Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Statuia lui Don Juan de Romania ak din 8 mar 2008 12:11 de carrie
Cu muuuuuuuuuult peste medie!... O zei! Za greitest ov za greitestz! Revino-ti, baiete, si mergi la psiholog! Esti un om intre oameni. Si nu spun ca esti urat, ci arati pur si simplu normal. Adica nu cred ca arati extraordinar, dar nici ca femeile ...
Re: Re: Re: Re: din 8 mar 2008 11:50 de tematoare
eu nu te-as sfatui sa-i dai papucii fara o discutie serioasa si sincera cu ea in prealabil...dar daca asa pui problema, inseamna ca nu aveai intentii prea serioase cu ea:blink:
Re: Re: Re: Statuia lui Don Juan de Romania aka IO din 8 mar 2008 10:53 de Just_Anthony
Eu nu va inteleg pe multi dintre voi dar va accept parerile asa ar trebui sa faceti si majoritatea.
Nu va mai cu citate si cu alte aforisme pt ca multi dintre voi oricum nu le-ati aprecia.
Vad ca toti Ionii si Sefirotii si alte personaje ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inca cate ceva. din 8 mar 2008 10:50 de tematoare
sper sa nu fiu ca tine cand o sa am copii...esti exagerat in unele privinte...ex.parintele ala la 80 de ani abia de mai stie pe ce lume traieste, de unde naiba sa-i mai poarte de grija copilului de 50 si ceva de ani, care sa fim seriosi, nu mai e ...
Re: Re: Re: Re: Prietena mea a ramas insarcinata! din 8 mar 2008 04:17 de antrax
daca maicata te avorta? si ai fi avut la avort mintea si constiintza de acum? tziar placea sa te sfarame in bucatzele asai?
Re: Re: Re: E primul, dar nu sunt virgina din 8 mar 2008 04:15 de antrax
ascultama bine atata timp cat nu a fost alt baiat este altceva . daca te iubeste poate chiar il va amuza , stai linistita si mai bine sai spui. daca ai sal mintzi poate o sa creada pana la urma ca ai fost cu altcineva
Sexul ca si corvoada in cuplu din 8 mar 2008 01:50 de cneazul
sunt casatorit de 15 ani,am 2 copii insa din punct de vedere sexual sotia mea e tot mai reticenta ,motivand seara oboseala,nu stiu daca o data pe luna o face cu placere .pot spune ca am incercat ogroaza de pozitii ,de noutati de la mangaieri intime ...
Daca fac sex neprotejat pot ramane insarcinata? din 8 mar 2008 01:41 de Gabytsa
am si eu o intrebare..:) k sa ma lamuresc mai bine..am mai citit articole dar .....
daca fac sex neprotejat si el nu ejaculeaza in mine...sunt sanse sa raman insarcinata?k am inteles k si chestia aia care "curge"....de la baieti cand se excita ...
Re: Re: Re: pete rosii din 7 mar 2008 22:58 de valentine
Da, iti trec daca nu faci sex si nici nu te masturbezi vreo max 2-3 saptamani.
Oricum nu e ceva normal...dar nu pot sa iti zic exact care este cauza. Am inteles ca ar putea fi vorba de o problema referitoare la ph-ul partenerei de sex ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inca cate ceva. din 7 mar 2008 22:33 de Stranger_to_love
A deci prin bataie tu intelegi sa sara sange.O palma acolo nu e bataie.Ridica mana pt. ca asa a vazut ca te faci si tu inteles prin palme.
"copilul trebuie sa respecte, sa execute" Dar e in armata sau ce? "Shoot now,ask questions later" cam ...
Re: Re: pete rosii din 7 mar 2008 20:08 de manu
deci terc doar asa pur si simplu?fara sa fac nimic?frate mie imi e chiar frica....
Re: Re: Re: era virgina? din 7 mar 2008 20:06 de ancutza18
unele fete au himenul mai elastic...iar la altele se poate rupe(nu numai prin contact sexual)de ex in urma unor exercitii mai dure..masturbare..etc...de aceea nu este obligatoriu ca primul contact sexual sa fie insotit de dureri sau sa curga ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor!!!! din 7 mar 2008 19:39 de wiczur
c e ala?:unsure::ninja::blink:
Re: ce sa fac din 7 mar 2008 19:15 de solokd
daca ai ajuns la asa o capacitate de masturbare zilnica asta nu indica nimik decat o dependentza......vezi ca iti poate dauna f mult din p.d.v social ....(nu te gandi la situatzia financiara) ...chestia asta te inhiba f mult ...te face un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Inca cate ceva. din 7 mar 2008 17:54 de Stranger_to_love
Hai spunene cum in ce situatie ti-ai batut tu fata?
@Suparata:bei,furi,te drogehezi,nu te duci la scoala,esti obraznica tot timpul? Daca raspunsul este nu atunci mama ta nu are nic o scuza sa te atinga.
Re: era virgina? din 7 mar 2008 17:26 de baby
SI CE???
nici mie nu mi-a curs sange:ermm: penetrarea poate fi usoara pt ca ea se excita si se lubrefiaza si asa...intra mai usor...pe mine la inceput ma durut....apoi in timp intensitatea durerii a scazut...:ermm:
si de unde stii tu cat a ...
Re: ce sa fac din 7 mar 2008 17:14 de baby
wow da' vad ca ai ceva timp liber :ermm:
fa si tu altceva poate daca o sa fii mereu ocupata nu o sa mai ai timp:`si pt masturbare
:,:-*
Re: ce sa fac din 7 mar 2008 16:16 de stefanoski
Masturbarea nu dauneaza deloc organismului. Totusi, este exagerat cand o faci de mai mult de 2 ori pe zi.
Nu mori daca nu te mai masturbezi. La asta sa te gandesti cand iti vine cheful. Sau, mai bine gaseste-ti pe cineva cu care sa faci sex :ok:
Re: Re: Re: o nebunie din 7 mar 2008 16:00 de valentine
Adevarat graiesti:D
Re: pete rosii din 7 mar 2008 15:56 de valentine
Se mai intampla...iti trec daca faci o pauza, stai linistit :)
Pagina 1978 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
166 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||