Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Dupa primul contact sexual din 8 apr 2008 20:07 de rogue
eu stiu k se opreste de la sine lol......si faza cu indicatu:when u are in the mood:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu simt din 8 apr 2008 19:23 de yon
Draga angela, exprimarea ta agresiva denota nesiguranta cu care spui ceea ce spui. In viata mea sexuala inca nu au aparut frustrarile, dar in momentul in care or sa apara, te asigur ca o sa te anunt, ca sa te simti si tu bine.
Cat despre ...
Dupa primul contact sexual din 8 apr 2008 17:35 de Andrei08
Am si eu o intrebare . Dupa primul contact sexual , daca se rupe himenul cum se poate stopa curgerea sangelui daca nu se poate cam cat dureaza si cam cand e indicat urmatorul contact sexual ? (!)
Re: Ce credeti ca a vrut de la mine? din 8 apr 2008 16:39 de DarkAngel
Genu asta de persoane trebuie evitate cu orice pret pentru ca nu is serioase responsabile si nu mai zic ca au o lipsa totala de empatie si sunt foarte egocentrice.. nu iti vor aduce decat necazuri. Acuma este cam tarziu pentru tine ca a reusit deja ...
Re: Re: Cum sa-l fac sa ma cunoasca mai bine? din 8 apr 2008 13:53 de wave
ai foarteeeeeeeeeee mareeeeeeee dreptateeeeeeeeee!!!!:pirate::flowers:
si eu am procedat exact invers de cum ar fi trebuit si ops nu m-a mai cautat si mia zis sa nu ma mai strafoc...:-`
Re: Re: Re: Re: Re: Cam multe probleme ( cred eu ) din 8 apr 2008 13:13 de carrie
Cat priveste dimensiunea penisului nu vad de ce iti faci probleme, te incadrezi in medie ca si majoritatea barbatilor.
Cat priveste ideile tale despre insemnatatea unei prietene si ce trebuie sa faci cand ai pe cineva, tu ai niste conceptii ...
Situatie complicata din 8 apr 2008 11:55 de awk
e o poveste lunga dar incerc sa o scurtez si sa las doar esentialul :D
ne cunoastem de cativa ani dar am fost impreuna doar un an (ne-am despartit acum cateva zile).motivul despartirii : si-a gasit pe altul care o atrage mai mult.treaba e ca in ...
Re: Re: Re: Intrebare intrebatoare din 8 apr 2008 09:58 de SORIN28
Pentru ca in toate categoriile spune ca femeia tre sa fuga, sa se fereasca si ca tipul este un pericol de parca barbatii ar fi bomba cu ceas.
Normal, sa fie atent, sa fie dulce, sa fie romantic, sa nu puna intrebari dar daca se poate sa ...
Re: Re: Intrebare intrebatoare din 8 apr 2008 02:49 de ExoticDream
De ce nu poate fi destept, ambitios, descurcaret, imbracat impecabil si fara sa fie sef de firma sau smecheras? Daca ar fi sa aleg din lista aceea, as opta pentru o combinatie intre primul si ultimul....
:cat::cat::cat:
Re: Ce credeti ca a vrut de la mine? din 8 apr 2008 02:41 de ExoticDream
Poveste tipica pentru varsta de 15-16 ani (uneori chiar atingand 18-19 ani).... Vrajeala pe Messenger, model "Ia sa vad daca pot s-o separ de ala si sa o iau eu.", mission accomplished, apoi cand s-o vazut flacaul cu fata pe cap, da-i si ...
Re: Re: Re: Re: Virgina dupa sex oral? din 7 apr 2008 23:03 de stefanoski
Sper ca te-a lamurit Sorin ;);)
Re: Re: chist pe ovar din 7 apr 2008 21:49 de baby
bine daca se agraveaza e clar k ma opereaza!
inca nu mi-am facut programare fiindk abia mi-au trecut problemele:ermm:ideea era sa imi zica cineva daca se poate sa imi prescrie tratament fara sa ma consulte......o prietena era virgina avea chisturi ...
Re: ce credetzi k a vrut? din 7 apr 2008 20:56 de angela
Tipul s-a jucat cu tine si se joaca in continuare.Daca ar fi vrut ceva serios de la tine, nu se despartea de tine, mai ales dupa ce a insistat atat de mult sa fiti impreuna..Uita-l si nu mai vorbi cu el, tipul are chef de distractii si doar ...
Ce credeti ca a vrut de la mine? din 7 apr 2008 19:16 de vad_sunete
Aveam prieten de 6 luni totul merge ff bn....pana cand un amic f bun(de un an vb intruna pe mess,in fiecare zi,eram dependenti de vb pe mess,ieseam in oras) a inceput sa imi zica ca ar vrea sa fie cu mn si ca nu mai suporta sa ma vada cu ...
Re: DEzvirginare din 7 apr 2008 15:54 de baby
ma tampiti cu sangele vostru:huh:
sange sange si iar sange:`
uite k la mine nu a curs si am fost virgina:`
iti poti da seama daca a fost sau nu ...e o diferenta...iti dai seama k se simte altfel la una care nu mai e....
cat despre bolile care ...
Re: DEzvirginare din 7 apr 2008 15:15 de ZigZag
Doar pt ca nu i`a curs sange nu inseamna ca nu mai e / era virgina .. daca tot ai specificat ca a facut 2 ani gimnastica se poate intampla ca himenul sa se rupa in timpul exercitziilor ! :ok: si nu se pot lua boli daca ai bagat doar degetu .. ...
Re: Re: Re: Re: Virgina dupa sex oral? din 7 apr 2008 15:13 de SORIN28
Teoretic nu mai este virgina, practic nu este virgina. Crezi ca virginitatea sta in himen?!
PS - Ai grija cum scrii ca initial, dupa cum ai scris tu, am inteles ca himenul ar fi in gura
Re: Re: Re: Virgina dupa sex oral? din 7 apr 2008 15:10 de ZigZag
:lol: Stefanoski ce sa`i faci daca altzii nu stiu sa se exprime exact ca sa intzeleaga tot omu ! Ai zis ca nu mai e virgina .. dar daca himenul nu s`a rupt ? :` Teoretic nu mai e virgina ca a facut sex oral dar practic himenu poate fi intact ! ...
Re: M-a parasit pentru altul, a revenit, s-o prime din 7 apr 2008 14:55 de n
fa ce crzi ca ar fi mai bine pt tine
nu te lua dupa prieteni...ca prieteni sunt cei mai peversi oameni pe cre poti si cunosti...si vezi poate mi tarziu are sati para rau...
:ok:
Re: Re: M-a parasit pentru altul, a revenit, s-o p din 7 apr 2008 00:57 de N
mai nene, ce sa o mai primeasca inapoi, dupa ce si-a batut joc de el, sa se mai linguseasca ,... ca te rog sa nu mai faci deastea, si alea alea, ... da tu crezi ca asta ii joaca de giugiulele, lasa-ma in saracie... prietene, tu las-o in pace pe ...
Pagina 1952 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||