Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Oare o fi gravida? din 25 mar 2008 07:55 de SORIN28
Nu, nu este posibil:ok:
Interferenta logica-metafizica din 25 mar 2008 01:20 de Sebiroth
"Esti las pt ca ai fost o data las" .
Cf acestui aforism sunt posibile mii de versiuni.Printre ele una la care de mult ma gandeam sa ader:"Romancele sunt prea mult pt mine"(de altfel singura chestiune plauzibila din intreg textul dvs dle ...
Re: Re: Re: Re: Grad de suportabilitate din 25 mar 2008 00:34 de ExoticDream
Sa stii ca "gasca" aceea este formata din oameni cumsecade, nebuna la care faci referire este un accident care ne polueaza din cand in cand activitatea. Admin, moderatori si useri, fara fite, suntem toti un fel de participanti la un cenaclu mare, ...
Re: Re: Re: Re: Trecutul meu este o problema.... din 25 mar 2008 00:24 de ExoticDream
Poate ar fi interesant si pentru ceilalti useri sa participe din postura de spectatori la aceste "lectii", nu se stie niciodata cand ai nevoie de ele, asa ca poate decideti ca lucrurile sa se desfasoare aici. Ce parere aveti?
:cat::cat::cat:
Re: Re: Re: Re: Re: Romance vs restul mapamondului din 25 mar 2008 00:05 de ExoticDream
Ce dragoste?!? Poate atractie fizica, cel mult! L-a vazut si... gata! Daca esti curios, cauta filmul, reda destul de exact continutul cartii.
Sa-l vezi p-asta cum facea! Elvetianca nu parea cazuta in extaz dupa o... "partida" de cateva ...
Re: Oare o fi gravida? din 24 mar 2008 23:58 de eu_chip
Salut!Am facut sex cu prietena mea,insa prezervativul s-a rupt,dar eu inca nu imi dadusem drumul cand mi-am dat seama,e posibil ca ea sa fi ramas insarcinata,chiar daca nu mi-am dat drumul?
Re: Fereastra Joharry din 24 mar 2008 22:34 de SORIN28
Deci...pana acum m-am abtinut sa-ti scriu ceva dar nu mai pot sa tac, cand vad cate prostii poti sa debitezi. Baiatu...esti pierdut, esti un ratat, esti un nimic si cu gandirea pe care o afisezi nici nu cred ca vei avea in viata ta o ...
Re: Re: Fereastra Joharry din 24 mar 2008 21:31 de Stranger_to_love
Nu am inteles parte asta.Cum adica vei fi ca acest mosneag timp de cateva luni? Ai si tu una care nu e din acelasi oras?
Banuiesc ca o spui din experienta personala.
Sa ma bucur ca asta cred si eu si ca nu e doar o prejudecata sau sa ...
Frunze de artar din 24 mar 2008 21:12 de Sebiroth
Katrino nu te mai gandi doar la operatii estetici si la modul cum imi petrec eu zilele!
Spre ex mai cultiva-te si tu. Poate aceasta pagina iti va servi la ceva http://ro.wikipedia.org/wiki/Arborele_sephiroth .
In loc sa scrie si el de eucalipt ...
Re: Re: Inhibitii, nu am curaj... din 24 mar 2008 18:52 de bianca
Am incercat 1 data, mai pe la inceputul rel, din initiativa mea, si a fost frumos. Atunci nu aveam teama asta pentru ca nu stiam daca va dura si nu il iubeam.Acum insa il iubesc enorm de mult si vreau sa avem o rel perfecta din toate punctele de ...
Fereastra Joharry din 24 mar 2008 17:51 de Sebiroth
Eu nu as fi atat de categoric in privinta asta si o spun din proprie experienta. In general fetele(romancele ,in special) sunt inclinate sa aleaga profilul acestui Andrei in detrimentul unor persoane care adopta o alta tinuta morala.
In prima ...
Re: Re: Re: Trecutul meu este o problema.... din 24 mar 2008 16:24 de iib
Nu eu am folosit expresia "provinciala". Deci ar trebui sa raspunda cel care a folosit-o. Eu am spus clar ca mi se pare o prostie s-o foloseasca in cazul tau.
Nu este de loc important unde ai crescut, ci ce experiente de viata ai avut. Si, mai ...
Re: Inhibitii, nu am curaj... din 24 mar 2008 16:15 de Nekunoskuta
Pentru ultima parte a intrebarii: nu este nevoie sa-l impresionezi in pat. Nu e consurs si deja cred ca il impresionezi indeajuns daca sta cu tine. Poti incerca insa sa il surprinzi ;)
Te-ai gandit vreodata ca ceea ce ai tu in cap chiar ar ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce pot face? Ca nu mai rezist din 24 mar 2008 16:09 de Nekunoskuta
...cu inima (as completa). Daca ar intra si mintea in joc ar fi mai bine ;) In situatia asta nu cred ca faptul ca il iubeste este o scuza sa nu revizuiasca "la rece" situatia.
Re: Re: Re: Trecutul meu este o problema.... din 24 mar 2008 15:37 de Nekunoskuta
Spune-i. Daca te intelege inseamna ca e un baiat de nota 10 si te vrea in viitorul lui, daca nu te intelege...pierderea e a lui, tu ai fost sincera.
Nu inteleg de ce te crezi falsa in fata prietenilor tai. Pana la urma fiecare are lucruri pe care ...
Atingere cu penisul in zona genitala->risc sarcina din 24 mar 2008 14:58 de floca
imi doresc foarte mult sa fac dragoste cu prietenul meu, dar pana acum nu s-a intamplat nimic, desi ultima data am avut o tentativa si era sa se intample...problema este ca doar m-a atins cu penisul in zona genitala, nimic mai mult pentru ca nu aveam ...
Re: Re: Trecutul meu este o problema.... din 24 mar 2008 14:57 de blue_soul
Am intrat zilnic de cand am scris mesajul!:, Am vrut sa vad daca totusi sunt ceva pareri legate de el
Nu stiu sigur daca inteleg la ce te referi,[b]iib[/b], dar daca spui ca avem de *vorbit, eu sunt dispusa sa te ascult*.
Mentalitate de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: fara preze din 24 mar 2008 14:47 de baby
cred k nu o sa ma fac de 100 de kg de la anticonceptionale:`hai sa fim seriosi....cred k te poti ingrasa cu max 5 kg si la fel d usor poti slabi:ermm:
am citit ce a scris Luminati despre anticonceptionale si nu stiu ce sa mai cred...oricum ...
Re: Il iubesc, dar ma simt obiect sexual! din 24 mar 2008 13:51 de oanaaaaa
Eu cred ca raspunsul si sfatul ti l-ai dat singura. Tu esti constienta ca situatia asta nu e normala, dar datorita faptului ca a fost primul barbat din viata ta iti este greu sa iei o decizie categorica si care stii si tu ca e cea corecta. La 20 ...
Re: Cura de slabire+exercitii din 24 mar 2008 13:47 de katherine
Aripioare nu am avut in viata mea si nici grasime in exces pe abdomen, dar cu problema cu coapsele stiu cum este. Eu am 1.71 si la varsta de 16 ani aveam 68 de kilograme. Acum am 51-52. Multe dintre sfaturile pe care le-ai primit pana acum sunt ...
Pagina 1963 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
84 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||