Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Era virgina? din 12 mar 2008 00:01 de ionescu_amal
Poate era , poate nu era Daca ea ti-a zis ca era , poate asa a vrut ea sa se simta in fata ta
Si daca nu era, de ce ar fi fost atat de grav ? Pana la urma era aceeasi persoana de dinainte de a sti daca era sau nu
Crezi ca daca nu a mai fost ...
Re: Re: Re: Re: orgasm din 11 mar 2008 22:20 de Stranger_to_love
Sexul,de cand am aflat eu prima data,se face in 2.Asa ca problema trebuie rezolvata de amandoi.degeaba se chinuieste barbatul daca ea sta intinsa si nu misca un muschi sa-si puna sangele in miscare.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: din 11 mar 2008 22:19 de dudu
am vb putin pe mess. in rest ma evita (chiar m-a pus pe offline cred). ma gandesc sa o intreb prin sms daca nu, astept pe mess.
tu ce zici...pe mess sau sms:D?
Re: Re: Re: Sex in perioada fertila din 11 mar 2008 21:42 de Vlad
Hum.. nu crezi ca 10 zile ar fi cam mult avand in vedere ca spermatozoizii traiesc 48 ore ? :) Eu as pune doar 5-7 zile. :) Ca sa fiu mai sigur.
Re: prezervativul firar al naibi!!! din 11 mar 2008 21:36 de Vlad
Nu poti cu prezervativ.. fa-o fara atunci. Insa ai grija cu cine.. Daca ai o relatie stabila recomand anticonceptionale. Daca .. zbori din floare in floare.. mai bine o faci cu prezervativ.. sau deloc. :)
Re: Re: Re: ce ai face in locul meu din 11 mar 2008 21:31 de Danny_DaBoss
mai lasa-ma si tu, cum adica daca aia a fugit dupa altu el sa o pupe in cur nu ? las ca nu toti o-r fi fraieri ca mine ):(
Re: Re: Re: ce ai face in locul meu din 11 mar 2008 16:10 de angela
Daca despartirea ar fi fost de comun acord, adica sa fi luat o pauza in care sa va fi pus in ordine gandurile si sentimentele fata de celalalt, era ok sa reluati relatia..Dar avand in vedere ca ea te-a parasit pentru altul, nu are rost sa o accepti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O nebunie din 11 mar 2008 13:08 de mihaela
...................................
multumim pentru gadurile expuse aici
Re: Re: ce ai face in locul meu din 11 mar 2008 11:07 de VladX
profita frate de ea acu cat poti..fa ti-o sclav personal..si daca accepta..inseamna ca e a ta..si chiar ii pare rau ..daca nu ..macar te simti bine
Re: Re: ce ai face in locul meu din 11 mar 2008 11:07 de bianca09
nu toata lumea e asa orgolios ca si tine.....:devil: ....iarasi tu faci ce iti spune inima aicea decizia iti apartine
:rolleyes: si daca te impaci cu ea punei niste conditi....:,si nu asculta de toata lumea ):(:-`:-`:-`:-`:-`:-`:-`succes
Re: Re: Sex in perioada fertila din 11 mar 2008 05:52 de ana
daca nu sia dat drumu in tine nu ai cum sa ramai insrcinata;)si nu va mai jucati asa!!!!!!!!!!! cel mai bine e sa o faceti dupa calendar daca nu vreti sa folositi prezervativu 10 zile inainte sau cu 10 zile dupa menstruatie:ok::p
Re: Era virgina? din 11 mar 2008 03:48 de ana
[daca dezvirginarea nu se face din prima si incercati de mai multe ori nu mai curge sange):(nu este obligatoriu sa curga la toata lumea:ok:fetele au un himen de fapt asta inseamna a fi virgina este o membrana elastica si unele fete se pot naste cu ...
Re: Re: Oare o fi gravida? din 11 mar 2008 03:37 de ana
pentru a ramane isarcinata ai nevoie de un ovar si de un spemtozoid:ok:asa ca nu ai cu sa ramana insarcinata daca tu zici ca nu tiai dat drumu in ea:ok::-*
Re: Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarci din 11 mar 2008 03:32 de ana
\daca nu ejacuiaza nu ai cum sa ramai gravidaB)totusi e bine sa teprotejezi:Dnu in tot deauna baiatu reuseste sa isi retrega penisul la timp si riscurile sunt mari:o
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac? din 11 mar 2008 03:26 de ana
eu am aceiasi vrsta ca fata care a ramas insrcinata si daca ar fi sa raman insarcinata nu asi face avort niciodata:rolleyes::rolleyes:
Re: ce ai face in locul meu din 10 mar 2008 22:03 de baby
sunt fete in lumea asta ...si fete klumea......
iti zic eu c a fost ....vroia sa vada daca ii e mai bn cu altul....si cum ii merge cu altul.........a vazut k nu e la fel a venit la tn iar ...k normal la bine te intorci mereu.
tu decizi!
daca ...
Re: Re: Re: inima vs. ratiune din 10 mar 2008 21:55 de baby
eh o sa te gandesti la el cv timp........stiu k e ft greu....dar uita-l!! tu nu i-ai gresit! el e vinovat!suferi 1 data.....decat sa suferi de mai multe ori!
e decizia ta! cauta-ti linistea si apoi decizi! nu te grabi.......daca e sa fie al tau ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O nebunie din 10 mar 2008 21:33 de crisrazvi
Ideea era ca fetele s-au obisnuit sa fie "obiectul dorintei" si din cauza asta e usor sa isi inchipuie ca nu trebuie sa faca eforturi sa fie o persoana mai buna, ca doar sunt super daca sunt asa de dorite, nu?
Doar ca sunt dorite de cine nu vor ...
Re: Re: inima vs. ratiune din 10 mar 2008 19:44 de eliza
....................................
ma obsedeaza imaginea lui, plang
nu pot sa dorm
mi-e dor de el
desi l-am parasit, ca m-a inselat
Re: ce ai face in locul meu din 10 mar 2008 19:16 de mimi
...................................
aici e problema inima vs. ratiune.
daca ea te-a parasit ptr altu si acum vrea sa se intoarca la tine, inseamna ca a fost un moment de ratacire la ea. daca o accepti..poate peste ceva timp iar o sa-ti faca la ...
Pagina 1974 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
85 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||