Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: sexul oral

din 17 apr 2008 14:05 de bogdhy

sa raspunda aici barbati dc insala de foarte multe ori femeile findca unele sunt incuiate rau frate ori cum....trebuie sa belesti ochi cand iti ei nevasta.....in mama masi de treaba daia am cerut revolutie la viata deschisa la sex inainte de nunta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Graba

din 17 apr 2008 12:04 de SORIN28

Aici ai mare dreptate:devil:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fost sau nu a fost v

din 17 apr 2008 04:28 de swayer

am si eu o problema am facut sex prima data cu prietena mea cand avea ea 19 si yo 18 si na curs sange dar ea sustine ca a fost virgina bine inteles ca ma durut si pe mine si ea plangea la inceput eu fiind tot virgin (ea nu stiu nici in ziua de aziu ...

Ispita relaţiei cu „fosta“

din 17 apr 2008 04:16 de ExoticDream

Inca un articol pe care am putea sa-l dezbatem.... chiar daca nu ar fi prima data.... "[b]Păstrarea legăturii strânse a soţului tău cu fosta iubită ar trebui să fie un semnal de alarmă.[/b] Dintre bărbaţi, 90% şi-ar înşela soţia ...

Re: Am facut sex de doua ori, pot fi insarcinata?

din 17 apr 2008 03:58 de ExoticDream

Mai asteapta sa vezi daca iti vine menstruatia, oricum in acest moment nu ai ce sa faci. Se poate ca reactia pe care ai avut-o sa tina mai mult de psihic.... organismul sufera unele modificari dupa "prima data". :`:`:`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asa arata un BOU

din 17 apr 2008 03:52 de solokd

nu urla ca nu are gura......da gandestete putzin(numa daca potzi) ...punetzi familia, copilul in locul acelor oameni care au asista...si apoi sa vina acasa si sa se gandeasca numa la flacara aia miscatoare, nu l-ai injura de totzi mortzi??? =)) ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 17 apr 2008 03:46 de ExoticDream

Daca tot suntem off topic.... Intrebare: La cine a aparut masturbarea, la femei sau la barbati ? Raspuns: La barbati pentru ca e manuala, iar la femei mai tarziu pentru ca este digitala. ;););)

Re: Re: Re: Re: Asa arata un BOU

din 17 apr 2008 03:44 de solokd

ce-as fi strigat ?.....imi las imaginatzia sa conduca........un exemplu "m-am ars" acum serios daca vroia sa isi puna capat zilélor putea bine merci sa se arunce de la un etaj....sa se agatze de o grinda....totusi ceva mult mai rapid.......sa ...

Re: Re: Efectele rele ale masturbarii?

din 17 apr 2008 03:38 de ExoticDream

Trecem peste partea religioasa a problemei, nu are relevanta... Daca ai sa citesti Biblia, vei vedea ca Dumnezeu este mai mult decat permisiv in privinta multor.... "chestiuni" care ar putea fi considerate imorale si/sau perverse! Masturbarea nu ...

Re: Re: Re: Asa arata un BOU

din 17 apr 2008 03:37 de Aluka

exista tratamente alternative celor ca bataia , incinerarea , inteparea etc. fraza cu macaraua mi s-a parut cea mai potrivita pentru rafinamentul spiritual afisat de telemac(sorinel)! in continuare ma frapeaza larghetea cu care aprobati ...

Re: Re: Cum e cu perioada fertila?

din 17 apr 2008 03:12 de solokd

nu are timp de asa ceva.......las-o...sti cum e vb aia din experientza invetzi :P

Re: Re: Re: Ziua barbatului 5 mai

din 17 apr 2008 03:08 de Luminati

Si mie, mi se par o adunatura de copii care sunt gelosi pe fete si vor o zi a lor in care sa aiba liber de la scoala\servici ca sa bea si sa primeasca drept martisor bere de la fete :lol: no offense guys :love:

Re: Cum e cu perioada fertila?

din 17 apr 2008 03:06 de ExoticDream

Citeste aici: www.sexpert.ro/articole/viata_sexuala/despre_contraceptie/contraceptia_naturala.html Ceea ce nu inteleg eu este cum de ai timp sa te gandesti la sex, dar nu si ca sa te informezi in privinta lui! Daca varsta din profil este ...

Re: Re: Re: Cura de slabire+exercitii

din 17 apr 2008 02:45 de solokd

da scz metabolismul .....m-am grabit :p

Re: Re: Cura de slabire+exercitii

din 17 apr 2008 02:26 de carrie

Ce are sistemul imunitar a face? E vorba de metabolism aici si intr-adevar unii il au mai rapid, altii mai lent. Daca curele functioneaza (ma rog, cure, are perfecte dreptate katherine in ceea ce scrie) e bine. Sportul de asemenea ajuta mult, dar ...

Re: Re: Ziua barbatului 5 mai

din 17 apr 2008 00:06 de stefanoski

Mi se par o prostie si ziua femeii si ziua barbatului. Poti sa sarbatoresti oricand, nu ai nevoie de o recunoastere oficiala sa iesi la un gratar. Oricum liber de la munca nu primesti, chiar daca e ziua barbatului.

Re: Doareeeeeeeeeeeeeeeeee...!!!

din 16 apr 2008 23:52 de olgu

daca chiar tii la el vei reusi sa treci peste sceasta frica si vei suporta aceasta durere si vei trece k brio cutaj:rolleyes:B):D:o:)

Re: Cura de slabire+exercitii

din 16 apr 2008 23:19 de solokd

hai sa itzi mai zic si yo ceva ce nu s-a mentzionat....faptul ca tu ai tzinut diete si ai facut exercitzi fara nici-un rezultat...nu este vina produselor sau exercitiilor....ci problema organismului tau...mai concret a sistemului ...

Re: Re: Graba

din 16 apr 2008 21:53 de baby

poate mai nou e rusinos sa mergi la petreceri fara pereche:` ce stim noi....:lol::lol: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Graba

din 16 apr 2008 21:51 de solokd

omule zice-am si yo...nu am dat cu paru =)) oricum daca te duci singu ai mai multe sanse sa pleci insotzit acasa......fa cum vrei si ce vrei...si app distractzie placuta ;)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1944 din 3732
«   1 ... 1941   1942   1943   1944   1945   1946   1947 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare