Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati fac

din 20 apr 2008 15:28 de andrusck

Si daca nu sunt calugarite, ci pur si simplu au langa ele persoana care trebuie sau pur si simplu nu si-ar vinde corpul ptr nici o suma de bani

Re: Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face se

din 20 apr 2008 15:24 de crisexpert

Acele fete/femei se numesc calugarite.Adica tu chiar vrei sa spui ca daca ar veni unu' si le-ar da 9.000.000.000$/euro etc. ele ar spune nu...Sa fim seriosi.

Re: Re: cum sa fac sa-mi recuperez persoana iubita

din 20 apr 2008 15:06 de giulia

Pai uite daca tie iubitul ti-ar spune sa pleci de cateva ori tu nu ai pleca

Re: Re: Re: Pentru ce suma de bani ati face sex fe

din 20 apr 2008 15:00 de andrusck

Si marmota te inveleste pe tine in staniol daca vrei.Chiar sunt si fete/femei care nu si-ar vinde corpul ptr nimik in lume, poate preferam o noapte minunata langa persoana care o iubim decat o suma de bani care poti sa o ai si muncind ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ispita relaţiei cu „fos

din 20 apr 2008 06:21 de ExoticDream

EI s-ar supara cumplit pe noi daca le-am inscena astfel de teste, s-ar simti raniti in orgoliu sa punem la incercare increderea in ei, dar multi dintre ei ar pica cu brio! Cateodata nu este nevoie sa facem noi asta, soarta ne/le scoate in cale ...

Re: De ce ii este greu sa imi zica Te Iubesc?!

din 20 apr 2008 05:55 de ExoticDream

Faptul ca nu-ti spune "te iubesc" de n ori pe zi nu inseamna ca nu mai simte asta pentru tine, sunt convinsa ca, daca ti-ar spune prea des, te-ai simti "sufocat", multi baieti "obosesc" sa asculte atatea efuziuni sentimentale.... Relatia voastra ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ispita relaÅ£iei cu „fostaâ€

din 20 apr 2008 02:08 de angela

ADICA sa-i flutur femei prin fata ochilor,doar ca sa vad pana unde poate sa mearga??:rolleyes::lol:Prefer sa merg cu 60%,oricum orice masina la o curba poate face accident, asa cum si un barbat la o curva, poate fi tentat sa incerce..Stiu ca daca e ...

Re: am nevoie de niste pareri :!!!

din 20 apr 2008 01:06 de solokd

uite care e treaba...ca sa scapi de timiditate...e umpic cam greu dar o sa te descurci.....incearca sa fi mai relaxat cand esti cu o fata langa tine........incearca sa vb de parca ar fi o fata din familie ,o verisoara sau ceva de genul la care ...

Re: am nevoie de niste pareri :!!!

din 20 apr 2008 00:40 de DarkAngel

Pai nu ai nimic de pierdut daca renunti la timiditate daca nu renunti la ea ai totul de pierdut pentru ca iti tai orice sansa ai fi avut gandes-te la asta doar, si tine minte ca incercarea moarte nu are si este mai usor sa treci peste ceva ce ai ...

Re: Exercitii pentru marirea penisului

din 19 apr 2008 22:23 de dogitu

marimea conteaza,iti da incredere in tine,suna ciudat dar asa e, toate femeile spun ca nu conteaza, dar majoritatea isi doresc ceva mai lung,mai gros, pina si lui nevastamea, cind iam zis ca vreau ceva mai lung mai gros,ea a spus ca e multumita.Dar ...

Re: Re: As vrea sa invat sa sarut...

din 19 apr 2008 20:35 de cristian18

k ..a tunci astept o teorie :rolleyes:(?)(?)

Re: Re: Masturbare cu sau fara ejaculare

din 19 apr 2008 19:31 de crisexpert

:lol: :lol: :lol: Tare treaba! Diferenta e ca bucata aia facuta ca la caste pe gratar te poate ucide, dar e buna, iar cealalta e si ea nociva dar are un gust mai rau si e mai greu de mancat (ma refer la carne)

Re: Re: Re: Re: Re: Help

din 19 apr 2008 19:22 de ExoticDream

N-am inteles eu: dupa ce i-a venit menstruatia in 12 martie, ati mai facut sex? Daca nu, nu ai de ce sa-ti faci griji, nu are cum sa fie insarcinata. ;););)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Propunere de schimbare

din 19 apr 2008 19:15 de ExoticDream

Fiecare dintre noi are perioade mai incarcate/dificile, eu sunt de parere sa te pastram "in fonctie" chiar daca activezi mai rar pentru o vreme, nu va fi o problema insurmontabila sa-ti "supraveghem" sectiunile. Speram sa-l cooptam si pe ...

Re: Masturbare cu sau fara ejaculare

din 19 apr 2008 18:54 de stefanoski

Cand ejaculezi, simti o placere. Daca nu ejaculezi, se umfla "oo-le" si simti o durere ;)

Re: Cura de slabit

din 19 apr 2008 18:43 de Nekunoskuta

Te plangi degeaba! Daca voiai sa faci ceva faceai! Nu e greu sa tii o cura de slabire sau sa faci fata la 2 ore de exercitii fizice la sala...trebuie numai sa vrei. Se pare ca tu nu vrei. ;) Te plangi ca obosesti repede...de cat timp te duci la sala? ...

Re: Re: Melodii preferate

din 19 apr 2008 16:41 de crisexpert

Parazitti-Vrei Bani Vrei bani , banii n-o sa cada degeaba din cer Vrei prieteni , invata sa vorbesti sincer Vrei respect , invata sa respecti Sa oferi , tre sa meriti tot ce ai Sa castigi, nu sa ceri Ai 17 ani, incepi sa intri in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Exista barbat fidel unei singu

din 19 apr 2008 13:21 de ZigZag

Acum tzi`ai dat seama ca baetzii buni nu cashtiga`ntotdeauna ! :ok: tzepele sunt multe , tzi`ai luat si`o sa`tzi mai iei din pacate ! ;)

Re: Re: Re: Ispita relaţiei cu „fosta“

din 19 apr 2008 05:57 de ExoticDream

Tipic feminin si... masculin. Nici femeile, nici barbatii nu au incredere in femei. In cazul unei infidelitati din partea unei persoane implicate intr-o relatie de cuplu, parerea mea este ca vina ii apartine in proportie de cel putin 80% celui ...

Re: Re: Re: Re: Adio, draga masturbare....

din 19 apr 2008 05:24 de ExoticDream

Ceva adevar grait-ai.... O fi sexul ceva normal, dar societatea de consum profita la maximum de acest lucru, exagereaza intentionat si extrem de violent importanta sexului prin toate mijloacele mass media si nu numai, astfel incat s-a ajuns la ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1941 din 3732
«   1 ... 1938   1939   1940   1941   1942   1943   1944 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare