Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
voi luati anticonceptionale de capul vostru.?. din 24 mar 2008 08:06 de caty
si eu iau lo-femenal dar mi le a recomandat medicul..mie mi a zis sa le iau din a 4 a zi...si daca iei pastilele corespunzator, acestea isi fac efectul din prima zi..succes..:unsure::blink:
Re: Re: Bancuri din 24 mar 2008 07:42 de :x
Un pescar iese pe balta sa-si procure mancarea, pescuitul fiind singura lui sursa de hrana. Stand el asa, prinde un pestisor de aur. Cand il scoate pescarul ramane uimit ca pestisorul stia sa vorbeasca.
Pestisorul:
-Pescarule, pescarule, te rog nu ...
Re: Re: Re: Grad de suportabilitate din 24 mar 2008 02:23 de iib
- Multumesc pentru incredere. Cred ca vorbim aceeasi limba, poate dialecte diferite, dar in mare seamana :) Totusi Blue Soul (era sa zic Misty Blue... cui ii place jazz-ul intelege... :) ) trebuie sa aleaga. Daca mai apare pe aici :)
- Am spus ...
Re: Re: Re: Re: Romance vs restul mapamondului din 24 mar 2008 01:31 de Stranger_to_love
Ce nebuna.Stiam de cartea asta,parca o luase si mama,dar credeam ca e ceva happy,mare dragoste si altele.
Dar nu da explicatii in carte de ce s-a "indragostit" de ala?
Daca era romanca intelegeam sa se indragosteasca de ala. :lol::lol: ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu cum sa o u din 24 mar 2008 01:20 de ExoticDream
Pe mine nu trebuie sa ma convingi, cred la fel ca tine!
O mai iubesti si te mai iubeste si ea, chiar daca nu la fel ca pe vremuri, si eu tot nu inteleg de ce va incapatanati sa lasati asemnea sentimente frumoase sa moara!!! Problemele pe ...
Re: Re: Re: ce prezervativ e bun pt a dezvirgina o din 23 mar 2008 22:29 de iubaretz
fii bland cu ea si fa-o sa te vrea ea din miscarile tale fata de ea..si ai grija de ea..cat edspre prezervativ,oricum ea fiind prima oara o sa fie lubrafiata destul de mult,daca este f excitata..joaca-te cu degetelul si poate si q limbutza sau ...
Re: Despre anticonceptionale si efectele lor din 23 mar 2008 21:26 de any
eu folosesk marvelon 21 d 2 luni si ma simt f bn,nu m-am ingrasat,nimik in neregula...si am skapat si d orice grija k as putea ramane insarcinata:love:
Re: Grad de suportabilitate din 23 mar 2008 18:02 de iib
mmm... ai vazut, Blue Soul, ca au si sarit oarece baieti sa te salveze cand au vazut ca esti in distress :) acum am concurenta, da e bine pentru client, adica pentru tine :) ai de ales, oferta de salvare e variata.
... ma intreb daca chiar ai ...
Grad de suportabilitate din 23 mar 2008 17:39 de Sebiroth
In primul rand trebuie sa te eliberezi de aceasta mentalitate provinciala.Intr-adevar pt oameni impresionabili este extrem de dificil de realizat.
In al 2-lea rand trebuie sa tii cont ca trecutul este o dimensiune temporala a fiintei umane(Chiar ...
Re: Re: Re: Trecutul meu este o problema.... din 23 mar 2008 17:36 de iib
parca nu e adevarat ce spui... foarte foarte rar oamenii reusesc a se schimbe, asa cum - aparent cel putin - s-a intamplat cu tine.
daca totusi e adevarat, avem multe de discutat. si bineinteles am sa te invat ce sa faci. doar ca trebuie sa ...
Re: Venus-o planeta, o zeita,o negresa,un obiect s din 23 mar 2008 12:17 de Aluka
esti si al dracu de greu de copiat...! banuiam eu bula.. ca tot pe aici te ascunzi...!:D:D
Venus-o planeta, o zeita,o negresa,un obiect sexua din 23 mar 2008 11:50 de Anthony_Stradivary
Si eu ce-ar trebui sa fac? Sa ader la parerea ta dle negroid?Eu nu i-am spus niciodata dra Katherine,ii voi spune intotdeauna Katrina pt a-i reaminti de uraganul care nu va fi niciodata.
Daca nu ti-ar fi luat vreo 1 h sa-l compui nici nu ti-as ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu cum sa o uit.. din 23 mar 2008 05:52 de Vladone
Am vorbit cu ea in seara asta...am fost in acelasi club...la mese diferite...innebuneam cand prietenul ei statea cu ea...prietena mea a vazut'o...si nu se mai dezlipea de mine...
Mi'am dat seama ca nu exista nici o solutie care sa ne multumeasca ...
Re: Targul International al Universitatilor 2008 din 23 mar 2008 03:28 de ExoticDream
Daca nu v-a placut varianta universitara si daca sunteti fani USA, aveti ocazia sa gasiti un job de vara in Hawaii, Florida, California, Ocean City bla bla bla, cititi si voi aici:
www.americanexperience.ro
Conditii de inscriere la programul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu stiu cum sa o uit... din 23 mar 2008 03:08 de ExoticDream
Asa este! In asemenea situatii nu este deloc indicat sa lasati lucrurile incurcate, fiinta umana nu are deocamdata capacitatea de a citi gandurile altora, Vladone, nu ai de unde sa stii ce este in mintea ei si nu are rost sa va imaginati fel de ...
Re: Re: Re: Re: pentru cine stie!!! din 23 mar 2008 02:47 de ExoticDream
Chestia aia cu durerile ingrozitoare este o aberatie, se intampla in procent foarte mic, cel mai adesea la dezvirginare este resimtita o durere de cateva clipe, care in general trece repede, dar pentru asta trebuie ca partenerul sa aiba grija sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce pot face? Ca nu mai rez din 23 mar 2008 02:39 de ExoticDream
Daca suntem inselati, este normal ca relatia sa se duca pe apa Sambetei, inseamna ca am fost fraieri si n-am stiut pe cine avem langa noi. Daca partenerul se muta in alta tara, problema nu este deloc imposibil de rezolvat, intotdeauna se gasesc ...
Re: Re: Re: Re: pentru cine stie!!! din 23 mar 2008 02:23 de Stranger_to_love
Habar nu am daca doare sau nu,dar daca sa zicem ca doare ce faceti,nu mai faceti sex niciodata din cauza catorva minute de durere? La dentist nu va duceti cand aveti o carie? Va doare cateva minute,dar dupa aia gata.
Re: Re: Re: Re: Re: RE:RE:O problema din 22 mar 2008 22:05 de pumpkin_
Ar putea sa ramana si de la acel lichid.
Depinde de la persoana la persoana - daca ramane sau nu.
N-as putea sa dau un procent.
Trecutul meu este o problema.... din 22 mar 2008 20:32 de blue_soul
Buna tuturor! Am citit pe aici cateva topicuri si m-am decis sa va scriu si eu ceea ce ma framanta. Sper sa gasesc un sfat , niste mustrari..orice e binevenit:(
Ce m-a inspirat sa scriu? In special topicul "Trecutul ei". Imi aduce aminte de ...
Pagina 1964 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||