Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: sex din 3 apr 2008 20:27 de SORIN28
Eu nu m-am sa[b]TURAT[/b] de atata sex. Daca tu esti gata treci pe masturbare sau la manastire cu tine :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirgina din 3 apr 2008 20:20 de SORIN28
Ea are dreptate, i-ai dat "peste cap" organismul...nu e insarcinata:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mica dilema din 3 apr 2008 17:47 de Luminati
Daca discutiile serioase nu va caracterizeaza cum crezi k ar decurge o relatie intre voi?Sa inteleg ca pana acuma v-ati distrat, ati glumit, dar e nevoie si de un gram de seriozitate intr-o relatie, stii cum se zice "Comunicarea e sufletul unei ...
Re: Re: suparata mai tot timpul din 3 apr 2008 17:26 de Luminati
Si eu sunt "suparat" din acelasi motiv :( putin melancolic...asteptam pana ce soarele va rasari si pe strada noastra.
Re: Re: Re: ce sa fac? din 3 apr 2008 17:18 de Luminati
E vrajeala curata, trust me...am trecut prin asta.Si numai incerca sa arati lumii cum esti defapt k lumea nu te va cunoaste niciodata cu adevarat, conteaza parerea ta despre tine, nu a lumii.Cum ar fi sa-ti fi zis el ca esti frumoasa doar ca sa ...
Re: Cine face primul pas? din 3 apr 2008 16:31 de stefanoski
Nu este o regula. Poate spune oricare din ei, din diverse motive. Din disperare, din inconstienta, din dragoste...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: coco din 3 apr 2008 15:33 de ExoticDream
Oare de ce se intampla acest lucru? Ce anume impinge omenirea catre sex "oarecare"? Sa fie educatia pe care o primeste omul acasa din ce in ce mai... "subtire"? Sa conteze din ce in ce mai mult spiritul de "turma", chiar si in randul celor care ...
Re: suparata mai tot timpul din 3 apr 2008 14:40 de ZigZag
Las`ca nu esti singura suparata si mai stiu yo cum ! :unsure: Mai sunt si altzii in aceeashi situatzie , printre care si yo ! :( Spune`mi o chestie ? Ai prieten ? :` Daca nu .. cre ca avem acelashi rasp la "suparare" ! Parerea mea .. :ok:
Re: primul pas? din 3 apr 2008 14:37 de ZigZag
Aici depinde de la o persoana la alta ! Care are mai mult tupeu sau care preia initziativa ! Dar daca tzi la cineva si sti ca si acel cineva tzine la tine dar ezita sa`tzi zica .. e bine sa faci tu primu pas ca mai tarziu sa nu regretzi nimic ! ...
Cine face primul pas? din 3 apr 2008 11:41 de anca
cine face primul pas? de exemplu dupa un timp de prietenie , daca este ceva intre cei 2 ...cine va spune primul te iubesc?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: mica dilema din 3 apr 2008 09:47 de mariana
eu am 16 iar el 17..iar discutiile serioase nu ne caracterizeaza:(
Re: Re: ce sa fac? din 3 apr 2008 07:53 de anda
asta chiar a fost motivul adevarat...recunosc si eu ca nu sunt o persoana pe care sa o cunosti asa repede si de aceea stiu ca eu asa am parut in fata lui...si ultima oara cand am vorbit mi-a spus ca sunt f frumoasa ca lui chiar ea placut de mine dar ...
Re: Re: Re: Propunere de schimbare in functia de m din 3 apr 2008 01:30 de ExoticDream
Asteptam cu mare interes raspunsul adminului!!! Noi te vrem!
;););)
Re: Re: a fost virgina? din 2 apr 2008 22:43 de solokd
dc sa isi piarda timpul citind ceva de care are nevoie cand poate sa joace CS toata ziulica si cand vine pretena acasa o f*** si nu stie de ce ii creste burta..si ii da papuci crezand ca s-a ingrasat:wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirgina din 2 apr 2008 22:39 de solokd
..... NO Coment ...Am O Intrebare.....Voi Asea De Ve Plangetzi Atat ..Suntetzi ALergici La Plastice????? Sau sunt Prea Scumpe Prezervativele???...Sau Va E Rusine sa Va Ducetzi Sa Le Cumparatzi?????:blink:...Thoamne ...si yo care credeam ca pe vremea ...
Re: a fost virgina? din 2 apr 2008 22:09 de angela
Oare tu ai citit macar din curiozitate vreun articol pe net(ca tot ai internetul)despre semnele care iti arata ca o femeie este virgina??Citeste...inainte de a pune intrebari, ca mai peste o luna poate vii cu intrebari de genul:Oare prietena mea ...
Re: Re: Re: Re: Re: mica dilema din 2 apr 2008 22:04 de angela
Cati ani ai tu si cati ani are el??Numai o discutie serioasa intre voi doi, poate rezolva lucrurile.Poate el nu te place si te evita pentru ca stie ca simti ceva pentru el.Daca te-ar placea nu te-ar evita..Asa ca cel mai bine discuta cu el, ...
Re: ce sa fac? din 2 apr 2008 21:58 de angela
Sunt sigura ca tipului nu i-a placut de tine si a folosit asta drept scuza.Cat priveste a te combina cu unul din prietenii lui, doar pentru a te razbuna pe el, sau ai demonstra ceva, nu o sa faci altceva decat sa te umilesti, si sa ii arati ...
Re: Re: Femei-scarba-bubite... puncte de grasime.. din 2 apr 2008 21:30 de valentine
Nu, nu le e scarba. Daca totusi ti-e frica de reactia uneia...fa si tu sex pe intuneric. Oricum majoritatea nici nu le vor observa...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare f din 2 apr 2008 20:55 de yan
Ahm... si eu sunt in acceasi problema... cu prietena... inca nu stiu sigur daca e sau nu... dar stiu sigur ca nu m`am lasat in ea... si... cat despre stropu fericirii...
cam aceeasi prooblema o am si eu:((
prooblema este ca am facut-o pe 26-02 ...
Pagina 1955 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||