Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa fac sa-mi recuperez per din 23 apr 2008 20:58 de angela
Eu tot nu am inteles de ce v-ati despartit...:blink:Si nu sunt blonda...:lol:Adica s-a despartit de tine pentru ca i-ai intors spatele??lA PROPRIU SAU LA FIGURAT???:blink::lol::D Daca te-ar fi iubit nu gasea un motiv asa stupid pentru a-ti da ...
Re: oare? din 23 apr 2008 20:57 de zuzy
cum adik si-a facut mila...:blink: era nebun daca nu se oprea...in momentul in care spui stop trebuie sa fie capabil sa inteleaga ce inseamna stop...nu trebuie sa exite cuvantul mila in asha ceva...!!! aveti grija de voi...!!!:love::love::love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ispita relaĊ£i din 23 apr 2008 20:54 de angela
:lol:
Nu am fost genul sa stau la panda, si nici nu o sa fiu..Cu panda sau fara tot te poate insela.Problema e sa fii putin precauta, si sa lasi si putina neincredere desi cand iubesti il crezi 11100000000000000%pe el..Eu asa fac, si am facut, insa ...
Re: nu stiu ce sa fak.. din 23 apr 2008 20:49 de angela
Daca te-ar lasa ti-ar face un bine.Daca vrea sa te paraseasca doar pentru ca nu te culci cu el, inseamna ca te vrea doar pentru sex.Decizia de a-ti incepe viata sexuala iti apartine numai tie, nu ceda la insistentele lui, sau ale altcuiva.Cand ...
Re: Re: Re: Re: am nevoie de niste pareri :!!! din 23 apr 2008 14:50 de cristian18
mc all pt informatiile pe care mi le-atzi dat !!
Re: Anticonceptionale si sex din 23 apr 2008 14:49 de carrie
Daca ai luat cu o zi inainte (deci numai 6 zile de pauza) nu exista niciun risc, scrie pe prospecte ca poti scurta pauza (de exemplu daca vrei sa iti vina menstruatia in alta zi a saptamanii) sau chiar sa nu o faci deloc (de exemplu, pleci la mare si ...
Nu am reusit "prima data"! din 23 apr 2008 11:29 de deuzza666
:devil::-`O:)
ash avea si eu o intrebare
well..eu si prietenul meu am fost virgini,eu am 15 ani si el la fel,am incercat sa facem sex dar n-am prea reusit deoarece pe mine ma durea.prietenul meu si-a facut mila si s-a oprit.
se poate sa nu ma fi ...
Re: Re: Ce chestii va enerveaza in general? Dar az din 23 apr 2008 01:23 de ExoticDream
Astazi m-a enervat ingrozitor ploaia aceea cu nuante de vijelie, care m-a surprins in Piata Victoriei, m-a facut ciuciulete in numai cateva secunde si mi-a stricat umbreluta cu imagini din Italia! M-a enervat teribil si soferul autobuzului 381, care ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa fac sa- din 23 apr 2008 01:11 de ExoticDream
Poate asa e el, bun la suflet in general, s-o fi gandit sa va ajute, fara ca asta sa insemne iubire din-aia la care te gandesti tu, sau poate credea ca va potriviti si apoi si-a dat seama ca nu-i chiar asa... Poti sa simti ceva special pentru o ...
Re: Frica de dezvirginare din 22 apr 2008 20:22 de zuzy
Daca o iubesti cu adevarat vei astepta si vei intelege ca ea are nevoie sa fie pregatita...la voi baietii e alfel...la voi nu conteaza...important e sa fie...!!! II inteleg frica ca sunt in aceeasi postura...lucrul asta trebuie sa vina de la ...
Re: Am 15 ani si jumatate, sa-mi incep viata sexua din 22 apr 2008 20:13 de zuzy
Parera mea ca e prea timpuriu pentru a incepe viata sexuala la aceasta varsta...mai gandestete...si daca tu consideri de cuviintza ca vrei sa faci pasul asta e alegerea ta, nimeni nu te opreste...numai ai grija sa nu iti para rau mai tarziu...!!! ...
Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 22 apr 2008 19:58 de zuzy
Stai linistit astea nu trec asha cu una cu doua eu am 19 ani si ma chinui cu cosurile de pe la 13 ani si nu pot sa spun ca nu imi intretin tenul...in fiecare zi curatare cu solutie antiacneica aplicare crema tot asha si tot imi apar...faza e sa ...
Re: Re: Re: Mai sunt virgina??:( din 22 apr 2008 19:07 de Cry89
pai am zis k relatii sexuale nu au avut loc deci nu si`a bagat penisu,cumm zici tuh:)) si in urma la masturbarea aia io mai sunt sau nu virgina pana la urma??:|
Re: Re: Re: Mai sunt virgina??:( din 22 apr 2008 18:52 de stefanoski
Wrong !! virginitatea nu consta in prezenta himenului. O femeie care intretine relatii sexuale cu o alta persoana, fie ea si de acelasi sex, nu se mai poate numi virgina. Indiferent ca nu a facut sex vaginal, ci doar oral sau anal. ...
Re: Re: Mai sunt virgina??:( din 22 apr 2008 17:55 de Coracao
pe dracu virginitate cu himenu....nu mai esti virgina in momentul in care si-o bagat penisu in vaginu tau...atunci, ca poate te si nasteai fara himen.atatea complexe cu himenu asta.aia se numeste masturbare ce ti-o facut el tie.daca ti-o facut sex ...
Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa din 22 apr 2008 17:49 de Stranger_to_love
Daca e baiat finut si desptept va intelege si nu va rade de tine,daca e un badaran prost atunci va rade de tine si oricum nu se merita sa fi cu el.
Moa daca iti faci atatea griji pt. un amarat de sarut cand o sa fie vorba de sex nici nu ...
Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa din 22 apr 2008 16:56 de denisa
am 16 si nu stiu sa sarut cu limba...toate prietenele mele stiu sa sarute iar eu ca sa nu ma faq d ras leam zis ca si eu stiu.....eu nu am avut iubitii pana acum ptr ca sunt prea inalta...am 1.79 ...iar acum cand am gasit un baiat care vrea sa fie ...
Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 22 apr 2008 13:41 de baby
ai rabdare ca or sa iti treaca!
tu curata fata si in timp o sa vezi ca trec..........daca nu trec mergi la medic........acum depinde si c fel de cosuri ai si depinde si din ce cauza au aparut
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa fac sa-mi r din 22 apr 2008 12:42 de andrusck
mai nu stiu ce sa spun poate pe de o parte ai dreptate,insa u ti-ai amana un loc de munca bine platit in alta tara ptr o persoana pe care o cunosti de putin timp daca nu ai simti ceva special ptr acea pers?:huh: uite el a facut chestia asta ptr ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa fac sa-mi recup din 22 apr 2008 01:22 de ExoticDream
Uneori oamenilor le este greu sa spuna deschis celor la care tin (fara a-i iubi ca pe un partener) ca si-au dat seama ca nu se potrivesc cu ei pentru o relatie de cuplu... Te asigur ca daca si-ar dori o viata alaturi de tine ar trece peste ...
Pagina 1939 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||