Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Ma iubeste oare cum spune..., dar

din 30 apr 2008 16:10 de crisrazvi

Ce scenariu simplu :lol: Ce cred ca s-a intamplat: Tipului ii place de tine, dar are si el nevoi fizice, asa ca s-a implicat cu tipa aia. Presupun ca si el era virgin inainte de tipa aia, altfel ar fi stat cu tine atatea luni? De la faptul ca a ...

Legile dragostei

din 30 apr 2008 16:08 de X si Y

1.Toate persoanele bune au pe cineva. 2. Daca persoana nu are pe nimeni, exista un motiv. 3. Cu cat o persoana e mai speciala, cu atat e mai departe de tine. 4. Felul in care o persoana te iubeste este invers proportionala cu cat de mult o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 apr 2008 15:18 de baby

oricum as alege tie tot iti convine:rolleyes::lol: e bine asa.... da' hai k de la sex in locuri publice am ajuns la... :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se

din 30 apr 2008 13:57 de ZigZag

:D Oricum ar putea ieshi bine : - daca tot pe baietzi ramai , si yo sunt baiat - iard daca te schimbi si`o sa`tzi placa fetele .. si mie`mi plac tot fetele ! :lol::lol::lol: :-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex in

din 30 apr 2008 13:48 de baby

chiar ma gandeam cum ar fi sa ma sarut cu o fata:`adik sunt curioasa dar....nu cred ca am tupeu...tot baietii ma atrag. poate dupa o dezamagire mare in dragoste ma dau pe fete...ca deh cine stie ce nebunii ma mai apuca. oricum va anuntz daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex in loc

din 30 apr 2008 13:45 de ZigZag

Doamne Fereshte ! :lol: Dar daca cumva te dai pe fete , sa sti ca si mie`mi plac fetele :D:lol: ! Poate ne intzelegem cumva :,:-*

Re: ajutati-ma::(:(:(:(:

din 30 apr 2008 13:43 de baby

pai si acum de ce plangi? nu a fost viol ai facut cu buna stiinta):( mai cand faci SEX o faci cu cap....ca altfel iti plangi in pumni....:` noi nu avem de unde sti daca poti ramane sau nu ca doar nu am fost la fundu vostru:ermm: sa vedem ce si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ati avorta?

din 30 apr 2008 13:14 de andrusck

stie ca decopil si de faptul ca il voi pastra insa nu il intereseaza .asta este viatza mereg mai departe ,in cazul meu cu 2 vieti langa mine pe care o sa le ador mere:love::love::-*:-*

ajutati-ma::(:(:(:(:

din 30 apr 2008 12:47 de luca

am facut dragoste cu prietenu meu fara prezervartiv dar nu a ejaculat in mine ...si de fiecare data knd introducea penisu in stergea va rod spunetimi pot sa raman insarcinata ?:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Re: Ejaculari

din 30 apr 2008 12:40 de luca

am si io o mica problemutza am facut sex cu prietenu meu dar el nu a ejaculat in min eot sa ramn insarcinata ? de fiecare data kand introducea penisu il stergea intai ?:d va rog rsp :D:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Re: De ce se uita baietii dupa alte fete?

din 30 apr 2008 12:19 de baby

stii cica se potriveste vb aia --ce.i frumos si Lui Dumnezeu ii place -- bine daca se uita baiatu cand e cu amicii lui nu e nici o problema....k stiu cum fac ei...pur si simplu daca trece una buna le curg balele de park le-ar fi foame dar daca se ...

Re: Re: De ce se uita baietii dupa alte fete?

din 30 apr 2008 11:55 de oanaaaaa

Faptul ca si fetele si baietii se uita dupa altii/altele pe strada desi sunt de mana cu iubitul/iubita nu face ca acest lucru sa fie normal, tot o lipsa de respect fata de cel de langa tine! N-as sti sa-ti spun de ce baietii nu se tin de mana pe ...

De ce se uita baietii dupa alte fete?

din 30 apr 2008 10:35 de oanaaaaa

Mereu am fost curioasa sa stiu de ce baietii se mai uita si dupa alte fete daca au prietena langa ei si mai ales acum cand ma aflu in situatia asta! Mereu am avut o relatie fff deschisa, adica vorbim orice, comentam, ne spunem parerea despre una sau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si jumatate,

din 30 apr 2008 00:11 de ExoticDream

Urmareste-ma, corecteaza-ma daca este cazul, nu ma supar cand critica este constructiva, dar te avertizez ca sunt un pic maniaca in privinta gramaticii, am obiceiul (bun, zic eu) de a reciti cel putin o data ceea ce scriu, indiferent unde ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex in locuri publice

din 29 apr 2008 22:46 de baby

poate ma dau la colega mea de banca:lol::lol: neah glumesc.... ar fi si culmea sa te duci la scoala si sa te...."joci" pe sub banca cu colegul eh in clasa a 6a unii au putina minte unii nu au deloc....:ermm: :,:-*

Re: dubiu

din 29 apr 2008 21:43 de mybutterfly

e normal sa-ti vina ciclul dupa pastila de a doua zi.....e facuta pentru asta adica sa-ti anticipeze ciclul ca sa nu risti sa ramai insarcinata...daca nu ai incredere vb cu farmacista sau fa testul:) dar daca ti-a venit ciclul sa stii ca 99 % nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex in locuri publice

din 29 apr 2008 20:14 de crisexpert

Si-a scos-o unul la ora de bio cand profu era cu spatele la el in clasa a VI-a :lol: :lol: .Fetele erau moarte, baietii nu mai puteau de ras :lol: :lol: incepea sa se masturbeze :lol: .Nu imi dau seama cum nu si-a dat profu seama.

Re: penis curbat in jos

din 29 apr 2008 18:07 de latitant

eu am 25 de ani si penisu este curbat in jos(robinet frate)de m ori fetele chiar se ia de mine..domne,o ai mare si stramba:`ce sa fac..cer prin lege si dreptate. Nu ma deranjeaza cu nimic...bye all [i][Cenzurat de ExoticDream][/i]

Re: Re: Re: Re: Re: Sex in locuri publice

din 29 apr 2008 17:31 de solokd

poy daca te uitzi sub banca normal ca te vede ;)) dar cand te joci doar cu mana nu are ce sa vada :lol:

Ciclu mai devreme dupa pastila de a doua zi

din 29 apr 2008 17:05 de acalexandra

Pe 20 aprilie am facut dragoste cu iubitul meu. Nu ne-am protejat dar el a ejaculat afara. In urmatoarele 48 de ore am luat pastila de dupa iar pe 26 mi-a venit ciclul menstrual, cu 4 zile inainte de data pe care ar fi trebuit sa-mi vina in mod ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1933 din 3732
«   1 ... 1930   1931   1932   1933   1934   1935   1936 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare