Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: E normal ce simt??

din 27 apr 2008 18:28 de Luminati

Asa simt si eu...timpul trece si cu ocazia sarbatorilor ne amintim de persoanele iubite din acea perioada, si chiar daca ne-a ranit noi suntem buni si iertatori si tot ii iubim cu trecerea anilor, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii iertam pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce sa fac?

din 27 apr 2008 18:13 de Luminati

Pana acuma ati iesit doar in grupuri si erati la inceputul relatiei...nu aveati cum sa va cunoasteti prea bine...trimite-i un sms si zi-i ca nu ati apucat sa va cunoasteti asa bine, sa va intalniti doar voi 2 ca sa vedeti daca relatia poate lua ...

Re: Baieti, faceti sau nu sex oral?

din 27 apr 2008 17:34 de baterriee

daca as face... da depinde de fata, nu la oricine si oricand...:ok:

Re: Re: Re: Re: Baieti, faceti sau nu sex oral?

din 27 apr 2008 17:11 de andrusck

:D:lol::lol::lol::lol:

Re: Re: Re: Baieti, faceti sau nu sex oral?

din 27 apr 2008 17:09 de Stranger_to_love

Auzi la ea!Daca merita?? Sexul oral ar trebui sa fie parte compenenta a oricarei relatii. Mi-as dori chiar foarte multe sa-i fac sex oral unei viitoare partenere. Sper sa nu dau inapoi cand ma voi vedea in fata savarinei.:lol::lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: baieti faceti sau nu sex o

din 27 apr 2008 16:55 de andrusck

interesant:~* chiar si daca nu ma cunosti personal?:-`

Re: Re: Baieti, faceti sau nu sex oral?

din 27 apr 2008 16:55 de andrusck

da fac dar persoanei de langa mine. dupa ce vad daca merita sau nu

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se d

din 27 apr 2008 16:03 de pam

iti dau nota zece pentru ce ai spui si daca ar fi tias da si 12...esti cel/cea mai tare...tineo tot asa...:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda

din 27 apr 2008 12:17 de deuzza666

nu ma simt descurajata deloc .. si nu mi se pare asta o perioada dificila in viatza mea .. am trecut prin chestii si mai nashpa .. la cat ma intereseaza pe mine pareri..nu-mi pasa de parinti sau de asha zishii mei prieteni.. imi ascult visele si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa fac sa-

din 27 apr 2008 11:51 de mysterious_g

Daca te-ar fi iubit, ar fi renuntat la orgoliul lui. Sincer nu cred ca este vorba despre asta. Iar motivul mi se pare unul pueril. So...sfatul meu este sa-l uiti si sa iti continui viata, o sa gasesti persoana potrivita pentru tine. Bafta! ...

din 27 apr 2008 11:31 de solokd

bene ....las ca o sa vezi tu....bagi prea mult mana in foc pt baiatul asta.....treci prin ce-a mai critica perioada a vietzii tale.....nu te mai gandesti la repercursiuni....privesti doar in fatza ...nici stanga nici dreapta....crezi ca le stii ...

din 27 apr 2008 11:23 de deuzza666

si cat despre iubire .. shti,daca tu esti genu de persoana frivola si aducatoare de bete-n roate,nu toti tre sa fie la fel si daca as boci,nu as veni la tine sa ma lamentez sau cu atat mai putin sa ti povestesc .. am cerut un sfat .. atat .. nu ma ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mda

din 27 apr 2008 11:12 de deuzza666

din pacate,mi-am infruntat parintii si le-am spus k nu mai sunt virgina,desi eram doar pentru ca-mi doresc sa fiu opusul la ce-si doresc ei .. si daca tu esti genu de tip care sa se laude,asta nu-i face pe toti la fel si cat despre "tovarasii" ...

Re: Re: Re: Re: Re: despartire... ajutor!

din 27 apr 2008 02:25 de ExoticDream

Explica-ne aici despre ce este vorba si vom incerca sa te ajutam (cu cat mai multe capete, cu atat mai multe opinii)... ;););)

Ejaculari

din 27 apr 2008 01:41 de help

:ermm: Am o mica problema si rog daca se poate sa mi se raspunda cat mai repede.Atunci cand fac sex, imi vine sa ejaculez greu, stiu ca fetelor le place sa tina cat mai mult....dar totusi aprope o ora...t si plictisesti... Ce sa fac, cum pot sa-mi ...

Re: Re: Re: Re: Re: mda

din 26 apr 2008 21:28 de solokd

fivar iubirea de ras sa va fie...la 15 ani numa iubire nu avetzi voi...las ca te aud peste 1 luna-2 cum bocesti paici cum sa il aduci inapoi ......te-a f**** a simtzit gustul o sa o mai faca si a 2-a oara si apoi te lasca cu chilotzii in soare ...

Re: Re: Re: Re: Re: mda

din 26 apr 2008 17:34 de Stranger_to_love

In nici un caz nu esti prima sau ultima care cere sfaturi despre sex la varsta asta,DAR cred ca esti singura care a dat dovada de ceva gandire si a dat o explicatie de ce ar vrea sa faca sex.

Re: Re: Re: Re: despartire... ajutor!

din 26 apr 2008 12:02 de Mircea

TREc printr-o perioada grea daca ati putea cineva cu experienta sa imi dati un sfat as vrea daca se poate sa vb mai mult id mess spidey2fast

Re: Re: Re: Re: mda

din 26 apr 2008 11:11 de deuzza666

da..am avut cativa prieteni daca ii pot numi asa .. sau daca ceea ce aveam cu ei se numea o relatie,acestea durau foarte putin,deoarece nu cred ca am iubit vreunu` din ei.si mi se intampla de data asta ca tipu asta sa fie ceva total diferit,sa ...

Re: Re: Re: Re: baieti faceti sau nu sex oral?

din 26 apr 2008 11:09 de solokd

mie nu imi surade ideea de sex oral de ambele partzi...dar daca as avea ocazia.... din curiozitate as incerca o data...unei fete pe care as cunoaste-o destul de bn...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1936 din 3732
«   1 ... 1933   1934   1935   1936   1937   1938   1939 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare