Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Legile vietii

din 14 mar 2008 06:33 de SORIN28

"atunci cind ai nevoie sa descui o usa, cu miinile ocupate de zece pungi mari si grele... cheia se va afla in buzunarul opus miinii pe care cu greu ti-ai eliberat-o". ( Legea Degeabasuni) "singura data cind poarta se inchide singura e atunci cind ...

A se folosi in discutiile cu clientii

din 14 mar 2008 06:32 de SORIN28

O zi fara Dvs. e ca o luna de concediu. Daca v-am jignit, am savurat-o. Dvs. reusiti sa faceti pe cineva sa aprecieze linistea. Fiecare trebuie sa existe, dar de ce tocmai Dvs.? De ce nu mergem noi doi undeva unde poate fiecare sa fie ...

Targul International al Universitatilor 2008

din 14 mar 2008 02:24 de ExoticDream

Daca sunteti elevi in clasa a XII-a sau studenti interesati de studii universitare, master sau doctorat în străinătate pe bani puţini sau gratis, mergeti la [b]Târgul Internaţional al Universităţilor 2008 (Romanian International University ...

Re: Re: Re: In Memoriam

din 14 mar 2008 01:48 de ExoticDream

Daca s-ar intoarce vreo 2 din cei enumerati, media IQ ar scadea... drastic, daca insa ar reveni unul din ceilalti (unlisted!) aceeasi medie ar exploda! Guess who and who! ;):-`:D

Re: Re: Re: Intarzierea menstruatiei

din 14 mar 2008 01:40 de ExoticDream

Nu vreau sa te sperii, dar uneori, dupa ce o femeie ramane insarcinata, in locul menstruatiei apare in prima luna o secretie maronie, un fel de falsa menstruatie..... Daca au trecut 14 zile de cand s-ar fi putut intampla necazul, mai incearca un ...

Re: Re: Re: In Memoriam

din 14 mar 2008 01:40 de Aluka_rememb

mi-am amintit : vampyrela..! alina si daca ma mai gandesc putin imi amintesc si numele de familie...! :) sabba e bine si sanatoasa...sa o tina Dumnezeu la fel,acolo unde e..!:) infector nu l-am mai vazut demult..! de foarte demult..! ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 14 mar 2008 01:25 de ExoticDream

Sa nu credeti ca sportul ala este o alegere minunata, ascultati pe cineva "batran" care a trecut prin asta si stie cum stau lucrurile. Ei bine, singurul avantaj ar fi ca nu inveti si pentru proba asta, dar daca tii la nota mare trebuie sa fii ...

Re: Re: In Memoriam

din 14 mar 2008 01:06 de Vali

Tot cu V :D De sabba tu nu mai stii nimic? Nu ati mai tinut legatura? Infector parca aparuse prin toamna daca tin eu minte bine...dar cum a aparut a si disparut:mellow: Daca s-ar intoarce macar jumatate din cei enumerati de tine ar creste cu ...

Re: Gigolo necunoscut

din 14 mar 2008 00:53 de Aluka

Sunt frumos ce fata am de gigolo Mor femeile de mine ce misto Niciuna din sat nu mi-a scapat Si-acum sigur unul iar m-a reclamat. Refren: Bate-n noapte cineva Cu parul la poarta mea Daca e politia…. Ce ma fac ca iar ma ia. Bun la ...

Re: Despre anticonceptionale si efectele lor

din 13 mar 2008 20:47 de angela

Oare nicio fata/femeie de pe forum nu a folosit vreodata anticonceptionale??:blink::-`

Re: Sensibili vs. fiorosi

din 13 mar 2008 19:47 de baby

mie imi place cand plang baietii/barbatii(mai rar):love: bine nu din orice si nu in hohote.......dar e super cand vezi lacrimi in ochii unui barbat:love: :,:-*

Re: Re: Re: primul prieten pentru fata ta

din 13 mar 2008 19:41 de baby

nu stiu cum ar fi daca as avea un tata ca acela dar cel ce a scris acele reguli are toata admiratia mea :love::love::love: prea tareee:lol: :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Interventia chirurgicala

din 13 mar 2008 18:50 de Nekunoskuta

Probelma mamei mele era aceeasi, sa nu se trezeasca in mijlocul operatiei. Ce a spus stranger i-am spus si eu ei, ca in 22 de ani totul s-a schimbat. Pana la urma...daca trebuie, trebuie. Doar nu o sa refuzi o operatie necesara pentru sanatatea ta ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fa

din 13 mar 2008 16:59 de baby

pana ta ...pana mea...pana noastra.......:ermm:deci la matematica is varza...:blink:....la romana daca faci prima si a 2a parte iei 7.....tot e ceva:~*...la ultima proba norocu celor care dau la sport....eu nu dau asa k tocesc la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata s

din 13 mar 2008 14:03 de dudu

1. cik se vor schimba ceva subiecte...pana mea...daca raman asa parca vezi ca toata lumea va pica:))) 2. nu se stie niciodata de unde sare iepurele, dar nu cred ca mai fac altceva decat invatat pt bac:|

Re: Re: Re: Problema problematica

din 13 mar 2008 13:12 de dsad

evident:))

Re: Cum sa tii o relatie deschisa

din 13 mar 2008 06:53 de laurentiu_ds

poi,daca nu esti tu hotarat cum sa procedezi e naspa pt.ca nu noi hotaram pt. tine. eu zic sa o lasi mai moale pt. ca sarputea sa produci un haos total cu toate. :ok:

Re: Sensibili vs. fiorosi

din 13 mar 2008 02:15 de ExoticDream

Eu vreau un barbat sensibil, dar daca respectivul lacrimeaza la o telenovela de pe "Acasa" gen cele sud-americane sau cea cu tiganii autohtoni, nu il voi parasi in secunda urmatoare pentru o bruta nemiloasa, insa ma voi intreba oare ce ma leaga ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 mar 2008 01:54 de ExoticDream

Aventura iti ofera: sex fara complicatii, libertate de miscare, diversitate (fidelitatea nu are ce cauta in ecuatia unei aventuri) si... cam atat. Daca esti implicat intr-o relatie de iubire, ai mereu un suflet intelegator si cald langa tine ...

Re: Cabinet de ginecologie in Constanta???

din 13 mar 2008 00:39 de ExoticDream

[b][i]Iti mut subiectul la rubrica "Sanatate/Probleme"!!![/i][/b] (!)(!)(!)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1972 din 3732
«   1 ... 1969   1970   1971   1972   1973   1974   1975 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare