Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: masturbare pe strada din 20 mar 2008 17:40 de crisexpert
Pai nu e vorba de unul cu chestia ci de una cu cealalta chestie :lol: :lol: (numai ca pe asta nu o poate tine in mana :lol: )
Mi s-a rupt ata! In cat timp se vindeca? din 20 mar 2008 17:16 de zxcvbnm
De curand am fost la femei si in momentul ca imi facea un oral mi s-a rupt ata...(asta s-a intamplat luni)vreau si eu sa imi ziceti cate ceva despre ea...
Mi-a curs mult sange e normal?
Cand se rupe ata se rupe decat dupa cap sau se rupe si de la ...
Bancuri din 20 mar 2008 16:16 de baby
Intr-o scoala Americana o invatatoare de la cls. a V-a incerca sa le demonstreze copiilor ca Dumnezeu nu exista! Prof: John, du-te la fereastra si spune-mi daca vezi copacii? John: Da, ii vad! Prof: Vezi cladirea de vizavi?! John: Da, o vad! Prof: ...
Re: Re: Re: masturbare pe strada din 20 mar 2008 15:07 de baby
daca ar avea vreo "gagica veveritza dezvelita" nu ar mai fi nevoie sa fuga dupa baieti:lol::lol::lol:
dar crezi k e o placere sa fuga unu dupa tn cu "chestia" pe afara???:lol::lol:
:,:-*
Re: Re: Educatie sexuala la sfarsitul secolului XI din 20 mar 2008 14:32 de crisexpert
Erau indobitotcie de asta se comportau assrfel.Cred ca mai exista asa ceva si in ziua de azi prin famiilile alea in care atunci cand ai pronuntat cuvantul "sex" e ca si cum ai comis o crima.Eu ii puneam dinamita sub ea sa vad daca tot asa face ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Educatia sexuala in Romani din 20 mar 2008 14:24 de crisexpert
La ultima faza trebuia sa rad?
Mah baiatule, daca sar vorbi deschis cu copii despre sex nu sar intampla ce se intampla.Daca ii interzici unui copil ceva el acel ceva va face!De ce crezi ca in alte state se vorbeste deschis despre aceste ...
Re: Educatie sexuala la sfarsitul secolului XIX din 20 mar 2008 14:16 de crisexpert
Pai mai degraba te masturbezi decat sa faci sex asa.Cum adica sa nu se dezbrace, sa nu se sarute, sa nu se atinga, sa nu se vada...pai cum mai poti sa ai erectie la asa ceva?
Si placerea ei?Asa ceva nu era cunoscut pe vremea aia?Defapt, nici nu ...
Re: Educatie sexuala la sfarsitul secolului XIX din 20 mar 2008 12:14 de baby
mda:`
deci eu daca as fi fost barbat si sotia mi-ar fi facut asa cred ca o incuiam in pivnitza:blink:
cum adik sa nu ii arati dorintza partenerului,sa nu te dezbraci, sa nu gemi, sa nu faci aia sa nu faci aia....cum sa gasesti scuze de fiecare data ...
Educatie sexuala la sfarsitul secolului XIX din 20 mar 2008 11:35 de carrie
“Din Codurile si Procedurile despre Relatii Intime si Personale ale Statutului Marital intru Marea Sanctitate Spirituala a acestei Binecuvantate Comuniuni si intru Gloria lui Dumnezeu,de Ruth Smythers, mult iubita sotie a Reverendului L.D. ...
Re: Ce pot face? Ca nu mai rezist :((((((((( din 20 mar 2008 01:17 de Stranger_to_love
Problema e ca el a fost primul barbat din viata ta si te-ai atasat foarte mult de el.Imagineaza-ti ca nu ar fi fost primul barbat din viata.Nu-i asa ca l-ai fi parasit fara sa stai pe ganduri?
Ce sa faci? Pai de vorbit nu vrea sa ...
Re: Gustul spermei din 20 mar 2008 00:13 de ExoticDream
Da.
Acum, daca ati terminat cu cearta, [b][i]mut subiectul la "Viata sexuala"[/i][/b], acolo se potriveste sperma cu gust de whatever, iar daca n-ati terminat-o, inchid subiectul sau il mut la "Aberatii/Caterinci"!
(!)(!)(!)
Il iubesc, dar ma simt obiect sexual! din 20 mar 2008 00:12 de andraaa
Hello.As avea si eu nevoie de niste sfaturi plssss,ca nu stiu cat mai rezist.:((:((:((Am 20 de ani,prietenul meu are 35.Suntem impreuna de cateva luni si a fost primul barbat din viata mea.Problema:nu am avut niciodata un orgasm.Ne intalnim destul de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 mar 2008 00:04 de ExoticDream
Cand vor ajunge la facultate, isi vor da seama ca tot invatatul ala pentru bac este mai putin decat se cere intr-o sesiune... si asta in in 3-4 saptamani, nu intr-un an intreg!
:((:((:((
Re: Fata sau scoala? din 19 mar 2008 22:40 de SLeeP
Cel mai bine este sa ramai la scoala pentru ca esti a 12-a si e greu sa ajungi in zilele acestea km pe la a 12a cu multe corijente si altele nu conteaza deci cel ami bine ii spui fetei ca esti a 12-a si ca ar trebui sa inveti ca acum se termina si ...
Gustul spermei din 19 mar 2008 20:37 de LoL
DA! :flowers:
Re: Fata sau scoala? din 19 mar 2008 19:27 de Smayly
[i][Cenzurat de ExoticDream] [/i]nu merita sa te lasi de scoala.... apucate calumea de anvatat ;);) My Smayly
Re: Re: Gustul spermei din 19 mar 2008 19:21 de rogue
acuma nu iti imagina k mananci ananas cand bagi sperma p gura prin instalatie:))) ,,,,,,,,,are aroma slaba d mancare......
de exemplu dak in seara asta mananci peste sau ananas sau cewa......gustu apare abia maine noapte :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gustul spermei din 19 mar 2008 18:12 de valentine
P.S putzoiule...tie cand ti-o da barba sa vorbesti cu mine, pana atunci salut si sa cresti mare
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gustul spermei din 19 mar 2008 18:11 de valentine
Bai putza (stiu ca-ti place apelativul asta), arata-mi un raspuns folositor de al tau si dupa aceea gandeste-te sa imi spui mie ca doar gura e de mine.
Nici nu te pune nimeni sa te documentezi ca palma ta nu are papile gustative, dar daca tot nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gustul spermei din 19 mar 2008 17:23 de crisexpert
:lol: Cearta!Cearta!
Pagina 1967 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||