Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: buna

din 2 mar 2008 17:58 de Crinutzza

nu cred k conteaza faptul k sunt nascuta in 90.....vreau doar un sfat...

Re:

din 2 mar 2008 17:12 de Guest

pai, daca ti-a spus el ca se masturbeaza, si sunteti impreuna de un an si, inca, mai sunteti impreuna, probabil, ca era mai firesc sa-l intrebi, direct, pe el, de ce se masturbeaza. daca nu ti-ar fi spus el acest lucru si l-ai fi observat tu, ar fi ...

O nebunie

din 2 mar 2008 17:12 de mihaela

am o relatie cu un tip de aproape un an. ne-am cunoscut pe net. am vb mult, ne-am inteles, ne-am placut si am ramas impreuna. el zicea ca isi doreste o relatie serioasa ...era tocmai ce cautam. un baiat dragutz, senzual... deci suntem de un an ...

Transmiterea cromozomului X activ,la femei.

din 2 mar 2008 16:29 de maida

Femeia are in fiecare celula a corpului sau (cu exceptia ovulelor) doi cromozomi [b]X[/b],adica [b]XX[/b],din care doar unul codifica toate caracterele specifice sexului feminin, celalalt fiind inactiv.Ei bine, acest cromozom [b]X[/b]activ este ...

Baiat sau fata,dupa dorinta

din 2 mar 2008 16:05 de maida

Ca si multi altii si eu mi-am dorit ca al doilea copil sa fie baiat,primul fiind fata.Cum aflasem deja despre tot felul de "retete",am inceput sa le analizez.Fiecare parea sa fie valabila doar in anumite situatii,nu insa in toate.Cum eu voiam ca ...

Re: Re: Re: S-a rupt prezervativu! Ce sanse sunt??

din 2 mar 2008 15:52 de X3q'

Pnm...nu's de acord q tine.....am o experienta bunicik...stiu qm s pune....totuji nu rezista.....cele ami bune sunt trojen alea chiar sunt....das mia scumpe k durexu...oricum sigurantza conteaza....si eu sunt putin ingrijorat de sarcina da din ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 2 mar 2008 15:42 de Stranger_to_love

Asta e viata reala.Sentimentele pot fi reale,dar nu inseamna ca e si dragoste adevarata.E atractie care tine mai mult sau mai putin.Dragoste adevarata inseamna nici sa nu intervina ceva,nu? Dar cum e aproape imposibil sa nu intervina nimic ...

din 2 mar 2008 14:45 de angela

A fost dragoste si a fost cat se poate de adevarata..Problema e ca in viata apar lucruri neprevazute, si ca uneori nu e tocmai cum am vrea noi sa fie..Daca s-a sfarsit asta nu inseamna ca sentimentele mele pentru el nu au fost adevarate, sau ca el nu ...

din 2 mar 2008 11:27 de crisexpert

:lol: Nici nu stiu cine e Guest... Eu stiu sa imi administrez timpul.Daca vreti sa va demonstrez ca am exact ce varsta scrie acolo va pot arata buletinul :D.

Re: Re: buna

din 2 mar 2008 10:38 de baby

de ce zici asta? pt ca facut sex neprotejat prima oara?sau pt ca a intrebat daca poate ramane insarcinata dupa ce a luat pilula de a 2a zi? :huh:ce aveti cu cei nascuti dupa '89? :,:-*:lol:

din 2 mar 2008 10:30 de baby

eu una te apreciez pt ca ai avut puterea de a trece peste tot!:love: nu sunt multi oameni ca tine!:ermm: :,:-*:-*:-*:-*:-*

din 2 mar 2008 10:22 de crisrazvi

Multumesc Valentine, mi-a placut raspunsul tau, o sa ma gandesc la ce ai scris si sper sa intalnesc pe aceea cu care sa se intample o relatie. @Stranger_to Intr-adevar, daca inveti materialele de pe situl ala pe de rost si incerci sa le aplici ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau,

din 2 mar 2008 09:42 de angela

Crede-ma ca exista riscuri si cand doi oameni se iubesc ca-n povesti..Realitatea din jurul nostru o arata...Daca nu vreti sa acceptati atunci e treaba voastra..:-`

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relati

din 2 mar 2008 09:34 de angela

Nu am trecut atat de repede de la fost la actual pe cat am vrut sa arat..A fost mai mult un proces de autosugestie ca sa pot trece mai usor peste doi ani de relatie..Pot spune ca in 3 luni l-am uitat si chiar am ajuns sa ma indragostesc de ...

Re: Subiecte de abordare

din 2 mar 2008 09:11 de baby

afla-i nr de tel, sau id-ul de mess si spune.i sau pur si simplu iti faci curaj si te duci la el...ii zici ca il placi si pleci....:lol:daca te place face el ceva apoi:p :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relati

din 2 mar 2008 04:11 de valentine

David DeAngelo parca se ocupa de site-ul asta...e o adevarata industrie a seductiei formata de catre el din ce tin eu minte - are omul si dvd-uri scoase, cu "lectiile" care le preda la seminarii cu sute de persoane... Singura lui buba, din punctul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie ve

din 2 mar 2008 03:36 de ExoticDream

Sansele despre care vorbesti sunt intr-adevar mici, dar ele exista, nu renunta la ideea ca ti se va intampla si tie sa iubesti intr-o buna zi! Stiu ca este frustrant faptul ca inca nu ai cunoscut iubirea, dar nu este bine sa cazi in extrema in ...

Re: Preput stramt...

din 2 mar 2008 03:31 de valentine

Treaba cu strangerea preputului poate aparea din varii motive. Daca prietena ta ia antibiotice si intretineti contact sexual neprotejat, asta ar fi explicatia. Insa daca nu este vorba de asa ceva, ar putea fi vorba de igiena precara, lucru putin ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau, ma v

din 2 mar 2008 02:28 de ExoticDream

Daca cei doi [b]se iubesc[/b], nu exista niciun risc, nimeni nu va reusi sa intervina, indiferent cat de perfid ar "lucra". Daca relatia se clatina la atacul unei "buturugi" perverse, este clar ca numai "foarte serioasa" nu este (relatia, nu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau, ma vrea,

din 1 mar 2008 23:21 de angela

Chiar daca relatiile sunt foarte puternice, crede-ma ca o tipa parsiva si foarte binevoitoare sa-ti distruga relatia poate face asta.Acolo unde e vointa unei curve crede-ma ca si cele mai solide casnicii sau relatii incep sa se clatine..DOAR STITI ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1985 din 3732
«   1 ... 1982   1983   1984   1985   1986   1987   1988 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare