Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: oare pot ramane insarcinata?

din 5 mar 2008 17:29 de baby

adik simulati:ermm: pai daca sperma lui nu ajunge in vaginul tau nu ramai insarcinata :blink: cat despre dezvirginare....atata timp cat nu introduce nimic in vagin esti virgina:blink: e ok? dar am o intr.....ai zis : "exersam etapele unei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o nebunie

din 5 mar 2008 17:23 de angela

Nici nu stiu cum ai putut sa stai cu el un an de zile, avand in vedere ca nu cunosteai prea multe despre el??Dar cine sunt eu sa te judec??Cand iubesti suntem tentati sa inchidem ochii la greselile partenerului..E bine, totusi ca te-ai trezit la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 5 mar 2008 17:14 de angela

Se pare ca ne asemanam mai mult decat credeam...Nici eu nu prea am fost capabila sa renunt la vreo relatie, ci am luptat pana la capat, ca cea mai apriga razboinica,pentru ca sentimentele mele au fost reale de fiecare data cand m-am indragostit ...

Re: oare pot ramane insarcinata?

din 5 mar 2008 16:37 de stefanoski

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Eu sunt pt romance cum e anonimatul pt actori

din 5 mar 2008 15:33 de Just_Anthony

Cred ca asta este principala cauza a insucceselor mele. Nu are rost sa mi le mai imput deoarece atata discriminare nu as fi intalnit nici daca as fi fost nigerian. Poate sunt anumite persoane pe acest forum care sa-mi ofere alte variante mai ...

oare pot ramane insarcinata?

din 5 mar 2008 15:21 de dede

sunt virgina si nu vrea sa-mi incep deocamdata viata sexuala asa ca eu si prietenul meu incercam unele pozitii sexuale si chiar mai mult as putea zice ca exersam etapele unei partide de sex doar ca suntem imbracati.E posibil sa ma dezvirginez sau mai ...

din 5 mar 2008 11:39 de Stranger_to_love

Si ce faci daca totul e perfect,iubire alea alea,fluturasi,intr-un final ajungeti in pat ca de trebuie si asta pana la urma si constati ca nu sunteti deloc compatibili sexual? Binenteles incercati sa vorbiti sa rezolvati problema,dar in final nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata sau scoala?

din 5 mar 2008 10:49 de Danny_DaBoss

frate... scoalaa !! lasa-le dracu de femei ca doar nu te-oi insura de pe acuma .. ai timp toata viata dupa dar daca nu ai scoala o sa regreti toata viata..

Re: Re: Re: imi place de ea,n-am curaj sa-i spun

din 5 mar 2008 10:36 de crisrazvi

Pai nu ii spune, e o greseala. Si nici nu ii aduce flori si sa ii duci rucsacul sau ce se mai face la 14 ani. Incearca alta tactica. Fa-o sa rada. Sa rada cu tine, nu de tine, e o subtila dar importanta diferenta. Si sa nu ii raspunzi ...

Re: Re: Cadou de ziua prietenului meu

din 5 mar 2008 06:50 de bianca09

face 22 ......:love: :love::love: ma duc azi prin oras si ma mai uit.....ma gandeam si la ceva medalion calumea.......sau la un ceas....chiar nu stiu ma mai gandesc :D :love:

din 5 mar 2008 03:07 de ExoticDream

Marturisesc ca am o FOARTE mare problema cu sfarsiturile astea..... au fost putine, in cazul meu, dar niciodata nu s-au petrecut din cauze care sa tina de mine. Ma intereseaza sa aflu ce ati simtit voi dupa o despartire pentru ca nu am fost ...

Re: Re: Re: Fata sau scoala?

din 5 mar 2008 02:51 de ExoticDream

Am existat doua momente in viata mea in care s-a pus problema optiunii "fata" sau scoala. Prima data era vorba de un banal examen dintr-o sesiune de mult uitata, inaintea caruia am suferit o imensa si extrem de brusca dezamagire sentimentala; ...

din 5 mar 2008 02:07 de ExoticDream

Exact. In situatiile in care un outsider incearca sa cucereasca un partener aflat deja intr-o relatie de cuplu, elementul cheie este persoana care face obiectul atacului si nu atacantul. Daca cel vizat cedeaza si isi tradeaza partenerul, facand ...

Re: Prietenul meu flirteaza cu alta?

din 5 mar 2008 01:42 de ExoticDream

"Fazele" acestea sunt intamplari specifice varstei de 14-15 ani... Foarte rar se intampla ca o relatie sa fie ca la carte, sunteti la inceput, totul e nou, curiozitatea este mare, cu greu te poti stabiliza la o singura persoana cand abia ai ...

Re: Cadou de ziua prietenului meu

din 5 mar 2008 01:30 de ExoticDream

Atentie mare cu darurile pentru baieti! Vezi ca s-a mai scris pe-aici, parca legat de 14 februarie.... Trebuie sa iei ceva PRACTIC, nu ursuleti/inimioare/pernute cu "te iubesc", mai ales daca prietenul tau are mai multe de 22-23 de ani. Noaptea ...

Re: Re: Re: Re: Re: #Sinucidere

din 5 mar 2008 01:23 de ExoticDream

In infern poti ajunge si fara sa te sinucizi.... este incredibil de usor! Greu este sa iesi de acolo (if ever)! :((:((:((

Re: Re: Re: Prietena mea a ramas insarcinata! Ce s

din 4 mar 2008 21:30 de carrie

Nu mai dramatizati atat de tare. Eu nu am facut niciun avort si ma feresc pe cat posibil de asa ceva DAR cunosc cateva femei care au trecut prin asta, unele aproximativ de varsta mea sau, altele, in jur de 35-40 de ani. Nici uneia nu i-a fost ...

Re: ce ziceti?ce intentii a avut? :-?

din 4 mar 2008 21:06 de Gabytsa

asa ma gandeam si eu..dar m-am gandit sa mai analizez situatia pe viitor..si sa vad ce se va intampla :) :-* ms de parere..(sfat) :)

din 4 mar 2008 20:41 de carrie

Inseamna ca pur si simplu nu se iubeau atat de mult. Eu nu incurajez manevrele perfide de a pune mana pe cineva (nu imi vin prea multe in minte acum, poate de exemplu daca "tertul" "baga strambe" de genul "vezi ca te inseala cu x"), dar o ...

Re: Re: Re: Am fantezii cu un alt baiat, desi am i

din 4 mar 2008 19:44 de cineva

Draga...te asigur ca printre baietii/barbatii de care zici ca sunt cum sunt de pe acest forum mai sunt si maturi si cu relatii serioase. Daca voiai sa fii "sustinuta" trebuia de la bun inceput sa expui problema asa cum este ea defapt..Cum ai facut ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1981 din 3732
«   1 ... 1978   1979   1980   1981   1982   1983   1984 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare