Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Femei-scarba-bubite... puncte de grasime...

din 29 mar 2008 08:54 de ZigZag

in mod normal n`are trebui sa le fie scarba de nimic .. ca nu raman respectivele pct de grasime pe ele .. acestea nu`tzi vor afecta deloc viatza sexuala iar daca nu le convine sa mearga si sa caute pe unu care nu are acele pct de grasime .. ceea ...

Re: Re: Oare o fi gravida?

din 28 mar 2008 18:11 de stefanoski

Lichidul seminal contine spermatozoizi. Esti sigur ca n-ai scapat nimic ? :unsure:

Re: Re: Re: Traiesc din nou !

din 28 mar 2008 15:55 de DarkAngel

F bine pleaca cat mai repede cu putinta si nu te mai uita inapoi pt ca situatia in care te afli tu acuma este una din cele mai nasoale intr-un cuplu si o sa degenereze din ce in ce mai mult... deci cu cat pleci mai repede cu atat mai bine... vezi ce ...

Mai este?

din 28 mar 2008 15:50 de Alexandrel

Am si eu o intrebare pe aceasta tema. Prietenei mele i`am bagat 2 degete:unsure: si nici nu si-a dat seama, suntem amandoi virgini, sper sa mai fie si ea, dar cum se explica faptul ca la inceput ii bagam un deget si tipa de durere, iar acuma ii bag ...

Re: Re: Traiesc din nou !

din 28 mar 2008 01:11 de EmaB

Da,sunt sigura ca este divortat.Am vazut hotararea! Au divortat de comun acord si s-au casatorit la fel! El era f tanar,avea 20 de ani cand a avut o relatie cu fosta lui sotie.Au fost iubiti.Dar la un moment dat,ea a ramas insarcinata.A ales sa o ...

Re: Traiesc din nou !

din 28 mar 2008 00:09 de ExoticDream

Eu nu te-as judeca extrem de dur decat pentru un singur lucru: slabiciunea de a te rupe de omul care s-a dovedit a fi altfel decat ai crezut. Nu te pot acuza pentru faptul ca la 19 ani te-ai indragostit de un om nepotrivit fara sa realizezi ...

Re: Cum sa-l fac sa ma cunoasca mai bine?

din 27 mar 2008 23:47 de ExoticDream

Ba eu te intreb cum poate fi un baiat cu care "umbli de 2-3 saptamani" iubirea vietii tale! Asta poti spune abia dupa ce va cunoasteti bine-bine, ori procesul acela nu a inceput inca! Daca datele din profilul tau sunt corecte, inseamna ca ai 18 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeile si barbati

din 27 mar 2008 23:31 de ExoticDream

Sa vorbim un pic si despre fetele de peste Oceanul Atlantic, cum privim de la noi spre vest... Cele mai multe dintre ele nu arata ca cele pe care le vedem prin filmele cu adolescenti, dar, indiferent cum ar fi la capitolul [i]look[/i], sunt extrem ...

Re: Re: Traiesc din nou !

din 27 mar 2008 23:25 de EmaB

TRebuie sa recunosc ca,ma asteptam sa primesc critici pt "infidelitate"..ca eu tot asa o numesc,chiar daca nu am ajuns sa facem sex! Nu sunt doamna,sunt domnisoara,Darkangel ..:~*printr-un calcul scurt,va puteti da seama ca am 21 de ani. Cei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de

din 27 mar 2008 22:31 de alexandra

sex anal este placut incercati si voi sa vedeti ce placere pierdeti daca faceti o data nu va mai saturati va garantez de le propia piele:heart::heart::heart::heart:

Re: Re: Re: Mi-as incepe viata sexuala...

din 27 mar 2008 21:11 de stefanoski

:lol::lol::lol::lol: multi oameni dilii pe pamantu asta :lol::lol:

Re: Re: Mi-as incepe viata sexuala...

din 27 mar 2008 20:52 de mandy

nu mai sunt virgin si as vrea sa stiu daca sunt ceva medicamente sa ma fac inapoi virgin ajutatima va rog ...

Re: Traiesc din nou !

din 27 mar 2008 20:52 de DarkAngel

Stiamata doamna nu te obliga nimeni sa suporti asemnea tratamente numai in cazul in care iti face placere (ma indoiesc) Nu stiu ce este in mintea lui dar dupa cele descrise te foloseste ca pe un obiect pentru propriile sale nevoie sau sa se descarce ...

Re: Mi-as incepe viata sexuala...

din 27 mar 2008 20:46 de mandy

Re: Re: Re: Re: Re: ce prezervativ e bun pt a dezv

din 27 mar 2008 20:44 de alesse_aless

daca nu vrei sa sufere laso la mine ca eu nu o iubesc si iti promit ca nu o vei auzi cum striga ras daca esti de acord sau oputem face impreuna te rog sa imi ras urgent te pup pe portofel:devil::zorro::ninja::x

Re: help me plss!!

din 27 mar 2008 20:43 de DarkAngel

Deci daca este vorba de fosta prietena problema se complica daca tu esti cu el de 2-3 saptamani esti indragostita de el dar nu cred ca poti afirma inca ca este dragostea vietii tale. Sfatul meu este sa te intalnesti cu el intre 4 ochi sa vezi cum ...

Re: : hellp me

din 27 mar 2008 20:17 de Adrianos

gandeste-te mai bine si punele o conditie parintilor tai , sa-ti dea pace (in cazul in care nu ai o alta religie decat ortodoxa ) si totusi ... poate poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Traiesc din nou !

din 27 mar 2008 15:41 de Stranger_to_love

Adevarul doare.Nu era o critica era un alt punct de vedere. Ce vocabular? Am folosit doar termenul de animal tu ai folosit termenul de salbatic. Ura e un termen prea dur sa-l foloesesc si eu pt. ca nu asta simt,dar nici mie nu-mi plac ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Traiesc din nou !

din 27 mar 2008 15:17 de EmaB

Sa zicem ca,as fi acceptat criticile tale,daca nu ai fi folosit vocabularul asta de Ferentari! Nu urasc nimic mai mult,decat oamenii carora le lipseste bunul simt si n-au cei 7 ani de acasa.

Re: Re: Re: Re: Re: Traiesc din nou !

din 27 mar 2008 14:17 de Stranger_to_love

Sunteti amandoi bolnav psihic si nu spun asta cu dispret. Habar nu ai cate cupluri sunt in situatia voastra.El o bate,el plange si isi cere iertare dupa ce o bate,ea il iarta si tot asa. V-ati gasit unul pe altul e clar.Daca el era altfel ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1960 din 3732
«   1 ... 1957   1958   1959   1960   1961   1962   1963 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare