Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar feme din 17 mar 2008 17:26 de mimi
bre roxico gurile rele sau bune zice ca no sa patesti nimica daca tu faci kestile astea cu pretenu lu matale atita tinp cit sinteti sanatosi amindoi si no dati palaturea cu alti tovarasi/tovaraase mai nesanatosi. daca voua va place ie treaba ...
Re: Ejaculare....in anus, sanse sarcina? din 17 mar 2008 17:14 de crisexpert
Parca te si vad cum pronunti "dak prietenul meu a ejaculat la mine in....fund....pot ramane insarcinata?" :lol: :lol:
Daca a ajuns pe undeva pe vagin nu, doar daca a ajuns in vagin, cum sa spus si mai sus.
Re: Re: Re: O intrebare din 17 mar 2008 17:06 de Danny_DaBoss
stiu, dar daca nu se descurca mai bine foloseste...
Re: bube penis, ajutor din 17 mar 2008 16:28 de ZigZag
Sper ca nu vrei sa`tzi faci reclama mascata la "penis" :p .. nuh ? Glumeam .. mai sunt o gramada de baetzi care au bubitze albe in acea zona .. iar daca incerci sa le spargi , va ieshi avea substantza alba , ca si cum ai sparte un cosh ! si nu se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sensibili vs. fior din 17 mar 2008 16:11 de ZigZag
Uite yo de ex nu pot plange dintr`o singura chestie la care ar plange alt om in locu meu ! De mic m`am invatzat sa indur / sa tzin in mine / sa nu plang sau sa ma plang la cineva de ce`am patzit .. daca`tzi povesteam yo , bine .. aflai ce am , ...
Re: Re: Inima vs ratiune din 17 mar 2008 14:51 de carrie
Depinde. Suna stupid depindele asta, dar nu se poate pune un "diagnostic" general de vreme ce situatiile care apar in viata fiecaruia difera.
Ce ti-as zice eu tie? Analizeaza, vezi cum te simti fara el, gandeste-te cum te-ai simti daca l-ai ierta si ...
Bube pe penis! din 17 mar 2008 12:55 de marius
sal tuturor, de ceva vreme mi-au aparut niste ..nici nu stiu cum sa zic, ceva bube albe/rozulii pe penis (cam de 2 luni), ma ajutati si pe mine careva? pls! multumesc anticipat
P.s. daca e nevoie pot atasa o poza..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor!!!!!!!! din 17 mar 2008 00:05 de valentine
daca te ajuta cu ceva...
http://www.circumcizia.org/fimoza.html
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor!!!!!!!!!!!! din 16 mar 2008 23:59 de valentine
O chestie eu nu am inteles...tu nu ai putut niciodata sa il decalotezi complet? Pt ca in cazul asta trebuie sa vorbesti cu ai tai parinti deoarece au uitat sa iti faca ceva cand erai bebe... :) Insa daca imposibilitatea decalotarii complete a aparut ...
Re: Re: O intrebare din 16 mar 2008 21:40 de angela
Daca stii cum sa-ti exciti partenera nu ar trebui sa ai nevoie de asta.:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sensibili vs. fiorosi din 16 mar 2008 21:38 de angela
Dupa ce plangi te simti mult mai bine, te descarci emotional.Exista persoane care nu pot plange..Mi s-ar parea oribil.Intotdeauna dupa ce plang ma simt muuult mai bine.Cand am spus dur, m-am referit nu sa sara la bataie(decat daca e silit de ...
Re: O intrebare din 16 mar 2008 16:58 de Danny_DaBoss
nu este exclus din ecuatie. e bine daca folosesti in cazul in care nu este suficient de lubrifiata. :flowers:
Re: Re: Re: Re: Gigolo necunoscut din 16 mar 2008 16:53 de Vali BCR
Ce sa mai zic de cultura voastra daca numai la randamente va ganditi. Uita-te si tu pe net si vezi ce reprezinta Radamanthus sau Radamanthis.
Eu nu am afirmat niciodata ca toate romancele sunt proaste deoarece nu fac asemenea etichetari.Am ...
Re: Re: Re: Re: Gigolo necunoscut din 16 mar 2008 12:07 de Guest
Tu esti cea mai proasta,dar NVM!!!
:flowers::flowers::flowers:
Re: Re: Re: Gigolo necunoscut din 16 mar 2008 11:26 de baby
a pus poza ta si eu nu am vazut.o???:blink::huh::o
pe randament sau cum il cheama nu il stiu...dar daca are o parere buna despre el ma bucur....mai ales dak ii place fizicul sau! nu sunt multi carora sa le placa imaginea lor:love:
bine la ...
Re: Re: Re: din 16 mar 2008 08:21 de SORIN28
Un sofer mergand pe drum cu masina intalneste la autostop o femeie cu o canistra in mana, omul se opreste si o ia: -Ce aveti in canistra? -Benzina. -Pentru ce-ti trebuie benzina daca mergi pe jos? -Lasa ca va stiu eu pe voi, cum intram in padure cum ...
Re: Re: Re: Re: Re: se poate numi dragoste? din 16 mar 2008 02:45 de ExoticDream
Daca te gandesti prea mult, se plictiseste si/sau ti-o ia alta/altul inainte!
:((:((:((
Re: Re: Gigolo necunoscut din 16 mar 2008 01:58 de valentine
Eu n-am nimic cu el...el are o pasiune pt mine:D
Hai mai Baby, cum sa nu il stii pe legendarul Radamant care din cand in cand intra pe aici sa precizeze pt a n oara ca are 22 de ani, e virgin si ca toate romancele sunt proaste din simplu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sensibili vs. fiorosi din 16 mar 2008 01:48 de ExoticDream
Nu stiu daca ajuta neaparat la ceva, lacrimile fiinteaza ca o cale..... relativ muta de a exprima trairi, sentimente..... nu fata de cineva, ci pur si simplu pentru ca intensitatea lor depaseste limitele interiorizarii....
:((:((:((
Re: Reteta sotiei perfecte din 16 mar 2008 00:43 de za'one
But of course I agree with them! :flowers:
Pagina 1970 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
81 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||