Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gustul spermei din 19 mar 2008 16:49 de ZigZag
Baaah dute tare .. ca numa gura`i de tine ! Nu ma documentez in ceea ce priveshte "prbl" asta .. ca nu ma intereseaza daca`shi schimba sau nu gustu in functzie de ce manci ! CLAR ? :mellow: dar daca`i asa .. spune`mi ce`tzi place sa stiu ce sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor!!!! din 19 mar 2008 16:49 de wiczur
mia dat nishte sfaturi folositoare...multumesc:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor!!!!!!!! din 19 mar 2008 16:48 de wiczur
ba am reushit shi reushesc...dar asta nu se intampla d la sine...tre' sa trag d preput
Re: Re: Gustul spermei din 19 mar 2008 15:58 de valentine
Iar daca ananasul nu iti e la dispozitie poti incerca o salata de morcovi cu telina + niste ciocolata si o sa ai o surpriza....:rolleyes:
P.S she will like it:zorro:
Re: Gustul spermei din 19 mar 2008 15:20 de katherine
Daca vrei sa-i faci un serviciu partenerei tale mananca mai multe fructe si daca incluzi ananasul in dieta zilnica se vor observa schimbari destul de repede.
Re: Re: Gustul spermei din 19 mar 2008 14:56 de crisexpert
Isi schimba gustul dar nu cred ca daca mananci ceapa are gust de ceapa.
Re: Gustul spermei din 19 mar 2008 14:36 de Paradox
Si fata daca inghite poate sa-si dea seama ce ai mancat ?:huh:
Re: Re: Re: Re: Educatia sexuala in Romania din 19 mar 2008 13:31 de crisexpert
Asta asa e.Parintii spun, daca spun, doar ceva acolo ca sa zica ca au spus.Dar e insuficient.Uneorii nici ei nu stiu ce sa le spuna copiilor.
:o Se pare ca unii considera ca exista
Re: Re: Re: Educatia sexuala in Romania din 19 mar 2008 13:03 de stefanoski
Educatia sexuala in Romania, lipseste cu desavarsire. Nici mie nu mi-a spus nimeni nimic, nici parintii nici la scoala. Dar am avut interesul sa ma documentez si sa am niste cunostinte care odata cu trecerea timpului se vor inmulti. Dovada a faptului ...
Penibil din 19 mar 2008 08:11 de Vlad
Tampenii si idei crestine , masturbarea nu dauneaza cu absolut nimic sensibilitatii penisului daca este practicata de doua ori sau de trei ori pe zi , evident poate dauna psihicului , pentru ca pentru anumiti indivizi care o practica ea poate deveni ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gustul spermei din 19 mar 2008 08:11 de valentine
Bai putza, ai ceva de zis referitor la intrebarea omului? Daca da, ii raspunzi, daca nu, mai bine taci! Si daca ai sta sa cauti ai sa vezi ca sa mai discutat chestia asta, deci nu contrazice tu mai multi oameni cand experienta ta sexuala e undeva ...
Re: Re: Re: Re: am 13 ani si e normal so am de 13 din 19 mar 2008 03:01 de DarkAngel
Sti de ce vrei sa incepi sau ce anume vrei sa incepi ? Sau vrei sa fi cumva la "moda" ? :-` Noi ti-am zis ce am avut de zis daca nu vrei sa bagi la cutiutia ce s-a zis... nu veni tot aici cand faci o tampenie si nu mai sti cum sa remediezi ...
Re: Re: Re: Re: am 13 ani si e normal so am de 13 din 19 mar 2008 01:07 de angela
Alooo pustiu, eu stiu ca traim in secolul vitezei dar nici chiar asa.:blink:Mai stai putin sa mai rugineasca masinutele alea de atata jucat, sau te-ai saturat de masinute si treci la fete?!:wacko:Sexul nu e pentru copii, ai rabdare vreo 2-3 ani, ca ...
Re: Cum sa o recuceresc? din 18 mar 2008 21:54 de angela
De ce v-ati certat?Eu cred ca tu habar nu ai de ceea ce simti, si ceea ce vrei.Ba o vrei pe ea, ba nu o vrei.Cred ca e doar sentimentul de a fi impreuna cu cineva, si ca nu sunt sentimente adevarate fata de ea..Mai ales dupa ce ati fost impreuna ...
Re: Re: Re: Re: Educatia sexuala in Romania din 18 mar 2008 21:50 de angela
In multe state europene, educatia se face prin metode de predare moderne, ceea ce noua ne cam lipseste..Numai asa se poate invata ceva, profesorul fiind apropiat de elev si transmitandu-i toate informatiile intr-un mod in care el sa le perceapa ...
Re: Re: Re: Re: Ejaculare pe labii din 18 mar 2008 19:23 de ZigZag
Asta mi`a adus aminte de`o chestie cu Irinel si Monica "Golumbeanu" .. l`au luat pe Irinel si fara sa auda Monica , l`au intrebat unde au facut sex ultima oara .. la care el zice ca ultima oara a fost in bucatarie ! :lol: Toate bune si frumoase ...
Re: Re: Re: Ejaculare pe labii din 18 mar 2008 19:07 de crisexpert
Da da.Si ai grija sa nu ejaculeci "in fundulet" (cum spunea una) ca poate sa faca un iepure.Iar daca ejaculezi in ureche iasa caine cu cap de iepure si urechi de peste.
Re: Re: Re: Re: Atitudine simetrica din 18 mar 2008 18:38 de Vali BCR
Daca-mi amintesc bine prima data am luat contact cu acest termen pe la vreo 12-13 ani intr-un roman al altui Will, de data asta american,si el plasandu-se printre preferintele pianistei,parca Sound and the Fury se numea.
Mai erau si mulatri ...
Re: Ejaculare pe labii din 18 mar 2008 16:32 de crisexpert
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Caterinca?Aberatie?
Re: Re: Tradarea... din 18 mar 2008 14:44 de carrie
Deci...tu zici ca in principiu si barbatii pot ierta infidelitatea? Ca eu cunosc cazuri de femei care au trecut peste asa ceva. Dar barbati nu prea. Ma gandeam ca orgoliul masculin e prea mare ca sa treaca peste infidelitatea sexuala...
Pagina 1968 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||