Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Gigolo necunoscut

din 15 mar 2008 20:18 de stefanoski

Daca esti rozator, ce altceva ai putea face ? Asa este corect, domnule Raiffeisen Bank. :rolleyes: Si ca sa fie lamurita toata lumea, nu radeam de poze. Radeam de altceva. :)

Re: Re: Re: Gigolo necunoscut

din 15 mar 2008 15:26 de Vali BCR

Daca esti rozator ce altceva ai putea face.Incetati cu comentariile voastre stereotipe. In eventualitatea in care ati fi feti-frumosi poate nu ar fi atat de plata o asemenea atitudine ,dar cum realitatea e alta, concluzia mea cred ca e justa.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Femeia moderna, pradator s

din 15 mar 2008 15:18 de Vali BCR

Dar aceea din Motru, avea ea un nume de manelista,cand si-o fi inceput viata sexuala daca la 14 ani era atat de versata incat cred ca avea cu o clasa la acest capitol peste multe dintre voi desi aveti majoritatea cu 10 ani peste ea. Carrie poate ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 mar 2008 09:25 de ZigZag

probabil ar ieshi paru si prin chilotzi daca shi`ar face careva tzepi :lol:

Re: Re: Re: ce sa fac

din 15 mar 2008 09:04 de ZigZag

:o:blink: sa mori tu ca o faci de atatea ori pe zi ? :lol: nu prea`mi vine sa cred , nu stiu de ce .. dar cred ca a fost zis la mishto ! ;) Cat despre tovarashu cu adevarata prbl .. incearca sa te abtzii ! Pe bune .. sau daca nu roaga pe ...

Re: Re: Re: Re: ce ai face in locul meu

din 15 mar 2008 08:47 de ZigZag

Yo yo yo .. ZigZag e din nou printre voi dupa mult timp in care am absentat de pe forum din cauza unor prbl tehnice ! Deci sa`mi expun si yo punctu de vedere : La fel ca multzi de aici care au incercat sa te ajute parerea mea e la fel cu a ...

Re: Reteta sotiei perfecte

din 15 mar 2008 06:17 de DarkAngel

No way! "Mai mult, 69% dintre barbati isi doresc o sotie care sa gestioneze bugetul familiei" [b]nu neaparat[/b] "50% dintre ei se asteapta ca sotiile sa nu se planga daca ei ies in oras cu prietenii si se intorc acasa tarziu." [b]nah doar ...

din 15 mar 2008 04:15 de DarkAngel

Hmm daca atata te plangi cu invatatu pentru bac ma intreb cum o sa reactionezi cand o sa ai de invatat pentru o sesiune... :((

Reteta sotiei perfecte

din 15 mar 2008 02:18 de ExoticDream

Alt studiu, de data aceasta realizat printre barbati, avand ca subiect femeia-sotie ideala.... PRETENTII. Sotia perfecta de astazi trebuie sa fie o buna gospodina, dar si sa stie sa sustina o discutie interesanta cu partenerul de viata, potrivit ...

din 15 mar 2008 01:43 de ExoticDream

Daca imi explici tu cum sa-mi pacalesc mintea si sufletul sa poata lasa un ins fata de care nu simt decat cel mult amicitie sa ma sarute, mangaie, bla bla bla, atunci poate ma convingi sa incerc. Din perspectiva mea, a imparti patul, covorul, ...

Re: Re: masturbare pe strada

din 15 mar 2008 00:29 de eu

Re: Re: Re: Re: Re: Femeia moderna, pradator sexua

din 14 mar 2008 22:41 de solokd

treaba cu fetele 12-13 ani isi incep viatza sexuala...nu prea cred asta...printre rromi da poate dar eu 1 nu am auzit de caz de asemenea gen...mai degraba puteai sa zici fete de 17-18 ani care isi incep viatza sexuala fara o educatzie minima ...

Re: Re: Despre anticonceptionale si efectele lor

din 14 mar 2008 20:26 de ana

Eu folesesc de 4 luni yasmin.Pai am avut spotting vreo 2 sapt la inceput,senzatie de greata.....ca ma gandeam k s gravida..a fost km urat.Ins acum ma simt bine.Nu mai am nici stare de greata.Am pus 2 kg....dar nu stiu daca a fost de la ele...am si km ...

Re: Re:

din 14 mar 2008 19:48 de SORIN28

Tata, spune-mi, de ce barbatii de la noi nu pot avea mai multe sotii, asa cum e in Africa ? -Esti inca mic, fiule. Cand vei creste, o sa intelegi ca intr-un stat civilizat legea ii apara pe oameni... ;))

Re: Preput stramt...

din 14 mar 2008 18:13 de ALEX

Sunt prostii ce spune ala cu antibioticele. E un lucru des intalnit, se numeste fimoza. Pielea preputului e foarte elastica, chiar daca acum te strange putin, cu timpul o sa se largeasca si nu o sa mai ai probleme din astea. Eu am avut fimoza, nu se ...

Re: Re: Re: Re: Femeia moderna, pradator sexual!

din 14 mar 2008 18:04 de angela

In Romania daca s-ar face un sondaj o sa gaseasca cazuri de pustoaice de 12-13 ani care au facut sex in grup, cu fratele, cu mama cu pisica. etc :blink::lol:Cazuri cand fete de 14-15ani si-au schimbat partenerii de n ori pentru ca asa e la ...

Re: Penis curb

din 14 mar 2008 17:46 de Alex

Eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci probleme pana nu incerci sa faci sex si sa vezi ce se intampla. Daca nu ai probleme la penetrare, si ea nu acuza dureri, nu ai de ce sa-ti faci griji. Si al meu e pot sa zic "foarte" curbat, si la fel mi-am facut ...

Re: Re: Re: Femeia moderna, pradator sexual!

din 14 mar 2008 15:29 de carrie

"Pradator sexual" :lol: Ce termen! :lol: Care este scopul pentru care ai postat acest mesaj? Ca doar ni l-ai expus fara sa scrii vreo concluzie personala la cele relatate. :) E bine, e rau? Eu consider ca e bine si mi se pare absolut normal si ...

Re: Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar

din 14 mar 2008 14:51 de baby

Doamne daca mi-ar explica si mie cnv unde e placerea in a urina pe partener:ermm: nu inteleg nici de ce e necesar sa inghiti sperma si nici urina.......adica na.....eu am o limita.....nu judec....e treaba vostra c faceti dar e ciudat ...

Re: Re: DEJA-VU in opinia oamenilor de stiinta

din 14 mar 2008 09:16 de wave

nu esti ciudata pt k toti oamenii au puterea precognitiei(unii mai putin altii mai mult) la fel k si animalele inainte de dezastrele naturale. Am avut niste precognitii pe care nu puteam sa nu le iau in seama:) de exemplu cu cateva luni ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1971 din 3732
«   1 ... 1968   1969   1970   1971   1972   1973   1974 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare