Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Sensibili vs. fiorosi

din 13 mar 2008 00:16 de Ion de L.R

http://www.cancan.ro/2008-03-13/Mircea-Radu-nu-crede-ca-femeile-cauta-barbati-sensibili.html Daca si nea asta de combina atata lumea o zice...eu ce sa mai zic?:D

Re: Tradarea...

din 12 mar 2008 23:39 de solokd

itzi dau yo un sfat....punete in pielea lui si gandestete putzin: daca el te-ar fi inselat..... dupa parerea mea cum se intampla cu mai toate fetele ai face niste estericale numa bune de spitalul 3x3=? ......normal ca nu te accepta din prima ...

Re: Cum sa tii o relatie deschisa

din 12 mar 2008 23:31 de solokd

eu nu intzeleg o chestie la tn.....tu te intalnesti cu mai multe tipe in acelasi timp ...si dupa spusele tale trag concluzia ca tu vrei sa incepi relatzii cu mai multe fete si sa te lase mai liber dand de inteles ca vrei sa iesi cu mai multe ...

Re: Re: Re: ce ai face in locul meu

din 12 mar 2008 23:26 de solokd

defapt in asemenea situatzii orgoliul este egal cu zero....inima itzi controleaza trup-minte .....conditzi nu ar trebui ca sti tu conditziile sunt reguli,regulile sunt facute sa fie incalcate...asa ceva nu se ia in discutzie

Re: ce ai face in locul meu

din 12 mar 2008 23:23 de solokd

mdea...aici e o problema cam dificila...nimeni nu stie ce-a fost in capul fetei dar ..dupa parerea mea eu zic ca a fost un moment de confuzie slabiciune...totzi stim ca fetele sunt slabe emotzional ....iar un baiat versat ar fi combinatzia ...

Re: Re: Re: Re: Re: Rasplata pentru cadouri

din 12 mar 2008 23:05 de solokd

descrierea ta ar trebui sa se incadreze intr-un tablou in care tu ti-ai scoate cainele la plimbare si din cand in cand ii mai dai si lui un biscuite ....adevaratele cadouri sunt acelea cand le oferi fara niciun motiv anume .....efectiv...atunci ...

Re: Re: Re: Re: Rasplata pentru cadouri

din 12 mar 2008 20:30 de crisrazvi

A nu se da cadouri fetelor inaintea intalnirii numarul 37, si nu inainte de 2 luni de relatie. Regula de baza. Si exclus chestii scumpe. Hai, o vata de zahar din Herastrau la 2.5 roni...daca a fost cuminte.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dezvirginare f

din 12 mar 2008 19:06 de angela

Daca ti-a venit ciclul, ti-ai facut testul de sarcina, de ce mai intrebi daca poti fi insarcinta??:wacko:Pe viitor apeleaza la prezervativ, si la putina educatie sexuala..Inainte sa iti incepi viata sexuala la 16 ani ...puteai sa te documentezi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 12 mar 2008 19:04 de dudu

ms angela de sfaturi. mersi mult. sunt folositoare, daca nu in relatia asta probabil in alta

Despre anticonceptionale si efectele lor

din 12 mar 2008 18:59 de angela

Am citit si eu prospectul, am fost si la doctor,am citit si pe net despre anticonceptionale, dar as vrea sa stiu ce efecte au avut asupra voastra,pozitive sau negative?M-ar interesa sa stiu daca in cazul vostru au aparut reactii adverse, daca v-ati ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 12 mar 2008 18:47 de angela

Daca vrei sa discuti cu ea discuta face to face, e cel mai bine..Iar daca vezi ca te evita,uita de relatia asta si nu te mai framanta pentru ea..Daca ar vrea sa fie cu tine, nu te-ar evita..:rolleyes:

Re: Re: Re: Rasplata pentru cadouri

din 12 mar 2008 16:20 de baby

da ar fi considerata cu*va :ermm: :,:-*

Re: Re: orgasm

din 12 mar 2008 14:35 de iib

a, atunci nu stii. clar si categoric. nu stii nimic. dar se invata, ca toti am fost asa. dar nu trebuie sa ai aerele astea de mascul "fara test drive" (de fapt :) ). o atitudine mai umila, de altfel perfect normala si potrivita cu lipsa ta de ...

Re: orgasm

din 12 mar 2008 14:17 de Stranger_to_love

S-ar putea sa stiu,dar nu vreau sa le fac jocul. Sa precizez mai clar:nu am avut niciodata o prietena si sunt virgin.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 12 mar 2008 13:51 de iib

pai daca spui asta s-ar putea sa stii cum functioneaza "jocul femeilor" ... e periculos dar frumos si challenging. si rewarding :) dar trebuie sa ne dezvatam de obiceiul masculin inutil de a blama femeile pentru nereusitele noastre. trebuie sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 12 mar 2008 13:26 de Stranger_to_love

Vorbeam in general adica de altii.Eu nu am stat cu nici o femeie urata sau frumoasa,priceputa sau nepriceputa sau orice combinatie dintre ele.Hmmm poate m-a dus capul destul de mult ca sa nu intru in jocul femeilor. :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 12 mar 2008 03:12 de iib

ar fi trebuit "sa stii"... dar esti barbat, asa ca nu avem pretentii. nu, vorbesc ca un barbat dezgustat si scarbit de prostia si nesimtirea barbatilor. am mai explicat aici de ce sunt de partea femeilor (care sunt si ele ticaloase de altfel). ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 12 mar 2008 01:42 de Stranger_to_love

Lol vorbesti ca o feminista inraita,desi culmea,esti barbat. Asa au fost invatate si femeile: barbatul trebuie sa faca totul. Sa sti ca expresia merge si invers:nu exista barbati impotenti,doar femei nepricepute sau urate.

Re: Re: Re: Re: Re: orgasm

din 12 mar 2008 01:11 de iib

ar trebui sa iti dai seama singur care e cauza daca nu e interesata de tine si "nu misca un muschi" :) e penibila in continuare reactia si motivatia masculina, dar previzibila. si cum spuneam in alt topic, nu uita sa mai tragi o bere, o ragaiala ...

Re: Re: Re: ce sa fac

din 12 mar 2008 01:11 de emy

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1973 din 3732
«   1 ... 1970   1971   1972   1973   1974   1975   1976 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele