Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 apr 2008 23:27 de crisexpert
:lol: :lol: sunt niste specimene de "barbati" care daca vad o tipa in chiloti nu se mai pot ridica de jos.
93% dintre femei/fete se masturbeaza.
Re: Cat de eficient este Logest? din 15 apr 2008 22:27 de crisza
hai k vreau sa va zic vaianta ma si dupa vrau sa citesc si pararile voastre.....asadar....eu am un ciclu foarte foarte deglat..adik imi vine din 3-4 luni,si am fost azi la un ginecolog si mi-a recomandat Logest...problema la mine este k eu un an de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...iar masturb din 15 apr 2008 20:54 de crisexpert
Si acum traducerea ca sa nu creada ca am facut-o proasta.Nu eu m-am ocupat de asta.Ea singura a devenit.
Klar doamna nerv.Kclar k nervi din tn :)) .Dar dak nu itzi plke nu mank.Nu tea pus nimeni s vi p forumul acesta si s strigi p aiki ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...iar masturbare. din 15 apr 2008 20:50 de crisexpert
Clar doamna nervoasa.Clar ca nervii din tine :lol: .Dar daca nu iti place nu manca.Nu te-a pus nimeni sa vi pe forumul acesta si sa strigi pe aici "clar?".Ok?
Re: Re: La 13 ani, e normal sa am penis de 13 cm? din 15 apr 2008 20:46 de crisexpert
inocenta joaca?95% din copii vor intreba "ce e aia?".Acum, credeti-ma: am 14 ani si un pic.Inca de prin clasa a 3a-a4a se vorbea la scoala despre sex.Bine atunci nu stiam noi prea bine ce e aia dar in timp am invatat :rolleyes: .Totusi nu am spus ...
Re: nu styu ce sa fak din 15 apr 2008 20:33 de angela
Saraca limba romana, cum o casapesc tinerii din ziua de azi..:wacko:Suntem romani, deci scrieti fratilor, corect romaneste..Daca nu stii, citeste Gramatica Academiei Romane, DEX-UL sau alte instrumente de cultura, si nu mai cititi Cool Girl sau ...
Re: Re: cum sa scap de vinovatie? din 15 apr 2008 20:20 de angela
De ce te simti o depravata??:wacko:Cu varul lui nu ai fost decat 2 saptamani, deci nu a fost ceva important sau te-ai folosit de varul lui pentru a ajunge la el...Astfel de complexe si ganduri nu isi au rostul..Depravata si curva se refera la un alt ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...iar masturbare... din 15 apr 2008 19:21 de SORIN28
Prea tare =))=))=))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...iar masturbare... din 15 apr 2008 19:18 de crisexpert
Nu ai scris chiar pe limba ei.Uite asa e pe limba ei:
Moama tipa asta e belea rauuu :P...kum tiam vb...sau kum vrei sa itzi vb....dupa parerea mea tiam vb pe intelesul tau......imi Ker Skuze K Tiam vb normal Data Vitoare Am sa tzi vb in Limbajul ...
Re: cum sa scap de vinovatie? din 15 apr 2008 19:11 de stefanoski
Atata timp cat relatia voastra merge bine, nu ai de ce sa-ti faci griji. Daca el nu-ti spune nimic, tu de ce te incapatanezi sa fii trasa la raspundere ?
Re: Re: Re: Re: Re: ...iar masturbare... din 15 apr 2008 15:36 de solokd
Moama tipa asta e belea rauuu :P...cum ti-am vb...sau cum vrei sa itzi vb ....dupa parerea mea ti-am vb pe intelesul tau.......Imi Cer Scuze Ca Ti-am Vb Normal Data Viitoare Am sa Itzi Vb In Limbajul Tau .... Sa Nu Te Mai Jignesc ...
Re: Re: Re: Re: ...iar masturbare... din 15 apr 2008 14:14 de simosimina
auzi tipule u esti greu d cap. vezi qm vb q me k ma disperi. poti sa nu raspunzi da nu sa vb ashea. km multe impresii nu miros a bine. k ?
Re: Re: Re: ...iar masturbare... din 15 apr 2008 14:06 de solokd
thoamne frate esti f grea de cap.....toata lomea itzi spune ca e normal si tu o tzi pa-ta.....Inca o data ....putetzi sa facetzi sex non-stop ....tot simte sa si-o faca cu mana lui........si chiar daca nu o face langa tn .....fuge la baie si tot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Imi reneg sexualitatea din 15 apr 2008 03:44 de ti3sto
interesant:,:o:D
Re: La 13 ani, e normal sa am penis de 13 cm? din 15 apr 2008 03:30 de ti3sto
daca la varsta asta te gandesti la sex la etc ... unde mai e copilaria unde mai sunt toate celelalte particularitati ale copilariei ... inocenta joaca .... :`
Cum sa scap de vinovatie? din 15 apr 2008 00:47 de isabela
buna!ma numesc isabela,am 23de ani si as avea si eu nevoie de un sfat.sunt intr-o relatie cu un baiat perfect care ma face foarte fericita,insa inainte de a fi cu el eu am fost cu varul lui(doar 2 saptamani).problema este ca el nu are nici o ...
Re: Sunt insarcinata? din 15 apr 2008 00:38 de deea33y2k
azi este luni .. pana vineri am fost virgina .in noaptea aia am facut-o fara sa ne protejam . am incercat si cu prezervativ dar pur si simplu ma durea prea rau:(( asa ca am facut-o neprotejat .. una din prietenele mele mi-a calculat si mi-a spus ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: exercitii pentru abdomen din 15 apr 2008 00:18 de SORIN28
Parerea mea?! Daca lucrezi pentru concurenta cu altii...mai bine abandonezi. Ce ai spune de concurenta cu tine insusi?! Supunere?! :blink: Sorry dar asta nu o fac. Disciplina o prefer atunci cand este auto-disciplina(care in opinia mea este mult ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Religia Ortodoxa din 14 apr 2008 22:17 de crisexpert
Nu zice sa nu faci copii.Zice sa nu faci sex.Deci inlatura placerea.E pur simplu un fel de activitate de creere.Nimic care sa aiba vreo legatura cu placerea.Acum eu intreb: de ce?
Re: Re: Re: Re: Re: exercitii pentru abdomen din 14 apr 2008 22:17 de solokd
....mdea 2 metri patratzi in fatza televizorului,singur cuc....sau mai bine lasa....cand vb de sala vb de concurentza vb de supunere ..vb de disciplina...pastea nu le potzi avea acasa singurel......si le sti si tu ;)
Pagina 1946 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||