Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Bancuri

din 18 mar 2008 11:42 de SORIN28

O tipa intra intr-un magazin de animale sa-i cumpere un cadou prietenului ei. - As vrea sa-i iau prietenului meu un cadou, dar nu dispun de o suma mare de bani. Ce-mi puteti oferi? Vanzarorul mediteaza putin, apoi ii aduce o broasca mare. - ...

Ejaculare pe labii

din 18 mar 2008 11:10 de Kraiu

1.Daca ejaculez la o fata pe labii poate ramana gravida? Stiu ca in ziua a 14-a ii foarte fertila si tre sa stau deoparte de vaginul ei cu doua zile inainte si dupa a 14-a zi.Dar inafara de asta daca ejaculez pe labii o pot lasa insarcinata?

Cum sa il cucereasca

din 18 mar 2008 08:50 de crisrazvi

Ma gandesc de mai mult timp la ce ar putea face o fata sa cucereasca un baiat. Mi se pare ceva foarte...ezoteric. N-am gasit nici un material de incredere pana acum, si tin ochii deschisi dupa asa ceva de mai multe luni. Cum ar putea face o fata ...

Re: Re: Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama

din 18 mar 2008 08:39 de SORIN28

Unde vezi tu pe pagina asta un sfat?! :blink: Nu ti-ai baut cafeluta si esti inca somnoros?! :D

Re: Re: Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de b

din 18 mar 2008 08:30 de crisrazvi

:lol: Hai mai fiti seriosi...saracele fete daca asculta sfaturile astea ajung fete batrane :lol: Sunt cam penibile dar haioase, zau.

Re: Re: Atitudine simetrica

din 18 mar 2008 07:20 de Vali BCR

Eu am spus cam tot asta tu doar m-ai parafrazat in stilul tau de negroid. Daca ai trai in LA ai fi bun de portavoce sau de sufleur(cu conditia sa fi mai inchis la ten-ebony).

Re: Atitudine simetrica-Continuare

din 18 mar 2008 01:15 de ExoticDream

S-a nascut o idila? Cu [i]tot[/i] backgroundul aferent?!? :huh::huh::huh:

Re:

din 18 mar 2008 01:06 de ExoticDream

Matematic, sondajele astea nu sunt OK..... Populatia globului este distribuita relativ 50%-50%.... Dispersia trebuie sa fie mare.... cred ca majoritatea femeilor au, intr-adevar, mai putini parteneri decat au barbatii partenere, insa exista un ...

Re: Cum sa o recuceresc?

din 18 mar 2008 00:51 de ExoticDream

Sa ghicesc cati ani aveti?!? Hm... ati fost impreuna o luna, ati si [i]facut-o[/i], totul s-a terminat la prima cearta.... ai tinut la ea, ti-a trecut, iar te-a apucat.... Fata asta.... a facut sex cu tine dupa nici o luna.... Rapizi mai sunteti, ...

Re: Re: Re: Inima vs ratiune

din 18 mar 2008 00:46 de ExoticDream

Lumii in care traim ii este extrem de [b]comod[/b] sa considere anumite lucruri care ii convin ca fiind un "dat". Cand vine vorba sa analizam seductia, infidelitatea sau celebra nevoie a barbatului de a face sex in nestire, imediat apelam la ...

Cum sa o recuceresc?

din 17 mar 2008 23:31 de nuconteaza

am si eu o problema si as vrea niste ajutor daca se poate....am fost la inceputul toamnei cu o fata timp de o luna....totul a fost bine, am si facuto odata!!ne am certat odata si s a despartit de mine....spunea ca ii place de mine dar nu mai poate fi ...

Atitudine simetrica-Continuare

din 17 mar 2008 22:58 de Just_Anthony

Initial am crezut ca as fi absurd daca as avea aceste pretentii de la un posibil partener.Dar cum dpdv fizic in jur de 50% din barbatii autohtoni sunt de nivelul meu, intelectual in jur de 25&(in conditiile in care 10-15% ar fi peste nivelul ...

Re: am 13 ani si e normal so am de 13 cm?

din 17 mar 2008 20:50 de DarkAngel

La varsta nu iti recomand sa iti incepi viata sexuala (sau tentativa de viata sexuala ca in toata regula nu are cum sa fie) si prietena ta este prea mica (banui) pentru a se arunca intr-o chestie din asta. Deci ai grija ce faci si mai documenteaza-te ...

Conditii indispensabile: CARACTERUL

din 17 mar 2008 20:11 de Just_Anthony

Din ce imi amintesc eu despre tine, doar nu o sa imi pierd timpul sa ma uit peste mesajele tale, tu esti celebra Kami sau Cami care nu s-a prins cand "a lovit-o ironia"(TM al animatoarei de la KISS TV) la fraza mea cu vespasiana. Chiar as vrea ...

Re: Re: Re: Educatia sexuala in Romania

din 17 mar 2008 19:57 de crisexpert

Metode moderne de predare (a sexologiei ma refer) am vazut eu intr-un film (era film deci nu stiu daca se si aplica).Profa statea de vorba cu elevii deschis despre aceste subiecte.Se vorbea pur si simplu despre ce isi doresc, ce fac, cum fac etc.

Re: Re: Educatia sexuala in Romania

din 17 mar 2008 19:37 de ZigZag

Parerear mea e ca nu e de nici macar 2% tzinand cont de ce vad zi de zi pe acest forum .. copii din ce in ce mai mici ( 13 - 14 ani ) care se gandesc la sex , daca doare , dezvirginari , fete care intreaba daca pot ramane insarcinate daca so ...

Re: Re: Educatia sexuala in Romania

din 17 mar 2008 19:15 de angela

Prin clasa a 11-a sau a 12-a am facut cateva ore de educatie sexuala, pentru ca diriginta noastra a invitat un medic de la un centru de planning familial.Pacat ca am facut doar cateva ore, erau chiar interesante.Ar trebui obligatoriu introdusa in ...

"Femeia dezbracata e femeia inarmata"

din 17 mar 2008 19:05 de Vali BCR

Cat priveste numarul de parteneri, (in jur de) 5 este un numar perfect rezonabil. Cum sa fie femeile "pradatorii sexuali" daca barbatii au in medie 13 partenere? E o diferenta maricica intre 5 si 13... :) Oricum intotdeauna barbatii vor avea mai ...

Re: Re: Re: Re: primul prieten pentru fata ta

din 17 mar 2008 19:02 de Crinutzza

cred k orice tata daca ar pueta ar fi asa cu prietenul fetei lui:rolleyes::rolleyes::):D tuturor le este greu..sa isi lase fata pe mana unui baiat:)mai ales daca nu stie ce e in capul lui da cu chiu cu vai....iese bine pana la urma..:D:D:D

Re: Re: Era virgina?

din 17 mar 2008 18:58 de danmihai

doamneeee cum poti sa gandesti ! este F important sa stie... daca a mintit acum...o sa minta si alta data... plus ca el poate o iubeste... iar daca ea a mintit, nu merita sa fie iubita de el... daca ea a fst prima pt tine....o vei iubi FF ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1969 din 3732
«   1 ... 1966   1967   1968   1969   1970   1971   1972 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare