Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fi...sau

din 2 apr 2008 00:36 de solokd

Ma dor ochhi de la atat citit ...dar totusi a meritat...fb punctat:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fi...sau a n

din 2 apr 2008 00:27 de ExoticDream

Nu trebuie sa te superi daca nimeni nu te-a sustinut, fiecare si-a exprimat opinia proprie si personala pe baza informatiilor date de tine. Eu am cam aceeasi parere ca aluka, nu aveai ce sa cauti la acea intalnire, TOCMAI avand in vedere ...

Re: Re: Re: oare o fi gravida?

din 1 apr 2008 23:58 de ExoticDream

Cine "am luat" pilula de a doua zi (care de fapt sunt doua)? La cat timp dupa "comiterea" faptei neprotejate? Sper ca nu dupa 7 zile! Daca prietena ta a respectat indicatiile de pe prospect (a propos, ea trebuia sa ia ambele pastile), nu aveti de ...

Re: Dupa masturbare...!!!

din 1 apr 2008 22:39 de aicy

problema ta e ca nu ai facut sex inca...

Dupa masturbare...!!!

din 1 apr 2008 22:07 de zuzy

Am o problema sau nush daca e problema...de fiecare data dupa masturbare dupa ce am atins orgasmul nu mai suport sa ma mai ating acolo...am o sensibilitate...va fi o problema cand voi incepe viata sexuala??? Ma gandesc ca daca voi avea orgasm voi fi ...

Re: Re: sperma inghitita

din 1 apr 2008 21:45 de alyutu91

daca voi ati incercat o d c mai intrebati

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fi...sau a n

din 1 apr 2008 21:35 de solokd

bv tzie ..si noi facem la fel ne exprimam liberi opinia ....cand postezi trebe sa invetzi sa acceptzi si criticile si mistourile care se fac ...so fuck off a si inca ceva..mama m-a invatzat sa nu arat cu degetul si mai ales scos din nas :P...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fi...sau a nu fi

din 1 apr 2008 20:45 de Koralia

BRAVO!!! cata psihologie de balta ( nici macar de 2 lei, 2 lei juma...ron, lire, drahme, etc ) incape in UNII "sexperti" de pe aici....si subliniez UNII. In primul rand am postat un subiect,in care am scris ce am simtit si crezut in acel moment, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma indragostesc

din 1 apr 2008 19:55 de bianca09

:ok::ok::ok::love::love::love:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Traiesc di

din 1 apr 2008 19:26 de solokd

...eu nu ma refeream ca sa nu te implici in relatzie mai serios...ma refeream ca pe viitor omul se poate schimba ..suntem intro continua evolutzie....si sincer nu e spre bine deloc...dar oricum itzi doresc tot norocul de care ai nevoie:flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa ma indragostesc

din 1 apr 2008 19:21 de solokd

poy beleaua mare este ca atunci cand vrei sa te indragostesti nu o sa reusesti .....si daca nu este nici baiatul care sa ia atitudine ...prieteni ai 1000 ...iubirile le numeri pe degetele de la o mana ;)...ai rabdare ca o sa te pocneasca dinou ...

Re: Re: Re: Re: vreau sa ma indragostesc

din 1 apr 2008 16:30 de bianca09

sincera am iesit am si prieten in momentul de fatza dar nu ma mai pot indragosti si nu mai pot sa simt ca sunt iubita cum eram acuma cate`va luni..... :((

Re: Re: Re: vreau sa ma indragostesc

din 1 apr 2008 16:20 de solokd

Indragostitziva de mn ca nu ma supar :p......glumeam:P serios acum....nu stiu povestile voatre de dragoste in care so ruinat totul dar un lucru e sigur..daca va vetzi uita mereu in trecut nu vetzi putea trai cu prezentul....iesitzi afara ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: A fi...sau a nu fi

din 1 apr 2008 15:49 de angela

Uite asa ca sa se dea rotunda..Repet..asta e o poveste de 2 lei..A fi sau a nu fi,sa ma duc sa nu ma duc la intalnire, sa ma culc cu el sau nu?Restul in episodul urmator al telenovelei 2 lei si jumatate..:lol::-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Traiesc din no

din 1 apr 2008 14:33 de EmaB

sokold,da ai dreptate.Nu exista barbat ideal si nu cred in existenta lui.Dar cred ca sunt genul de persoana care trece peste multe mai putin lipsa de respect,violenta fizica-verbala si infidelitate. In rest,iert f mult. Am iesit pana acum si ...

Re: vreau sa ma indragostesc

din 1 apr 2008 13:14 de solokd

poy tu ce crezi...ca te potzi indragosti asea cand vrei tu la ora fixa.....dragostea este neprevazuta nu poate fi programata....te gaseste cand te asteptzi cel mai putzin......daca esti interiorizata si nu mai potzi sa ai contact cu un alt ...

Re: Re: coco

din 1 apr 2008 13:00 de carrie

O parere matura si logica din partea unui barbat. :ok: Cat despre sexul ocazional... dupa mine, merge ca varianta a 2-a in lipsa unei relatii stabile. Dar nu in orice conditii.

Re: Re: Re: Re: Re: Mi s-a rupt ata! In cat timp s

din 1 apr 2008 12:29 de alinn

lasa ca a sa treaca si asta te vindeci repede daca te doare rau dute la doctor sa te vada si sa ati dea ceva tratamentD:D:D:D:D:D:D:lol:

Re: Re: Re: Re: Mi s-a rupt ata! In cat timp se vi

din 1 apr 2008 12:25 de alexandra

bai baiete tie tie mai frica decat la noi fetele de ce sa te speri nu ai nici un motiv ca asa se antampla la toti trebuia sa nu faci sex sa ramai asa toata viata daca tie frica de durere lasule:D:D:D:D:D:D:D:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: A fi...sau a nu fi

din 1 apr 2008 11:38 de solokd

daca sti raspunsul la intrebarea ta dc ai mai postat aici???? nu inteleg esti o fata lipsita de orgoliu si mandrie......

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1957 din 3732
«   1 ... 1954   1955   1956   1957   1958   1959   1960 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare