Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: De ce nu ejaculez dupa 30 de minute?

din 11 apr 2008 11:09 de alexandra84

eu cred ca tu vrei sa se trrmine ia prima si la tine nu te gandesti poate esti cu gandu in slta parte nintea ta trebuie sa fie cu gandu la placerea pe care vrei tu sa o simti inseamna ca nu iti cunosti corpu bine ca sa te satisfaci dupa miscarile ...

Re: Re: Re: Re: Sex pentru prima data

din 11 apr 2008 03:41 de SORIN28

De corupere de minori ai auzit?!:-`

Re: Re: Re: Sex pentru prima data

din 10 apr 2008 22:27 de carrie

Ce puscarie? :) :lol: Daca are deja 15 ani impliniti nu intra in sfera penalului. Ca nu cred ca el ii este si mentor, profesor, doctor sau ceva de genul... Cat despre boli, poti sa mergi pe incredere, puteti sa va faceti analizele, depinde de ...

Re: Sora ei

din 10 apr 2008 21:07 de stefanoski

Ar fi foarte penibila, dar sincer ai merita sa ramai cu buza umflata, dat fiind faptul ca ai asemenea ganduri ):(

Re: Mobile Windows

din 10 apr 2008 20:54 de the_gogu

pe trackere gasesti sigur, sunt o multime de programe pt tel daca nu ai conturi pe trackere cere-mi id-ul si iti voi da o invitatie pe cateva.:rolleyes:

Re: ce vrea?

din 10 apr 2008 19:40 de bianca09

poate ca intradevar te iubeste.......si daca nu simti ca esti pregatita nu o face .... eu zic sa o lasi pe cand esti sigura ca merita....cu adevarat sa ii te daruiesti....:rolleyes::flowers:

Re: Re: Sora ei

din 10 apr 2008 19:37 de bianca09

:lol::lol:eu asa spune sa le lasi in pace

Nu am facut sex cu el, ma iubeste?

din 10 apr 2008 19:29 de nicolleta

Am un prieten de vreo 3 luni si de curand mi-a spus ca la inceput nu vroia decat sex de la mine iar apoi sa ne despartim.Cand a vazut ca eu nu ii pic in pat(am aproape 17 ani si inca nu ma simt pregatita)...a inceput sa tina foarte mult la mine.Dar ...

Re: Re: Re: oare am ramas?

din 10 apr 2008 16:01 de o fata:)

hmmm...ideea e sa nu o mai faci neprotejat...nu conteaza daca isi da sau nu drumu in tine...chiar nu e recomandat...mai bine du-te la un medic ginecolog sa-ti prescrie niste anticonceptionale...sunt bune si au destule beneficii...si chestia cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum poate fi oprita creste

din 10 apr 2008 15:54 de o fata:)

hmmm..oare unu' care se respecta si stie ce face...ar scrie asa ceva pe un forum?!ca sa ce?!:-?? plus ca eu una cred ca e mai mic decat se da....ce mai,acum dak tot avem net si am implinit 12 ani hai sa ne dam mari k avem 21 d cm pe FORUM:))

Re: Sora ei

din 10 apr 2008 15:50 de SORIN28

Daca nu o "faci" si pe mama fetelor n-ai facut nimicO:)

Sora ei

din 10 apr 2008 15:39 de green-iuc

Fiind cat se poate de succint,am sa prezint urmatoarele: mi-a placut acum ceva vreme de o fata (x),dar aceasta avea prieten. Sora ei (y), ceva mai mica,era si ea apetisanta si nemarturisindu-i nimic lui x,am incercat si dupa ceva vreme am avut o ...

Re: Re: Trimitere CD in strainatate?

din 10 apr 2008 15:35 de stefanoski

Vrea sa stie daca cd-ul cu tehnici de seductie, afisat undeva in drapta poate fi trimis si in strainatate. ;) Legat de exprimarea alexandrei, :lol::lol:

Re: Re: Re: l-am ignorat..

din 10 apr 2008 15:09 de ZigZag

Foarte corect !

Re: Re: Re: Re: chist pe ovar

din 10 apr 2008 15:02 de baby

mc mc....mi.am facut programare si urmeaza sa merg...:(( tre' sa o fac si pe asta...decat sa fie rau mai tarziu! atata tot vroiam sa stiu daca in cazul unui chist e necesar un control....sau e de ajuns doar ecografia....asta ca sa ma pregatesc ...

din 10 apr 2008 14:42 de baby

:`:huh: pai daca umbli din pat in pat cam asa ar trebui...sa faci tot timpu analize.....dar dak ai partener stabil nu ar fi nevoie sa faci analize mereu:ok: :,:-*

Re: Re: De ce nu ejaculez dupa 30 de minute?

din 10 apr 2008 14:20 de nec

e vina ei stai linistit!nu stie ce sa faca!sunt fata si stiu ca conteaza foarte mult cum te misti!daca ar vrea te-ai termina in 5 min!daca nici asa e vina ta!:-`

din 10 apr 2008 14:15 de Stranger_to_love

Eu i-as zice sa mergem impreuna binenteles nu sa se duca doar ea.

Re: Re: Re: Ce pot face? Ca nu mai rezist :(((((((

din 10 apr 2008 13:58 de nu conteaza

sincer imi pare rau pt tine.stiu ce inseamna asta.si eu am avut un prieten care facea la fel.la fel eram si eu virgina.eu asa cred ca nu-l interesa decat sa se termine el.dar sa sti ca nu e bine.de iubit ma iubea dar asa era el.poate si pe tine te ...

Re: Re: Sex pentru prima data

din 10 apr 2008 13:41 de necunoscuta

;necunoscutaaaaaaaa: sunt fata si daca un baiat mi-ar zice mie sa merg la analize inainte sa ma culc cu el siger ar fi ultima data cand as vb cu el.acelasi lucru as putea sa-i cer si eu.nu?nu ai de unde sa sti cu cine te culci.daca ar fi asa tot ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1950 din 3732
«   1 ... 1947   1948   1949   1950   1951   1952   1953 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare