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: am 13 ani si e normal so am d din 29 apr 2008 12:30 de crisexpert
La ce ora le-ati masurat?La biologie?Cand va preda reproducerea umana?
Si fac pariu ca daca il intreb pe altul din clasa ta o sa imi spuna "eu o am de 18, ceilalti de 10".
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cura de slabit din 29 apr 2008 10:56 de baby
:blink::blink::blink:
eu daca o tin o saptamana cu ciocolata si cartofi prajiti pun 2 kg pe mn....fara sa exagerez:`ma ingras repede si tot intr-o cura de slabire tre sa o tin....bine acum am mai renuntat......dar tot sunt atenta la ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 apr 2008 10:48 de baby
raluca eu ti-am zis si in mesaje daca ai luat corect patilele nu ramai insarcinata!
nu e neaparat! asa e indicat sa iti vina dar poate sa iti vina dupa mai mult de o saptamana! nu mai sta cu gandul la asta!
uite citeste aici cu atentie
Care ...
Yasmin din 29 apr 2008 10:43 de angelika
sunt la a patra folie de yasmin. astazi o termin si urmeaza pauza de 7 zile in care va veni menstruatia.
problema mea este ca inainte de a termina folia cu aproximativ 6 zile am dureri abdominale, dureri la ovare...dureri foarte mari care ma pun ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cura de slabit din 29 apr 2008 09:47 de solokd
nu se lipesc ale dreacu de mine ....abea daca pun 1-2 kg la juma de an.....
Re: Ma iubeste oare cum spune..., dar de ce e asa? din 29 apr 2008 03:00 de ExoticDream
Este asa pentru ca nu te iubeste.
Mi se pare mie sau lucrurile sunt extrem de clare? Cum adica te iubeste de nu mai poate, dar face sex cu alta?!? Si-apoi.... cum este cu santajul sentimental? Accepti sa faci sex, te iubeste si ramane cu tine, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta? din 29 apr 2008 02:13 de ExoticDream
Nu stiu cum si de ce s-a incheiat relatia vostra si nici daca a tinut mai mult de cateva saptamani, dar indiferent de aceste "detalii", precum si de incapatanarea tatalui, cred ca mai bine ar fi sa stie de copil inca de acum. Poate ca aceasta ...
Re: la 16 ani este periculos postinor? din 28 apr 2008 23:50 de baby
eeei ce bataie imi vine sa va dau cu postinoru):(
numai in cazuri de urgenta! dak se sparge prezervativu luati dak nu sper sa nu le incurcati cu dropsurile:`
face rau postinoru ):(va zic din experienta nu ca sa ma aflu in bors
si la 14 si la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 apr 2008 23:42 de solokd
ai deschis atatea subiecte incat le-am uitat numarul ..pacat ca au aceeasi tema.....din cate imi aduc bine ....ai deschis un subiect normal cu aceeasi tema in care vroiai un raspuns rapid ca era pt o prietena..........
si oricum era doar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 apr 2008 23:22 de raluca_19
daca cumva teai uitat cand am postat eu aceasta intrebare si cand am puso pe cealalta eu nu am pus intrebarea asta ca sa fiu judecata ci pt ca vreau niste raspunsuri nevinovate:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca din 28 apr 2008 23:20 de raluca_19
nu intrebarea asta era pt o prietena daca cumva sti sa citesti
Re: Re: Re: Re: Fimoza! din 28 apr 2008 23:14 de solokd
printr-un contact sexual se poate rezolva....daca nu inseamna ca va trebui sa apelezi la un doctor
Re: Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne traim viata din 28 apr 2008 23:07 de solokd
tu nici nu sti sa pronuntzi sex pe litere si vrei sa te apuci de treaba......mai bine mai asteapta ceva timp...si fa in asafel in timpul liber mai informeazate despre sex daca vrei sa pasesti in lomea adultilor...dar asta numai cand vei avea ...
Re: Re: Cura de slabit din 28 apr 2008 22:50 de Mihaelascumpik
poi am fost si la sala.. cateva luni dar acum fac mai mult sport si deja incep sa slabesc:heart::rolleyes:
Pagina 1934 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||