Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: sex

din 3 apr 2008 20:27 de SORIN28

Eu nu m-am sa[b]TURAT[/b] de atata sex. Daca tu esti gata treci pe masturbare sau la manastire cu tine :ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirgina

din 3 apr 2008 20:20 de SORIN28

Ea are dreptate, i-ai dat "peste cap" organismul...nu e insarcinata:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mica dilema

din 3 apr 2008 17:47 de Luminati

Daca discutiile serioase nu va caracterizeaza cum crezi k ar decurge o relatie intre voi?Sa inteleg ca pana acuma v-ati distrat, ati glumit, dar e nevoie si de un gram de seriozitate intr-o relatie, stii cum se zice "Comunicarea e sufletul unei ...

Re: Re: suparata mai tot timpul

din 3 apr 2008 17:26 de Luminati

Si eu sunt "suparat" din acelasi motiv :( putin melancolic...asteptam pana ce soarele va rasari si pe strada noastra.

Re: Re: Re: ce sa fac?

din 3 apr 2008 17:18 de Luminati

E vrajeala curata, trust me...am trecut prin asta.Si numai incerca sa arati lumii cum esti defapt k lumea nu te va cunoaste niciodata cu adevarat, conteaza parerea ta despre tine, nu a lumii.Cum ar fi sa-ti fi zis el ca esti frumoasa doar ca sa ...

Re: Cine face primul pas?

din 3 apr 2008 16:31 de stefanoski

Nu este o regula. Poate spune oricare din ei, din diverse motive. Din disperare, din inconstienta, din dragoste...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: coco

din 3 apr 2008 15:33 de ExoticDream

Oare de ce se intampla acest lucru? Ce anume impinge omenirea catre sex "oarecare"? Sa fie educatia pe care o primeste omul acasa din ce in ce mai... "subtire"? Sa conteze din ce in ce mai mult spiritul de "turma", chiar si in randul celor care ...

Re: suparata mai tot timpul

din 3 apr 2008 14:40 de ZigZag

Las`ca nu esti singura suparata si mai stiu yo cum ! :unsure: Mai sunt si altzii in aceeashi situatzie , printre care si yo ! :( Spune`mi o chestie ? Ai prieten ? :` Daca nu .. cre ca avem acelashi rasp la "suparare" ! Parerea mea .. :ok:

Re: primul pas?

din 3 apr 2008 14:37 de ZigZag

Aici depinde de la o persoana la alta ! Care are mai mult tupeu sau care preia initziativa ! Dar daca tzi la cineva si sti ca si acel cineva tzine la tine dar ezita sa`tzi zica .. e bine sa faci tu primu pas ca mai tarziu sa nu regretzi nimic ! ...

Cine face primul pas?

din 3 apr 2008 11:41 de anca

cine face primul pas? de exemplu dupa un timp de prietenie , daca este ceva intre cei 2 ...cine va spune primul te iubesc?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mica dilema

din 3 apr 2008 09:47 de mariana

eu am 16 iar el 17..iar discutiile serioase nu ne caracterizeaza:(

Re: Re: ce sa fac?

din 3 apr 2008 07:53 de anda

asta chiar a fost motivul adevarat...recunosc si eu ca nu sunt o persoana pe care sa o cunosti asa repede si de aceea stiu ca eu asa am parut in fata lui...si ultima oara cand am vorbit mi-a spus ca sunt f frumoasa ca lui chiar ea placut de mine dar ...

Re: Re: Re: Propunere de schimbare in functia de m

din 3 apr 2008 01:30 de ExoticDream

Asteptam cu mare interes raspunsul adminului!!! Noi te vrem! ;););)

Re: Re: a fost virgina?

din 2 apr 2008 22:43 de solokd

dc sa isi piarda timpul citind ceva de care are nevoie cand poate sa joace CS toata ziulica si cand vine pretena acasa o f*** si nu stie de ce ii creste burta..si ii da papuci crezand ca s-a ingrasat:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirgina

din 2 apr 2008 22:39 de solokd

..... NO Coment ...Am O Intrebare.....Voi Asea De Ve Plangetzi Atat ..Suntetzi ALergici La Plastice????? Sau sunt Prea Scumpe Prezervativele???...Sau Va E Rusine sa Va Ducetzi Sa Le Cumparatzi?????:blink:...Thoamne ...si yo care credeam ca pe vremea ...

Re: a fost virgina?

din 2 apr 2008 22:09 de angela

Oare tu ai citit macar din curiozitate vreun articol pe net(ca tot ai internetul)despre semnele care iti arata ca o femeie este virgina??Citeste...inainte de a pune intrebari, ca mai peste o luna poate vii cu intrebari de genul:Oare prietena mea ...

Re: Re: Re: Re: Re: mica dilema

din 2 apr 2008 22:04 de angela

Cati ani ai tu si cati ani are el??Numai o discutie serioasa intre voi doi, poate rezolva lucrurile.Poate el nu te place si te evita pentru ca stie ca simti ceva pentru el.Daca te-ar placea nu te-ar evita..Asa ca cel mai bine discuta cu el, ...

Re: ce sa fac?

din 2 apr 2008 21:58 de angela

Sunt sigura ca tipului nu i-a placut de tine si a folosit asta drept scuza.Cat priveste a te combina cu unul din prietenii lui, doar pentru a te razbuna pe el, sau ai demonstra ceva, nu o sa faci altceva decat sa te umilesti, si sa ii arati ...

Re: Re: Femei-scarba-bubite... puncte de grasime..

din 2 apr 2008 21:30 de valentine

Nu, nu le e scarba. Daca totusi ti-e frica de reactia uneia...fa si tu sex pe intuneric. Oricum majoritatea nici nu le vor observa...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginare f

din 2 apr 2008 20:55 de yan

Ahm... si eu sunt in acceasi problema... cu prietena... inca nu stiu sigur daca e sau nu... dar stiu sigur ca nu m`am lasat in ea... si... cat despre stropu fericirii... cam aceeasi prooblema o am si eu:(( prooblema este ca am facut-o pe 26-02 ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1955 din 3732
«   1 ... 1952   1953   1954   1955   1956   1957   1958 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare