Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: sunt virgina? din 6 mar 2008 17:22 de angela
Eu cred ca acest subiect e pus la baza..Iar fata spune ca murea de curiozitate pentru ca prima data cand a facut-o cu primul prieten a acuzat-o ca nu era virgina..Si ca acesta a parasit-o.Iar apoi spune ca face asta o data pe saptamana si ca tot ...
Re: Re: din 6 mar 2008 17:16 de angela
Poate fetii ii fug ochii dupa altii...Ar fi cazul sa vezi daca nu cumva prietena ta are pe altcineva..Sau poate chiar merge la prietena ei, dar intre iubit si prietena as alege iubitul.Mai ales ca e o zi speciala..Ziua femeilor..:love:
Re: Re: Sa pun capat relatiei ? din 6 mar 2008 17:12 de angela
Exotico, tu ai spus mai demult ca dragostea nu dureaza mai mult de 3 ani sau cine a spus asta pe forum.??.Oricum tind sa cred ca la unii dragostea nu prea dureaza mai mult de 3 ani...Multi uita sa lupte pentru relatia lor, se plictisesc si uita ce au ...
Re: sunt virgina? din 6 mar 2008 16:44 de Gabytsa
Am pus aceasta intrebare k "muream de curiozitate" ...pentru k prietenul meu cu ,kre m-am culcat prima oara m-a acuzat k nu am fost virgina...:| si m-a durut f tare..stiam k era primul...si sun f trista cand imi aduc aminte de acele lucruri pentu ...
Re: sunt virgina? din 6 mar 2008 16:22 de baby
logic k nu mai esti virgina:rolleyes:
asa am patit si eu la inceput si nici mie nu mi-a curs sange:~*...ma durea cand intra dar apoi trecea.....poate cu timpul o sa dispara sau mai bine ar fi daca te-ai excita mai mult:-`
depinde si de cate ori ...
Re: Statuia lui Don Juan de Romania aka ION din 6 mar 2008 15:16 de ion
3-0 ca la masa verde iti zice ceva?:-`:-`:-`:-`
Re: Statuia lui Don Juan de Romania aka ION din 6 mar 2008 15:16 de iooooonnnnn
\
Ahahahahahahahhahahahahahahahaha marsh, EJECT, sayanora, fa-ti karakiri! Vezi ca ai bataturi in palma de la atata auto-stimulare-satisfacere-oferit placere!
Statuia lui Don Juan de Romania aka ION din 6 mar 2008 15:10 de Just_Anthony
Ioane nu te mai antepronunta ca s-ar putea sa te convingi de contrariu.
Tu oi fi dreaq un pigmeu care a avut si el 2 prostituate si 2 retardate si incepe sa se creada Don Juan.Daca nu ai mai asculta asa multe manele poate ai putea sa fii purtat ...
Re: Re: Penis curb din 6 mar 2008 15:05 de :(
ok, deci voi spunetzi ca dupa un timp o sa inceapa sa se indrepte, dar pe la catzi ani ar trebui sa inceapa ca sa stiu dak e alta problema sau nu?Cam pe la 16 ani?
Re: Prietenul meu flirteaza cu alta? din 6 mar 2008 12:29 de Gabytsa
ms pentru raspuns..:) el deja avea nr ei pentru k se cunosteau dinainte...si nu cred k au faqt nik in camera aceea dar totusi nu cred k a fost normal ce a faqt....gestul a contat..:| il urmaresc de atunci si nu sh...se km uita asa la ...
Re: Re: Re: Inca cate ceva. din 6 mar 2008 08:42 de mbancos
din postura de parinte i-ti dau un sfat: parintii tai cred ca doresc sa fii fericita, de aceea nu sunt de acord cu multe din ceea ce faci tu,conflict intre generatii? naspa,viata crestina a parintilor si anturajul tau pe de o parte, pune semnul ...
Re: din 6 mar 2008 07:08 de dudu
tocmai aseara ne-am ciondanit putin, ea anuntadu-ma ca s-ar putea sa nu ne vedem nici week-endu-ul asta :devil: (mentionez ca nici week-end'ul trecut nu ne-am vazut, ea fiind plecata din oras).
motivul invocat de ea acum este ca s-ar putea sa plece ...
Re: Sa pun capat relatiei ? din 5 mar 2008 23:18 de Kamy19
Da cam asa e cu dragostea lupti pt ea ani buni apoi o pierzi usor ..usor .
Azi am intlnit un tip destul de dragut care aveam sanse la el sa fiu cu el a zis ca ma acepta si cu iubit desi lam refuzat nu am putut face asta inseamna totusi ca mai e ceva ...
Re: Re: Re: Re: Eu sunt pt romance cum e anonimatu din 5 mar 2008 23:03 de Ion
Daca ii punem aici pozele o sa fie fara numar fara numar fara numar:rolleyes:
Re: penis lipsa sau vagin prea larg din 5 mar 2008 21:08 de angela
Centrul pentru placere al unei femei se afla cam la 5-10 cm in vagin, in rest este vid..Deci penisul prietenului tau are 14 cm, deci ar putea foarte usor sa te stimuleze si sa ajungi la orgasm..Aici nu este vorba de marime, este vorba de durata ...
Re: Re: Re: Re: Re: Interventia chirurgicala din 5 mar 2008 20:48 de Stranger_to_love
Binenteles.Trebuie sa stie cate kg ai.Mie atunci de exemplu pt. ca eram mai slab mi-a facut mai mult si m-am trezit mult mai tarziu decat ar fi trebuit.
Nu ai cum sa te trezesti in mijlocul operatiei.Sunt extrem extrem de rare cazurile.Se mai ...
Penis lipsa sau vagin prea larg din 5 mar 2008 20:08 de ..........
buna,
am si eu o intrebare...aud peste tot ca lungimea medie a unui penis normal este de 21-22 cm...prietenul meu are cam 14 asa dupa cum aproximez eu....foarte rar se intampla ca eu chiar sa-l simt...timp de 1 an si ceva...am zis ca sunt eu aiurea, ...
Re: Eu sunt pt romance cum e anonimatul pt actori din 5 mar 2008 18:41 de baby
da care e problema pana la urma?:huh:
:,:-*
Re: Eu sunt pt romance cum e anonimatul pt actori din 5 mar 2008 18:05 de mbancos
ce natie esti(romii)au probleme
Re: Re: Cum sa-mi excit partenerul mai repede? din 5 mar 2008 18:03 de mbancos
incearca in cuplu,vezi daca reactioneaza
Pagina 1980 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
42 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||