Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata

din 9 mar 2008 11:50 de Coracao

Dar daca o sa isi dea drumu odata fara sa reuseasca sa o si scoata afara??? Sunt doua galeti de metode de contraceptie si totusi lumea vrea necazuri si probleme :(

Re: Re: E primul, dar nu sunt virgina

din 9 mar 2008 11:49 de Coracao

pai daca ai relatia cu el de ceva vreme, la fel cum ai scris si aici pe site toata povestioara ta i-o poti spune si lui. sigur o sa fie ok si o sa va amuzati amandoi.iar la 23 de ani chiar si nevirgina nu mi se pare o enormitate

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 9 mar 2008 09:23 de angela

Cateva sfaturi..Nu fii dur CU EA, vorbeste calm, nu-i arata ca tii la ea prea mult.Pentru ca fata poate vrea sa nu mai fie cu tine..si atunci o sa te umilesti degeaba, aratandu-i ca tii la ea..Intreab-o ce are de gand sa faca, daca mai vrea sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 mar 2008 09:12 de angela

Sa dea DOmnul sa gasesti acel barbat sau poate l-ai gasit deja si sa dureze o vesnicie dragostea voastra..:love:Intr-adevar adolescentii din ziua de azi , nu stiu cum sa se poarte cu celalalt de sex opus, cred ca e cool sa faca sex, dar dupa se ...

Re: Re: Re: Re: Sa pun capat relatiei ?

din 9 mar 2008 09:06 de angela

Nici eu nu stiu ce sa mai cred despre dragoste, deocamdata ma limitez la a fi fericita si la a trai clipa..Iar ce va fi va fi..Lupt pentru relatia pe care o am acum, dar avand o experienta negativa inainte, ma astept la lucruri rele oricand.As ...

Re: Re: Re: Sa pun capat relatiei ?

din 9 mar 2008 03:04 de ExoticDream

Din nefericire pana si psihologii sunt de aceasta parere.... Aici pe forum a fost vorba de o carte avand acest titlu.... Frederic Beigbeder povesteste o prima relatie de dragoste, care se incheie dupa... trei ani, el indragostindu-se de o alta ...

din 9 mar 2008 02:45 de ExoticDream

Si eu sunt tipul amazoanei.... numai ca trebuie sa lupte si celalalt, iar uneori degeaba lupti cot la cot daca destinul isi vara coada.... M-am convins ca a fi capabil sa iesi dintr-o relatie care nu mai poate fi salvata din motive ...

din 9 mar 2008 02:29 de ExoticDream

Procentul de incompatibilitate (reala) la pat este extrem de mic. "Dimensiunea" nu cred sa fie o problema insurmontabila, nu as renunta la un barbat care mi s-ar potrivi pe toate celelalte planuri doar pentru ca are [i]n[/i] cm sub media ...

Re: Re: Re: o nebunie

din 9 mar 2008 02:22 de ExoticDream

Banuiesc, SPER ca te referi la baietii de varsta ta pentru ca, daca ceea ce scrii ar fi adevarat si in cazul celor maturi, fetele nu ar avea decat doua optiuni: fie adopta un comportament identic, fie se duc la ...

Re: Re: Re: Ce sa fac?

din 9 mar 2008 01:55 de forte bine g

:o:o:o:o(X):zorro::unsure::mellow::pirate::heart::blink:

Re: E primul, dar nu sunt virgina

din 9 mar 2008 01:53 de ExoticDream

Continua asa cum ai inceput: spune-i adevarul, este cea mai buna alegere, mai ales daca tii la acel barbat si vrei ca relatia voastra sa fie una serioasa. Daca ii vei ascunde povestea ta, mai devreme sau mai tarziu te vei incurca in minciuni, se ...

Re: O nebunie

din 9 mar 2008 00:59 de Koralia

Ma cam "distreaza" raspunsurile baietilor la astfel de mesaje. EXTRAORDINAR cat este de destept tipul si ce bine stie el..ca un mascul ce este..pe care sa o duca acasa la parinti, pe care sa o scoata in oras si pe care sa o mai reguleze din cand in ...

Re: Re: Re: Re: era virgina?

din 8 mar 2008 20:52 de angela

Multe fete nu au simtit deloc durere la primul contact sexual, si nici nu le-a curs sange..La mine a fost diferit..si dureri si sange..Avand in vedere ca tu nu ai fost cu cineva inainte nu prea ai cum sa iti dai seama daca a fost sau nu virgina..Daca ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea a ramas insar

din 8 mar 2008 20:34 de angela

Nu mi-as dori sa fac avort niciodata, decat daca cumva sunt obligata de imprejurari..Am citit undeva ca atunci cand faci avort fatul simte obiectul strain care vine si il trage din uterul mamei si se retrage pentru ca nu vrea sa fie scos ...

Re: Re: Re: Re:

din 8 mar 2008 20:28 de angela

Scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme..Vorbeste cu ea si dovedeste ca esti gentleman pana la sfarsit..Intreab-o daca mai vrea sa fie cu tine, si ce planuri are....Nu te desparti fara sa vorbesti cu ea inainte..Desi cred ca tipa asta la 16 ani nu ...

Re: Re: Re: Cum poate fi oprita cresterea penisulu

din 8 mar 2008 20:27 de crisexpert

Mai sus eu am scris dar am uitat sa ma logez :((

Re: Re: Cum poate fi oprita cresterea penisului?

din 8 mar 2008 20:26 de crisexpert

Asta e bun... Ma, eu ma masturbam de la gradinita!Nu ejaculam, dar ajungeam unde trebuie. In fine, cred ca e bun de Aberatii/Caterinci.Daca e chiar adevarat ce zice, desi nu cred, trebuie mutat la Sanatate/Probleme...mintale.

O urmezi pe Nekunoscuta

din 8 mar 2008 15:10 de Just_Anthony

Iar incepeti cu pareri ultrasubiective. Intr-adevar fratele ei arata destul de bine dar nu cred ca ar avea mai multe simpatizante printre straine, ca de la romance ma pot astepta la orice, iar despre iubitul ei cred ca orice comparatie e ...

Intepatura in vagin...

din 8 mar 2008 14:20 de mya

Salut! Am o problema sexuala si daca imi poate spune cineva ce poate fi. Atunci cand fac sex cu prietenul meu, in pozitia pe la spate simt o intepatura in interiorul vaginului. El e primul barbat din viata mea; precizez ca am inceput viata sexuala de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Prietena mea a ramas insarcina

din 8 mar 2008 12:58 de Stranger_to_love

Pai fatul ala are constiinta si minte?? :blink: Ce poti sa aberezi.Consideri ca e mai bine la orfelinat decat deloc? Tie ti-ar fi placut sa ajungi la orfelinat si de la 18 ani sa te dea afara si sa cersesti pe strada?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1977 din 3732
«   1 ... 1974   1975   1976   1977   1978   1979   1980 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare