Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Era virgina?

din 12 mar 2008 00:01 de ionescu_amal

Poate era , poate nu era Daca ea ti-a zis ca era , poate asa a vrut ea sa se simta in fata ta Si daca nu era, de ce ar fi fost atat de grav ? Pana la urma era aceeasi persoana de dinainte de a sti daca era sau nu Crezi ca daca nu a mai fost ...

Re: Re: Re: Re: orgasm

din 11 mar 2008 22:20 de Stranger_to_love

Sexul,de cand am aflat eu prima data,se face in 2.Asa ca problema trebuie rezolvata de amandoi.degeaba se chinuieste barbatul daca ea sta intinsa si nu misca un muschi sa-si puna sangele in miscare.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 11 mar 2008 22:19 de dudu

am vb putin pe mess. in rest ma evita (chiar m-a pus pe offline cred). ma gandesc sa o intreb prin sms daca nu, astept pe mess. tu ce zici...pe mess sau sms:D?

Re: Re: Re: Sex in perioada fertila

din 11 mar 2008 21:42 de Vlad

Hum.. nu crezi ca 10 zile ar fi cam mult avand in vedere ca spermatozoizii traiesc 48 ore ? :) Eu as pune doar 5-7 zile. :) Ca sa fiu mai sigur.

Re: prezervativul firar al naibi!!!

din 11 mar 2008 21:36 de Vlad

Nu poti cu prezervativ.. fa-o fara atunci. Insa ai grija cu cine.. Daca ai o relatie stabila recomand anticonceptionale. Daca .. zbori din floare in floare.. mai bine o faci cu prezervativ.. sau deloc. :)

Re: Re: Re: ce ai face in locul meu

din 11 mar 2008 21:31 de Danny_DaBoss

mai lasa-ma si tu, cum adica daca aia a fugit dupa altu el sa o pupe in cur nu ? las ca nu toti o-r fi fraieri ca mine ):(

Re: Re: Re: ce ai face in locul meu

din 11 mar 2008 16:10 de angela

Daca despartirea ar fi fost de comun acord, adica sa fi luat o pauza in care sa va fi pus in ordine gandurile si sentimentele fata de celalalt, era ok sa reluati relatia..Dar avand in vedere ca ea te-a parasit pentru altul, nu are rost sa o accepti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O nebunie

din 11 mar 2008 13:08 de mihaela

................................... multumim pentru gadurile expuse aici

Re: Re: ce ai face in locul meu

din 11 mar 2008 11:07 de VladX

profita frate de ea acu cat poti..fa ti-o sclav personal..si daca accepta..inseamna ca e a ta..si chiar ii pare rau ..daca nu ..macar te simti bine

Re: Re: ce ai face in locul meu

din 11 mar 2008 11:07 de bianca09

nu toata lumea e asa orgolios ca si tine.....:devil: ....iarasi tu faci ce iti spune inima aicea decizia iti apartine :rolleyes: si daca te impaci cu ea punei niste conditi....:,si nu asculta de toata lumea ):(:-`:-`:-`:-`:-`:-`:-`succes

Re: Re: Sex in perioada fertila

din 11 mar 2008 05:52 de ana

daca nu sia dat drumu in tine nu ai cum sa ramai insrcinata;)si nu va mai jucati asa!!!!!!!!!!! cel mai bine e sa o faceti dupa calendar daca nu vreti sa folositi prezervativu 10 zile inainte sau cu 10 zile dupa menstruatie:ok::p

Re: Era virgina?

din 11 mar 2008 03:48 de ana

[daca dezvirginarea nu se face din prima si incercati de mai multe ori nu mai curge sange):(nu este obligatoriu sa curga la toata lumea:ok:fetele au un himen de fapt asta inseamna a fi virgina este o membrana elastica si unele fete se pot naste cu ...

Re: Re: Oare o fi gravida?

din 11 mar 2008 03:37 de ana

pentru a ramane isarcinata ai nevoie de un ovar si de un spemtozoid:ok:asa ca nu ai cu sa ramana insarcinata daca tu zici ca nu tiai dat drumu in ea:ok::-*

Re: Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarci

din 11 mar 2008 03:32 de ana

\daca nu ejacuiaza nu ai cum sa ramai gravidaB)totusi e bine sa teprotejezi:Dnu in tot deauna baiatu reuseste sa isi retrega penisul la timp si riscurile sunt mari:o

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce sa fac?

din 11 mar 2008 03:26 de ana

eu am aceiasi vrsta ca fata care a ramas insrcinata si daca ar fi sa raman insarcinata nu asi face avort niciodata:rolleyes::rolleyes:

Re: ce ai face in locul meu

din 10 mar 2008 22:03 de baby

sunt fete in lumea asta ...si fete klumea...... iti zic eu c a fost ....vroia sa vada daca ii e mai bn cu altul....si cum ii merge cu altul.........a vazut k nu e la fel a venit la tn iar ...k normal la bine te intorci mereu. tu decizi! daca ...

Re: Re: Re: inima vs. ratiune

din 10 mar 2008 21:55 de baby

eh o sa te gandesti la el cv timp........stiu k e ft greu....dar uita-l!! tu nu i-ai gresit! el e vinovat!suferi 1 data.....decat sa suferi de mai multe ori! e decizia ta! cauta-ti linistea si apoi decizi! nu te grabi.......daca e sa fie al tau ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O nebunie

din 10 mar 2008 21:33 de crisrazvi

Ideea era ca fetele s-au obisnuit sa fie "obiectul dorintei" si din cauza asta e usor sa isi inchipuie ca nu trebuie sa faca eforturi sa fie o persoana mai buna, ca doar sunt super daca sunt asa de dorite, nu? Doar ca sunt dorite de cine nu vor ...

Re: Re: inima vs. ratiune

din 10 mar 2008 19:44 de eliza

.................................... ma obsedeaza imaginea lui, plang nu pot sa dorm mi-e dor de el desi l-am parasit, ca m-a inselat

Re: ce ai face in locul meu

din 10 mar 2008 19:16 de mimi

................................... aici e problema inima vs. ratiune. daca ea te-a parasit ptr altu si acum vrea sa se intoarca la tine, inseamna ca a fost un moment de ratacire la ea. daca o accepti..poate peste ceva timp iar o sa-ti faca la ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1974 din 3732
«   1 ... 1971   1972   1973   1974   1975   1976   1977 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare