Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Relatie versus Aventuri din 29 feb 2008 13:26 de baby
stai mama linistit k tie nu iti arde de o relatie serioasa :ermm:
inca nu ti-a venit mintea la cap...tre sa te mai coci putin
:lol:
cand o sa vina momentul o sa ai o relatie serioasa si nu o sa intrebi daca are avantaje :`:ermm:
:,:-*
Re: 22 de ani virgin din 29 feb 2008 13:22 de baby
dar de ce vrei sa treaca repede? mai bine zi sa fie fara prea multa durere:p
pai pozitia misionarului e cea mai misto:~*
ideea e k ea sa fie ft relaxata si sa isi doreasca asta cu adevarat....cu cat e mai excitata e mai bine....
daca sta ea ...
Re: de ce se masturbeaza???? din 29 feb 2008 13:15 de baby
si ce? daca ii place sa faca asta uneori....e treaba lui! tie dak iti placea sa o faci iar el nu era de acord cum iti pica?
fiecare are pasarelele lui...:ermm:
si avand in vedere k voi va simtiti bine in pat...nu vad cu ce ar afecta ...
Re: buna din 29 feb 2008 13:11 de baby
daca ai luat pastila aia la intervalul de timp indicat nu ramai insarcinata
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: din 29 feb 2008 12:29 de Stranger_to_love
No baga in seama asa face ea.Vorbeste aiurea.Uitat-te si pe la alte subiecte sa vezi.
Dupa mintea mea asa cred ca misionaru ca sa se termine repede.Daca sta ea deasupra si o doare nu o sa mearga pana la capat.Cred ca s-a mai spus parca s in ...
Re: Re: i-ar placea surpriza mea? din 29 feb 2008 01:07 de ExoticDream
Da, asa e, cei mai multi sunt fiinte... practice, mai ales daca au depasit 22-23 de ani. Poate nu vor refuza un cadou... pueril, gen ursulet de plus sau atentii cu "te iubesc" pe ici, pe colo (asta ca sa nu te jigneasca), dar nici nu vor fi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau, ma vrea, dar are din 29 feb 2008 00:49 de ExoticDream
Nu m-ai inteles. NICIODATA nu as sfatui pe cineva sa puna in pericol o relatie stabila, intemeiata pe iubire si tot tacamul, am o aversiune aproape organica impotriva celor care fac asa ceva, ideea de amant/amanta sau de aventuri de o noapte imi ...
Re: Re: Re: Sa pun capat relatiei ? din 29 feb 2008 00:29 de ExoticDream
Tu esti indragostita de.... dragoste, nu de baiatul de langa tine. Poate l-ai iubit mai demult, dar acum sentimentele ti s-au subtiat considerabil. Daca iubesti pe cineva, nu te plictisesti in compania sa, nu ai senzatia ca nu mai simti nimic, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau, ma vrea, dar are din 28 feb 2008 22:24 de stefanoski
Exotic a scris [b]"Spune-i deschis ca ai vrea sa fiti mai mult decat prieteni, dar ca nu indraznesti pentru ca nu cunosti situatia lui si nu vrei sa procedezi incorect. Daca este un tip cu mintea deschisa, iti va aprecia sinceritatea si probabil ...
Re: masturbare pe strada din 28 feb 2008 22:13 de bestiutza69
Oamenii de genu asta ar trebui spitalizati la boli mintale, sau daca nu, macar la racoare.
Nu e normal sa iesi pe strada, intr-o tara civilizata, si sa te intalnesti cu asa ceva, sa fii nevoita sa suporti asemenea persoane dereglate...
Daca ai ...
Re: Re: din 28 feb 2008 20:06 de gabriela_23
vaileu!nu m-am gandit la asta :)))) oricum nu fac eu surpriza pt ca o sa fiu cu el in acel timp .o face prietena mea ...si oricum n-o s dureze mult pana vom aparea eu si el:)
Re: Re: Re: Re: scutiri :D din 28 feb 2008 20:01 de omu_negru
asa de ieftin :lol::lol::lol:
Re: Re: din 28 feb 2008 20:00 de Guest
daca m-ai schimbi nickname-ul, baga la motto si numarul acela de fix pe care mi l-ai dat la sf. lui 2005, de bucuresti. ce sa zic ti-am sters sms-urile, da' nu stiu, cum de l-am deschis tocmai pe acela si l-am recitit cand le-am sters si mi-am ...
Re: din 28 feb 2008 19:53 de Guest
depinde, daca nu trece agentul pe langa masina sa i-o decoreze c-o amenda, sub stergator.
Re: Re: din 28 feb 2008 19:43 de Guest
nu-i chiar, asa. mai, Marilena, stii cum este cu intrebarile astea, il intelegi sa zicem ca poti sa-ntelegi fara sa intrebi la ce se gandeste, o perioada, dar daca-l vezi ca-i cu gandul tat, altundeva, apai il lasi cu gandurile. ca daca-l intrebi, ...
Re: Re: din 28 feb 2008 19:42 de Guest
nu-i chiar, asa. mai, Marilena, stii cum este cu intrebarile astea, il intelegi sa zicem ca poti sa-ntelegi fara sa intrebi la ce se gandeste, o perioada, dar daca-l vezi ca-i cu gandul tat, altundeva, apai il lasi cu gandurile. ca daca-l intrebi, ...
Re: Re: din 28 feb 2008 19:36 de Guest
Re: Re: din 28 feb 2008 19:26 de Guest
daca el este nascut in '80 si-i generatia '90, eu, care sunt nascuta-n '70, ce generatie sunt?!?
Re: Re: Re: Re: Re: il vreau, ma vrea, dar are pri din 28 feb 2008 17:25 de angela
Rusinica Exotico, ii dai fetii idei cum sa distruga o relatie de 5 ani??:wacko::rolleyes:Daca tipul nu o mai iubeste pe actuala prietena nu are nevoie de altcineva sa isi da seama..Plus ca o a treia persoana strica tot farmecul unei relatii...EU una ...
Re: Re: Re: Ajutor!!!!!!!!!!!! din 28 feb 2008 16:42 de crisexpert
Nui nimic.Deci nu e a ta?Nu stiu ce sa faci...Daca tragi ce se intampla?Doare, ustura, curge sange?
Pagina 1988 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||