Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cine face primul pas? din 12 apr 2008 12:21 de solokd
nu exista o regula stricta....dar de obicei fata este prima care zice aceste cuvinte...pt ca este mult mai sensibila si se indragosteste mai repede decat un barbat...bineintels si barbatzii spun ...dar prima oara poate fi o capcana ,pt a obtzine ...
Re: Re: Re: Re: Cine face primul pas? din 12 apr 2008 11:07 de ZigZag
Se pare ca si Sorin e de acord cu ideile mele ! :lol::D Ai vazut unde zic aici , nuh ?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: situatie complicata din 12 apr 2008 10:57 de SORIN28
Aloooo, ideile mele sunt doar ale mele...nu le dau la nimeni, nu le impart cu nimeni):( Daca vreti n'aveti decat sa va cumparati:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina dupa s din 12 apr 2008 10:43 de stefanoski
tii :)
FIrst of all, formularea e varza. Intai il prezinti pe baiat ca fiind virgin, apoi intrebi daca mai e virgin sau nu. Corect este [b]"un baiat care nu a intretinut relatii sexuale, dar s-a masturbat, mai este virgin ?"[/b]
In cazul ...
Re: Re: Re: M-a parasit pentru altul, a revenit, s din 12 apr 2008 10:40 de SORIN28
Gresit...aia care te f*** aia nu sunt prieteni. Inima ii spune sa o primeasca inapoi dar...cum ramane cu increderea?! Oare nu va "fugi" cand va aparea ceva nou sub soare?! Plus ca daca ma gandesc putin, cred ca tipa la parasit pentru banii ...
Re: Re: Re: Cine face primul pas? din 12 apr 2008 10:37 de SORIN28
Daca nu ai curaj sa-i spui, de ce nu ii scrii un biletel scris ascunsa in camera ta, in intimitatea ta...de multe ori e mai usor asa:ok:
si la tine problema nu e "care face primul pas", la tine e timiditatea de vina:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina du din 12 apr 2008 10:36 de Stranger_to_love
Marfa,practic nu mai sunt virgin. :lol:
Daca ma masturba o fata mai ziceam,dar asa cum naiba nu mai sunt virgin? :blink:
Re: Re: Re: Re: situatie complicata din 12 apr 2008 10:33 de SORIN28
Daca nu-mi ridica un templu sau macar o troita n-a facut nimic O:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidel din 12 apr 2008 10:30 de Stranger_to_love
Nu beau coca-cola.
Trebuia sa dai tema cu bere. :D
Din momentul in care incepe o relatie lucrurile incep sa se complice.Poate unora nu li se pare ca o relatie este bataie de cap,dar in mod sigur e complicatie mult mai mare decat daca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidel din 12 apr 2008 10:21 de stefanoski
Doar daca le lasi sa apara ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: fidel din 12 apr 2008 10:16 de ZigZag
Sa traduc ? N`ai intzeles cuvantu c*c*t ? :lol: Sau sa`tzi zic ce`am patzit ?
Re: Re: M-a parasit pentru altul, a revenit, s-o p din 12 apr 2008 10:14 de ZigZag
Sunt de aceeashi parere cu Sorin .. crede`ma c`am fost in aceeashi situatzie .. am stat cu o fata , tzineam la ea , tzinea si ea la mine ( cel putzin asa zicea ) .. si cand i`a venit fostu din Noua Zeelanda ( deshi stia ca nu sta de tot , a venit ...
Re: Re: Re: Re: Re: fidel din 12 apr 2008 10:12 de Stranger_to_love
Dar bataia de cap si complicatiile care apar daca te incurci cu o femeie sunt mult mai mari.
Poti sa traduci te rog ce ai scris aici?
Re: Re: Re: Cine face primul pas? din 12 apr 2008 10:08 de ZigZag
Se zice ca cu rushinea mori de foame , acu depinde de situatzie si de la om la om ! Dar daca chiar nu potzi sa`i spui tu din cauza rushinii , dar este prietenu tau ai putea sa`i aratzi prin fapte , gesturi si alte cele ca tzi la el si mai mult ca ...
Re: Pot fi insarcinata? din 12 apr 2008 08:44 de SORIN28
Eu nu m-as apuca sa cumpar hainute pentru bebel:ok:
Re: Re: Sunt insarcinata? din 12 apr 2008 02:04 de luiza
Iar daca pe viitor faci sex neprotejat si iti faci tesunt de sarcina si iese negativ sigur nu ai cum sa fii insarcinata..Testele de sarcina au precizie de 97-99%..
hehehe...am facut 3 teste si au iesit toate 3 negative....and guess what?ERAM ...
Pot fi insarcinata? din 11 apr 2008 23:12 de Selena
Sunt virgina si ieri seara am dormit la iubitul meu cu care sunt de jumate de an,chestia e ca ne-am jucat putzin,el era excitat...si penisul lui se freca de vaginul meu...nu a ejaculat ...totusi era un lichid de la el...Dupa care mi-a spus sa punem ...
Re: Re: Cine face primul pas? din 11 apr 2008 22:25 de CLAUDIA
dar daca mi-e rusine de persoana respectiva?[u]Dar daca nu am curaj sa-i spun isi va da seama singur?[/u]
Re: Frica de dezvirginare din 11 apr 2008 17:10 de eu_criss
buna! sunt fata, am 18 ani!... daca prietena ta sustine k ii este frica, inseamna poate si ca nu e pregatita, dar se poate sa isi si doreasca f molt sa faca sex, insa relatarile tuturor pers cu care intra in contact s-o sperie.....pt ca fetele ...
Re: Re: M-a parasit pentru altul, a revenit, s-o p din 11 apr 2008 16:37 de bianca09
prieteni te asa cand ti lumea mai draga eu zic sa faca ce ii spune inima asa ca :ok:bafta
Pagina 1948 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
21 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||