Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Am 15 ani si jumatate, sa-mi incep viata s

din 1 mai 2008 00:33 de carrie

De acord ca 15 ani e cam devreme pentru sex. Cu atat mai mult daca scrii cum scrie persoana care a postat subiectul. Dar cum sa nu poti cunoaste suficient de bine (adica destul ca sa poti face sex cu persoana respectiva) in 7 luni de relatie? ...

Re: Re: Re: Re: incertitudinea isi spune cuvantul

din 1 mai 2008 00:12 de carrie

Cred ca ceea ce cauti tu pe acest site este de fapt o confirmare a ceea ce iti doresti tu sa faci, dar conceptiile celor din jurul tau isi spun cuvantul si te cenzureaza. Dupa parerea mea ar trebui sa faci dragoste cu el din urmatoarele motive: 1. ...

Re: Re:

din 30 apr 2008 23:03 de Guest

dar tu, cat ai plati pe cineva sa faca sex cu tine?!? intrebarea a pus-o unul, raspunsul l-au cotit toate, ca s-au casatorit virgine, ca se mandresc sotii cu virginitatea lor, c-ar plati ele pe altii. eu macar am zis ca iau cele 9 milioane de euro, ...

Re: Re: incertitudinea isi spune cuvantul

din 30 apr 2008 22:47 de Sandra18

de mult timp nu mai am conceptia asta despre viata cum ca trebuie sa ma marit virgina.ci s-o fac cu persoana cu care exista sanse mari sa raman pt mai departe,dar in cazul meu cam exista riscuri sa nu iasa conform asteptarilor...sunt multe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex in loc

din 30 apr 2008 22:46 de baby

vai mai bine tac poate incepeti sa ma vedeti k pe o lesbiana:` nu k as avea ceva cu lesbienele dar...:ermm: hai ca vad ca imi gasesc parteneri se sarutat pe aici:lol::lol::lol: Cris si daca is urataaaaaa ma saruti?:lol::lol: :,:-*

Re: incertitudinea isi spune cuvantul

din 30 apr 2008 22:38 de baby

hm...da la fel a fost si la mine.amandoi virgini amandoi 18 ani...el desigur gata sa o faca eu.....cu teama si nu pt ca nu il iubeam ci pt ca mereu mi sa zis ca nu e bine sa o faci inainte de casatorie, ca dupa ce o fac ma paraseste ca voi fi vazuta ...

Re: Ce credeti ca a vrut de la mine?

din 30 apr 2008 21:57 de nonick

ai aflat kiar tot despre el ?? :`

Incertitudinea isi spune cuvantul

din 30 apr 2008 21:46 de Sandra18

buna tuturor...este pentru prima data cand scriu un subiect pe acest forum si sunt curioasa de parerea voastra.Am 18 ani si sunt cu prietenul meu de 1 an si 2 luni,el este mai mare cu un an.Am decis impreuna sa facem marele pas( tin sa precizez ca ...

Re: Vreau sa invat sa sarut! Material informativ?

din 30 apr 2008 21:00 de ioana

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex in locuri

din 30 apr 2008 20:53 de crisexpert

:lol: :lol: :lol: Voi sunteti/ati fost mai nebuni ca noi :lol: :lol: sa-si dea foc la... :lol: Ne dai si noua linkul catre filmuletul in care o saruti?Daca o saruti bineinteles :D .Si daca nu vrei cu fete, eu sunt disponibil :D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: a

din 30 apr 2008 20:49 de crisexpert

Daca nu sunt prinse bine de posesor s-ar putea sa le piarda :lol: Pai e valabil doar atunci cand Ioana e plina :lol:

Re: ceao

din 30 apr 2008 20:20 de mybutterfly

daca ai indicatiile ar trebui sa fie scris ca ciclul trebuie sa vina peste max 4 saptamyni...

Re: sal

din 30 apr 2008 17:51 de carrie

Pe tine te intereseaza daca mai esti virgina "fizic" sau "moral"? Fizic tind sa cred ca nu mai esti, daca zici ca ti-a curs si putin sange. Moral... cred ca niciunul dintre noi nu iti poate da un raspuns clar, pentru ca tu insati esti cea care ...

Re: Yasmin

din 30 apr 2008 17:06 de angela

Inainte de a lua anticonceptionale, e bine sa consulti un ginecolog, pentru ca in urma testelor pe care ti le face iti poate recomanda contraceptia potrivita pentru tine..Daca nu ai consultat un medic, inainte de a lua Yasmine, eu zic mai bine sa ...

Re: Re: Re: Am 12 ani, ea are 13 si vrem sa ne tra

din 30 apr 2008 16:59 de angela

MDA...Unde era desteptaciunea intruchipata???!Nu te chiunui sa citesti desteptaciune, ca nu cumva sa faci intindere de muschi sau de glezne..Eu stiu ca generatia voastra e rapida,si va alearga din urma inteligenta, dar tot degeaba ca voi alergati ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ma iubeste oare cum spune...,

din 30 apr 2008 16:52 de angela

Ti se pare normal ca tipul s-a culcat cu alta, desi i-a spus ei ca o iubeste???Asta da mentalitate de turma...:blink:Atata timp cat iubesti, nu iti mai trebuie altceva sau altcineva..Ti se pare normal ca cineva care te iubeste sa aiba si relatii ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 30 apr 2008 16:46 de crisrazvi

Wow, ce norocoasa esti! Stiu cateva tipe care se complac intr-o situatie de kk din diferite motive. Si foarte putine, daca vreuna, a avut noroc sa gaseasca pe cineva ca tipul tau numarul 2. Deci el iti place, iti rezolva problema cu casa, te tine ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal c

din 30 apr 2008 16:45 de angela

I-am spus toate astea pentru ca indivizi ca el nu merita altceva..Daca nici in al noulea ceas nu-ti dai seama cu ce ai gresit, atunci nu merita decat sa fii cum si el a fost cu tine..La sfarsit mi-a spus cum pot fi asa de rea, si sa-i spun ...

Re: Re: Declaratie de iubire pentru prietena mea

din 30 apr 2008 16:36 de crisrazvi

Daca vrei sa faci un pas rapid spre despartire, fa ce s-a zis mai sus cu buchetele de trandafiri si bomboane. E asa de plictisitor...dar nu e vina lor. Din pacate, incercand sa facem ceva special, facem toti acelasi lucru. Cel mai bine ar fi sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se uita baietii dupa

din 30 apr 2008 16:29 de crisrazvi

Problema e la tine. Se simte nesiguranta in ceea ce scrii. Undeva simti ca s-ar putea sa nu fii destul de buna pentru el, de aceea se uita dupa altele. Toti baietii se uita dupa altele. Ce naiba, odata ieseam cu o fata care se uita ea dupa altele ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1932 din 3732
«   1 ... 1929   1930   1931   1932   1933   1934   1935 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare