Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de sigur este Postinor

din 28 apr 2008 21:32 de VladX

ma apuz si eu putin .. :devil: .. gandeste logic..daca esti insarcinata asta e..nu ai cum sa mai scapi acu.. o sa ai si tu un bebe ..daca nu esti insarcinata .. tot asta e..o sa mai ai ocazii sa faci altu Asa ca nu te stresa aiurea..ca daca esti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Cat de sigur este Postinor?

din 28 apr 2008 21:12 de SORIN28

Vorbesti prostii, sperii fata degeaba:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: imi place de ea,n-

din 28 apr 2008 20:50 de solokd

si degeaba ai procesor daca nu ai in ce sa stochezi informatzia :P

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal ce si

din 28 apr 2008 20:10 de Luminati

Chill...oricine merita a 2-a sansa "viitorul ma intereseaza caci am o viata in fata", de ce i-ai spus toate astea ? Orgoliu...razbunare...si in + prea multa emotivitate, acuma life goes on, lasa omul in pace...eu cred k-i pare rau...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal ce simt??

din 28 apr 2008 20:06 de Luminati

Hai k am auzit-o si pasta :blink: Gest de imaturitate era daca o tot cauta si nu se impaca cu ideea, din mesajul primit s eintelege ca s-a impacat cu ideea si ii pare rau si "paste fericit, iti multumesc" nu inseamna neaparat ura si ciuda, ...

Re: este periculos postinor la 16 ani?

din 28 apr 2008 19:49 de Luminati

Are reactii adverse la orice varsta, eu zic sa folositi prezervativul...chiar daca placere a putin mai mica...macar nu-ti neneorocesti organismul.

Re: Re: Re: Re: Cat de sigur este Postinor?

din 28 apr 2008 19:19 de VladX

felicitari o sa fii mamica. Te sfatui sa iti anunti parinti acu .. ca dupa aia daca afla ei e mai rau :love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 28 apr 2008 17:12 de nicoleta

si ce daca ai 1.79 m???fetele inalte sunt cele mai frumoase si mai valoroase!!!!dc ce crezi ca se cauta cu disperare fetele peste 1.75 care sunt p cale de disparitie????ptr ca snt cele mai pretioase!!!snt sigua ca vei s=ti sa saruti la acel moment ...

Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa

din 28 apr 2008 17:07 de andreea

Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta?

din 28 apr 2008 12:46 de andrusck

cu tatal nu ai cum sa discuti ptr ca este o persoana foarte incapatanata si cum am mai zis si in alta parte deja are pe altcineva.cat despre copil am hotarat ca asa cum cresc unul(ptr ca eu am deja un baietel dintr-o casnicie esuata)pot sa-l cresc ...

Re: Re: Re: Re: Baieti, faceti sau nu sex oral?

din 28 apr 2008 12:35 de andrusck

:` pur si simplu imi dau seama:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa fac

din 28 apr 2008 12:25 de andrusck

ms frumos ptr sfat. cred ca ma iubit insa din cate am inteles acum are deja pe cineva (nu stiu cat este de adevarat dar in fine, fie si un lup mancat de oaie:cat:) oricum eu plec din tara ,iar unde plec ma asteapta persoane minunate care stiu sigur ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal ce simt??

din 28 apr 2008 09:43 de angela

Am reusit sa vorbesc cu el dupa 5-6 luni.Credeam ca il pot ierta si trece peste.Nu l-am putut ierta pentru ca nici acum nu isi da seama cat m-a ranit atitudinea lui, vorbele lui spuse la despartire...:(Vroiam sa il iert si sa trec peste, dar cum poti ...

Re: Re: Prima data

din 28 apr 2008 09:30 de ZigZag

Pai depinde ce vrea / ce gandeshte si prietena despre treaba asta ! Ai incercat sa vb cu ea ? Daca nu , deschide un subiect despre sex si vezi ce parere are si fata ! Si catzi ani are prietena ta ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal ce simt??

din 28 apr 2008 09:24 de ZigZag

Ce se frate si astea`s gesturi de om imatur care nu poate accepta o pierdere ! Iar acel [b]"Paste fericit, iti multumesc"[/b]nu sugereaza decat ura sau ciuda ca totu s`a terminat ! Asta ce`i ? Razboiu dintre suflet si minte ? Sufletu`tzi zice sa ...

Re: Re: Re: Re: Cand totul e perfect, ceva trebuie

din 28 apr 2008 00:27 de andreea

eu zic sa vb cu ea...sa o faci sa se simta special pt ca e speciala pt ca e prietena ta pe care o iubesti si mai ales nu fi badaran ca si fraza de mai sus (iti amorteste mana sau ceva de genu) daca ea e asa accepto poate ea e prea pudica ...

Re: Re: Re: Baieti, faceti sau nu sex oral?

din 27 apr 2008 23:28 de solokd

stau si ma gandesc acum....ca sa ajungi la oral,trebuie sa acceptzi sa faci sex cu baiatul respectiv....si acum vine intrebarea mea...cum itzi dai seama daca merita sau nu....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda

din 27 apr 2008 21:29 de ExoticDream

La un moment dat am fost tentata sa apreciez maturitatea in gandire la cei 15 ani ai tai (este adevarat ca pe-aici vin multi pusti care vor sa faca sex ca sa se afle in treaba, mai precis din spirit de turma si total iresponsabil), dar faptul ca ...

Re: Cat de sigur este Postinor?

din 27 apr 2008 21:01 de ExoticDream

In urma unui contact sexual femeie-femeie nu se poate sa ramai insarcinata, in afara cazului in care prietena ta a facut operatie de schimbare de sex! Daca totusi te-ai exprimat tu un pic cam... zapacit si contactul sexual a fost intre ...

Cat de sigur este Postinor?

din 27 apr 2008 20:50 de raluca_19

am avut un contact sexual cu prietena mea in urma cu 5 zile.ghinionul nostru a fost ca sa rupt prezervativul si eu cred ca sa scurs putin in mn.dupa aproximativ 3 ore am mers la farmacie si am luat postinor la luat asa cum scria pe prospect.incepand ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1935 din 3732
«   1 ... 1932   1933   1934   1935   1936   1937   1938 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare