Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re:

din 7 mar 2008 14:13 de dudu

angela, tu ce zici...sa termin de cumparat ce mi-am propus pentru ea pentru ziua 8 martie sau sa ii dau papucii daca nici zilele astea nu ne vedem ?

Re: Re: E primul, dar nu sunt virgina

din 7 mar 2008 12:58 de Camelia_C

Multumesc pentru sfat. Astept si altele.

Re: Re: Re:

din 7 mar 2008 12:56 de dudu

asa ziceam si eu...dar totus :((

Re: E primul, dar nu sunt virgina

din 7 mar 2008 12:45 de angela

Nu e obligatoriu sa sangerezi chiar deloc atunci cand faci sex pentru prima oara..Unele femei au himenul mai elastic si nu se rupe niciodata, sau in copliarie idn cauza unui accident li s-a rupt himenull..Nu ii spui nimic despre tentativele tale ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 mar 2008 12:01 de tematoare

Multumesc pentru urari...La multi ani tuturor fetelor si femeilor de 8 Martie, chiar daca mai sunt 12 ore pana atunci!

Re: penis lipsa sau vagin prea larg

din 7 mar 2008 09:45 de mbancos

ai facut irigatii cu substante acide si ti-a tabacit vaginul sau ai pielea de pe obraz acolo de nu simti nimic .Fetelor daca va bagati un deget il simtiti sau nu ?dapoi scula?

Re: Re: Re: era virgina?

din 7 mar 2008 09:36 de mbancos

nu mai conteaza uita subiectul oricum te va mintii ca esti primul dupa celalalt, de fapt a mai fost unul.

Re: Re: lungime scrot

din 7 mar 2008 09:30 de mbancos

importanta e guvernarea,te doare sau te incurca la mers? daca da, dute la doctor, daca nu, ce conteaza, esti coios si au fetele de ce intinde cu dintii

Re: Re: era virgina?

din 7 mar 2008 08:49 de era virgina?

ma intereseaza daca m-a mintit pt ca daca a facut-o acum o va mai face. si ma refer la a ma minti!!! multumesc

Re: Re: Re: Re: Re: Inca cate ceva.

din 7 mar 2008 08:41 de mbancos

da am o fata si eu,incerc sa-i fac educatie, facand-o sa inteleaga ce isi doreste de la viata, nu sunt de acord cu bataia,este masura extrema, atunci cand epuizezi toate metodele, si nu au dat roade. Stiti cantecul lui IRINA LOGHIN:sa fiu plans eu ...

Re: era virgina?

din 7 mar 2008 02:36 de Stranger_to_love

De fapt ce te intereseaza: virginitatea ei sau faptul daca a mintit sau nu?

Re: Re: Re: Re: Inca cate ceva.

din 7 mar 2008 02:34 de Stranger_to_love

De aia faci un copil? Sa te bucure,sa te distreze? Mai bine iati un caine.Un copil il faci din dragoste si trebuie sa-l iubesti neconditionat. Si ce vrei sa spui?Ca daca nu ii bucuri pe parinti ei trebuie sa te bata? Nu as vrea sa fii tatal ...

Amanunte

din 7 mar 2008 02:22 de Suparata

Stiu ca parintii isi doresc sa fi fericita,dar,uneori,vor sa te tina langa ei chiar daca esti mare si nu mai vrei asta.Nu sunt o sfanta,dar sunt departe de a fi o vagaboanda,chiar foarte departe,as indrazni sa spun.Si,in afara de asta,am renuntat la ...

Era virgina?

din 7 mar 2008 02:06 de era virgina?

pt cultura mea generala as dori sa stiu si eu 1 lucru! iubita mea a sustinut ca e virgina si totusi nu stiu daca sa o cred sau nu! in momentul respectiv nu a curs sange deloc si nici in ziua de azi dupa vreo 10 penetrari in decursul unei luni si ...

Re: Re: V-ati inselat vreodata prietenul/prietena

din 6 mar 2008 22:57 de bob

Bravo tie!!!! si noroc pe capul iubitului tau,eu nu am avut parte de asa ceva din partea sotiei meleM-a inselat dupa 5 ani de casnicie!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ajutor!!!!!!!!

din 6 mar 2008 22:36 de valentine

np...dai si cu clotrimazol (parca asa se numeste) daca ai...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 mar 2008 21:11 de mihaela

.................................. a fost doar acum cateva zile cand mi-am luat adio ..de atunci nu am mai vb nimic cu el... mersi frumoaso...ptr incurajarile tale... mi-ar face placere sa vb in privat... ....................................

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o

din 6 mar 2008 21:07 de angela

NU TREBUIA SA II MAI TRIMITI nimic, i-ai aratat ca iti pasa de el...Sa tai orice legatura cu el, daca il mai vezi vreodata nici sa nu il bagi in seama, sau sa ii reprosezi ceva..II vei arata ca inca mai tii la el..Desi probabil iti vine sa-i spui ...

Re: Re: Re: Re: Re: V-ati inselat vreodata prieten

din 6 mar 2008 17:47 de bob

Vrei sa spui ca nu-ti pare rau ca ti-ai inselat sotul? Ce fel de femeie esti? Daca el ar fi facut la fel,si ar fi spus ca nu-i pare rau........ce ai fi spus?Esti jalnica femeie........

Re: sunt virgina?

din 6 mar 2008 17:28 de Gabytsa

ma scuzati...trebuia sa dau mai multe detalii...primul prieten m-a acuzat k nu eram virgina..si dp ceva timp m-am despartit de el..pentru k ma inselase..si aqm sunt cu un alt baiat de 4 luni...si cand facem sex...la inceput ma doare...si cu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1979 din 3732
«   1 ... 1976   1977   1978   1979   1980   1981   1982 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare