Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata sau scoala?

din 4 mar 2008 19:32 de dudu

intre timp va mai astept cu alte idei pt 8martie. faza cu bomboanele merge, iar cu bijuteriile nu stiu ce sa zic. unele is si scumpe si poate nimeresc si ceva aiurea:blink:...iar ca sa imi iau sora sau sa caut pe o prietena de-a ei ca sa ma ajute e ...

Re: Re: Re: Re: Prietena mea a ramas insarcinata!

din 4 mar 2008 18:35 de bianca09

si eu sunt foarte curioasa ce sa intamplat ....ii cam greu cu un copil la ani lor....dar daca e ajuta parinti e ok.....dar si un avort e destul de durereos.....:((

Re: Re: Re: Re: Re: Fata sau scoala?

din 4 mar 2008 17:55 de oanaaaaa

Tu tre sa te gandesti ca acum e un mom crucial in viata ta( si a mea, fir-ar) , de anul asta depinde fff mult viata ta : tre sa iei bacul k sa intri la facultate, tre sa intri la facultate ca sa-ti faci o cariera, tre sa-ti faci o cariera ca sa ai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Sinucidere

din 4 mar 2008 17:44 de oanaaaaa

Pai, daca nu ma vrea poate ca nu ma merita, de ce sa cersesc dragostea cuiva cand o pot avea neconditionat? :love:

Re: Re: Re: Re: #Sinucidere

din 4 mar 2008 17:42 de oanaaaaa

Ideea e ca pt a fi iertat de pacate trebuie sa te caiesti in timpul vietii, daca te sinucizi nu mai ai timp sa te caiesti si te paste infernul!! :,:,:,

Re: #Sinucidere

din 4 mar 2008 17:40 de oanaaaaa

Pai hai sa gandim logic: daca cineva incearca sa-si demonstreze dragostea e pt ca vrea sa se impace cu pers respective, mort fiind in urma unei sinucideri posibilitatea impacarii e imposibila ca doar nu ne credem in romeo si julieta! Si daca stai ...

Re: Cum sa scap de cearcan

din 4 mar 2008 17:21 de angela

Poti sa-ti faci tratamente de 3-4 ori pe saptamana sau chiar in fiecare zi, depinde de posibilitati si timp..Daca e grav fa-ti in fiecare zi..Poti sa iei de la farmacie vitamina A.. este excelenta pentru piele..:ok:

Re: Baiat sau fata,dupa dorinta

din 4 mar 2008 17:19 de angela

Vreau si eu link-ul catre pagina respectiva..SI eu vreau ca primul copil sa fie baietel...:love:

Re: Re: Re: de ce se masturbeaza????

din 4 mar 2008 17:16 de angela

Daca prietenului tau ii place sa se simta bine si cand nu e cu tine, care e problema ta??..Ar fi mai bine sa se duca cu altele, sau sa se masturbeze??:blink:Probabil prietenul tau e tanar si e normal sa vrea cat mai mult sex.Ti-am spus problema ar fi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata sau s

din 4 mar 2008 17:12 de angela

De 8 Martie ii poti lua o bijuterie, daca ai observat ca poarta asa ceva, o cutie de bomboane, plus un buchet frumos de trandafiri..Afla subiectele care o intereseaza..Ce ii place..literatura, muzica etc..si puteti discuta despre asta mult si bine.De ...

Re: ce ziceti?ce intentii a avut? :-?

din 4 mar 2008 17:05 de angela

Dar ce nu puteau sa discute fata de tine??SI s-au incuiat si in dormitor??:blink:AR trebui sa ai grija, asta nu prea e de bine..Adica daca nu aveau nimic de ascuns, discutau in prezenta ta..:-`

Re: DURERI ALE FETEI

din 4 mar 2008 17:02 de Mihaela

IMI CER SCUZE PENTRU CUM AM SCRIS TITLUL..DIN GRABA..:~*

Dureri ale fetei

din 4 mar 2008 17:00 de Mihaela

De aproape o zi simt o durere la nivelul oaselor barbiei.SImt aceasta durere cand mestec, cand rad.E o durere asemanatoare celei pe care o ai de la o lovitura.Nu m-am lovit niciunde, si nici altcineva, pur si simplu m-am trezit cu aceasta durere in ...

Re: Baiat sau fata,dupa dorinta

din 4 mar 2008 14:38 de r3b3ka

Extraordinar!!! Un subiect care ma pasioneaza de ani de zile. Si eu am "studiat" problema observand cupluri de prieteni si relatiile dintre ei la momentul conceptiei copiilor. As vrea sa stiu mai multe si daca mai e ceva de gasit pe net pe tema asta ...

Re: control ginecologic

din 4 mar 2008 12:18 de deea

1- suni la un cabinet, iti faci o programare si te prezinti in ziua in care ti se cere.Si acolo alegi daca preferi o ecografie sau o consultatie 2- nu la toate, dar la majoritatea :P nu cred ca a facut cineva un sondaj;)) 3-poti merge si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata sau scoala?

din 4 mar 2008 10:47 de baby

:lol::lol::lol: da da....daca stau cu el numai de invatat nu imi arde :~* lasa trecem noi si peste bac :love: :,:-*

Re: Re: de ce se masturbeaza????

din 4 mar 2008 09:36 de simosimina

k...si dk se intampla mai des..el tot face asta... nu conteaza kt d des o facem...

Re: Re: Fata sau scoala?

din 4 mar 2008 02:24 de ce?

Sa ne aducem aminte de timpurile in care una spuneam si alta faceam? Ei bine, chiar daca unora le suna bine cele de mai sus, domnisoara mult-sfatuitoare, a procedat exact pe dos intr-o situatie reala identica. Cuget eu... asa: cum poti da ...

Re: Re: Am fantezii cu un alt baiat, desi am iubit

din 4 mar 2008 02:11 de za'one

Draci! Asta e chiar dezgustator! Dupa ce se comporta in spiritul si litera unui anumit cuvant din DEX, mai si pune totul in cuvinte inocente, ascunzandu-se in spatele logicii. :x

Re: Re: Re: Exercitii pentru marirea penisului

din 4 mar 2008 00:36 de brunet_singu

da spui "asta e" pt k probail tu esti multumita k fata de ceea ce ai. pune-te in locul meu si gandeste-te bine daca ai fi multumita si apoi raspunde-mi sincer

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1982 din 3732
«   1 ... 1979   1980   1981   1982   1983   1984   1985 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare