Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Fostul/a fata in fata cu actualul/a.

din 21 mar 2008 21:31 de iib

o relatie de iubire - si din capacitatea intelectuala si spirituala a multora de pe forum va dati seama cat de "profunda" poate fi - nu este un contract. orice parte are dreptul oricand sa aleaga alt drum. nu e cazul sa faceti mereu o melodrama ...

tratament ptr cosuri

din 21 mar 2008 18:58 de Mia:)

Am inteles ca daca amesteci 10 ml de lapte condensat,sucul dintr-o jumatate de lamaie si doua lingurite mici de miere, poate avea efecte bune ptr indepartarea cosurilor.:pSau daca nu amesteca doua lingurite de iaurt danonino cu doua lingurite ...

Re: Am descoperit o voce interesanta...

din 21 mar 2008 18:04 de crisexpert

[b]Puya feat Keo & Laura - Viata noua[/b] [i] :: Refren (Laura) :: Fara tine vreau sa-ncep o viata noua Nu conteaza daca-mi rupi inima-n doua Chiar nu mai suport pe strada mea sa ploua Vreau o viata noua, o viata noua :: Strofa 1 (Puya) ...

Re: Il iubesc, dar ma simt obiect sexual!

din 21 mar 2008 17:55 de Nekunoskuta

Te intreb (oarecum retoric): daca te simti obiect sexual de ce mai bati 400 km pana la el doar pentru...sex?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 mar 2008 17:48 de crisexpert

:lol: ar fi cool :lol: Dar oare vopsit merge?Am dat lovitura pe piata parurilor!Inventez peruca pentru parul din regiunile intime :lol:

Re: Efectul discutiilor pe teme sexuale de pe foru

din 21 mar 2008 17:43 de Nekunoskuta

Daca rezisti ceva timp fara sa te "fugareasca" nebunii care bantuie pe aici uneori chiar ai ce invata. Eu personal am aflat multe lucruri din discutiile de pe aici (nu numai din cele cu subiect sexual) si de multe ori am fost curioasa si am cautat ...

Re: V-ati inselat vreodata prietenul/prietena ?...

din 21 mar 2008 17:37 de izza

nup si nici nu o so fac pt ca ma iubeste si il iubesc si am inceput si relatia sexuala asa ca nu trebuie sa il insel daca el are asta in cap treaba lui sa o faca ca oricum tot ;la mn se intoarce dar totus este nasol sa te insele persoana iubita:(( ...

Re: M-a parasit pentru altul, a revenit, s-o prime

din 21 mar 2008 17:34 de izza

daca o iubesti primesteo inapoi dar spunei sa nu mai faca asa ceva ca altadata nu o so mai primnesti dar nu tine contde cei ce spun din jurul tau nu conteaza daca o iubesti fa tot ce trebuie parerea mea:Dfaci cum vrei eu ti-am dat un sfat

Re: Sa pun capat relatiei ?

din 21 mar 2008 17:31 de izza

:heart:

Re: Puncte de grasime pe scrot.

din 21 mar 2008 17:31 de Nekunoskuta

Punctele de grasime de pe scrot nu sunt daunatoare sanatatii. Poti incerca sa le scoti daca ai destul curaj. Poti incerca pe cel mai mare. Il intepi usor cu un ac ascutit sterlizat cu spirt si scoti grasimea de acolo.

Re: Re: Re: Ce pot face? Ca nu mai rezist :(((((((

din 21 mar 2008 14:50 de Stranger_to_love

Daca scoti din context binenteles ca nu are legatura. Vroiam sa zic prin asta ca nu o sa ramana oricum cu ala pt. totdeauna si de fapt cu nici unul,dar macar sa fie de calitate.

Re: Re: Re: poti sa dezvirginezi o fata cu degetu?

din 21 mar 2008 10:38 de Alexandru

Si atunci sa va mai vad daca mai spuneti asa...:p

Re: Re: poti sa dezvirginezi o fata cu degetu????

din 21 mar 2008 10:36 de Alex

Bai baieti... Inainte sa spuneti faze cu...normal e sa faci sex cu ea... Nu sa bagi degetul...va sugerez sa va luati si voi o virgina (daca nu sunteti pregatiti sa iubiti si sa fiti rabdatori nu va recomand...:)

Cele mai celebre saruturi

din 21 mar 2008 01:11 de ExoticDream

Iata un top al celor mai cunoscute saruturi de cand lumea asta si pamantul: [b]1. Sarutul lui Iuda[/b] - Celebra scena biblica i-a avut ca protagonisti pe Iisus si pe Iuda Iscarioteanul, unul dintre cei 12 apostoli. [b]2. Clark Gable & Vivien ...

Re: Efectul discutiilor pe teme sexuale de pe foru

din 21 mar 2008 00:41 de ExoticDream

Am fost tentata sa dau un raspuns similar celui postat de Sorin, dar hai.... sa fim seriosi.... Discutiile pe teme sexuale de aici sunt utile, am invatat multe din experienta altora, iar cand n-am avut ce invata, m-am amuzat....! De excitat la ...

Re: Re: Ce pot face? Ca nu mai rezist :(((((((((

din 21 mar 2008 00:31 de ExoticDream

Din nefericire, asa este...., dar nu prea are legatura cu cazul de fata. Pai hai sa vedem... In primul rand, nu cred ca as fi ajuns in situatia respectiva. De ce? Pentru ca unui om care te iubeste cu adevarat ii pasa de felul in care te ...

Re: Re: Re: Re: imi place de ea,n-am curaj sa-i sp

din 20 mar 2008 19:31 de replici

Hai frate, e prea mic sa inteleaga el ce vrei tu de fapt... e prea mic sa apeleze la trucurile astea si ea prea mica sa le perceapa, nu crezi ?

Re: Re: Re: Re: Ma enervez prea rpd

din 20 mar 2008 19:31 de Mihaelascumpik

Poi.. da.. ma enervez mereu pe cn nu trebuie si.. dupa imi pare rau..:(:(nu prea pot sa ma controlez si caND sunt nervoasa imi vine sa plang:-`:~*

Re: Re: Re: Ma enervez prea rpd

din 20 mar 2008 19:20 de baby

ei trebuie sa iti controlezi putin nervii si reactiile.......:ermm: hai k nu e greu daca iti doresti cu adevarat.....gandeste-te cat e de rau cand isi varsa cineva nervii pe tine:` :,:-*

Re: Re: Ma enervez prea rpd

din 20 mar 2008 18:44 de Mihaelascumpik

poi.. treaba e ca.. imi vars nervii pe cn nu trebuie daca sunt nervoasa acu` si tata imi zice ceva ... fac foarte urat:unsure:... dar daca e mama... nu fac asa... :(

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1966 din 3732
«   1 ... 1963   1964   1965   1966   1967   1968   1969 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare