Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Sunt insarcinata??:-s

din 26 feb 2008 17:49 de anda

fa-ti testu si vei vedea!pt ca nimeni de aici nu poate sa-ti spuna sigur daca esti sau nu insarcinata

Re: Re: Postare dubla

din 26 feb 2008 17:14 de crisexpert

Ceva de genul asta spuneam eu : User: X Data postare: 26.feb.2008 17h12min Post: Help!Sunt indragostit. User: Y Data postare: 26.feb.2008 17h14min Post: Cerei numarul de telefon! User: Y Data postare: 26.feb.2008 17h16min Post: Ce ai ...

Re: Re: Sunt insarcinata??:-s

din 26 feb 2008 13:40 de una

Am intrerupt actul sexual cand venea momentul ejacularii...dar tot imi este frik..stiu ca am gresit..si acuma vad pe pielea mea ce am facut...sper doar ca nu sunt insarcinata :(( dar oricum voi merge la doctor pentru control si imi voi face ...

Re: Re: Re: SEX ANAL

din 26 feb 2008 13:36 de Nekunoskuta

Vai de saraca fata daca iubitul are "dimensiunea" unui supozitor :lol:

Re: Sunt insarcinata??:-s

din 26 feb 2008 13:32 de Nekunoskuta

De ce nu ACUM? Se pare ca nu prea iti pasa daca esti insarcinata sau nu. Adica sexul, protectia si eventualitatea unui copil? Pai de ce faci sex daca nu stii cum? Stati fetelor inchise in casa daca nu stiti sa aveti grija de voi! ):(

Re: Re: Re: Re: Orice sarbatoare de dragoste este

din 26 feb 2008 02:17 de ExoticDream

Nici eu nu mi-as fi amintit de semnificatia acestei zile daca n-as fi citit intamplator un articol in ziar, iar Valentine's Day ma enerveaza si mai tare, insa de asta nu te lasa sa uiti zecile de tarabe cu prostioare, insirate pe bulevarde si ...

Re: Re: Am fantezii cu un alt baiat, desi am iubit

din 26 feb 2008 02:05 de ExoticDream

Aha, acum ca ai facut-o si pe-asta esti convinsa ca ai ales solutia cea buna? Inteleg ca din punct de vedere sexual [i]macho man[/i]-ul s-a ridicat la inaltimea asteptarilor, dar.... nu a intrat in zona sufleteasca, fluturasii au fost strict... ...

Re: Gravida dupa 2 saptamani?

din 26 feb 2008 00:00 de kitty

daca esti in perioada fertila poti ramane insarcinata pe loc.ar trebui sa fugi pan la farmacie si sa-ti cumperi un test de sarcina imediat sa stii si u ce e de facut.

Re: Prietena mea a ramas insarcinata! Ce sa facem?

din 25 feb 2008 23:54 de kitty

si eu sunt de parere ca prietena ta are mai multa minte decat tine.doar nu vrei un copil atat de tanar mai ales ca nici major nu esti.ai tot timpul sa faci copii.e normal sa te preocupe ce se intampla cu ea mai ales ca sunt riscuri si mici si mari la ...

Re: Sotia mea nu vrea sex oral!

din 25 feb 2008 23:42 de kitty

eu nu o sa fiu atat de rea iti zic doar sa vb deschis cu sotia ta despre acest lucru.explica-i faptul ca ai si anumite dorinte si...necesitati.daca nu intelege... bate-o spune-i ca o parasesti sau cauta o amanta dar una buna rau de tot=))

Re: Sotia mea nu accepta sexul oral!

din 25 feb 2008 23:35 de kitty

poate ca ar trebui sa vb cu ea despre dorintele si placerile tale.sa o intrebi ce parere are daca e dispusa sa incerce ceva nou.cu aluziile nu o sa rezolvi nimik.e bine totusi sa vb deschis unul cu celalt.intreab-o de ce se teme si ca nu ar trebui ...

Re: Penis curb

din 25 feb 2008 23:34 de toys4all

Te rog frumos nu te mai ingrijora si sa stii ca pentru fiecare problema exista cel putin o rezolvare. De obicei pentru a corecta curburi nedorite ale penisului, pentru scopuri medicale (in ale caror detalii nu vreau sa intru acum )sau chiar ...

Re: Am fantezii cu un alt baiat, desi am iubit!

din 25 feb 2008 23:13 de sandy_4art

Am revenit la acest topic cu atualizari dupa 4 luni si jumatate de cand l-am postat.Asa cum s-a spus mai sus, poate ca "fluturasii din stomac" e un semn care nu prea conteaza, dar cand traiesti o viata monotona precum a mea in care zilele sunt parca ...

Re: Re: Re: Diferenta dintre o fata si o femeie

din 25 feb 2008 22:30 de angela

Maturitatea in gandire..Am auzit undeva ca o femeia matura nu o sa-si intrebe niciodata barbatul: la ce te gandesti??Asa cum fac fetele..:lol:O femeie isi intelege barbatul, nu pune intrebari prostesti si da dovada de maturitate in tot ceea ce ...

Re: De la ce se lasa sanii??

din 25 feb 2008 19:32 de Nekunoskuta

Sanii cresc atunci cand te ingrasi. Daca cresc prea mult, da, se pot lasa putin din cauza greutatii. Depinde de dimensiune. Din cauza preludiului e putin probabil. Modificari se vad dupa inceperea vietii sexuale dar nu atat de evidente.

Re: Probleme cand cuplul locuieste la parinti

din 25 feb 2008 19:05 de Nekunoskuta

Sunteti doua familii din genreatii diferite ce locuiesc sub acelasi acoperis. E normal sa apara diferente de opinie. Eu te intreb asa: v-ati strans vreodata toti 4 sa vorbiti? Sa le spui alor tai de ce si cum vi se duc banii? De fapt...daca va ...

Re: Re: Postare dubla

din 25 feb 2008 18:36 de Nekunoskuta

A spus omul sa postezi "tu dupa tine" ;) Ii dau dreptate.

Re: Mi-as incepe viata sexuala...

din 25 feb 2008 16:09 de Alexandrel

E ca o durere de masea, te doare da nu vrei sa ti-o scoata. (am glumit) :p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

din 25 feb 2008 11:39 de Dunno

Loooooooooooooooool Asta e un fel de 1.2.3 proba de microfon :lol: Vroia sa vada daca ii merge contul :D

Re: dati si mie o parere:(

din 25 feb 2008 11:12 de deea

nu cred ca sunt sanse prea mari sa fi ramas insarcinata, mai ales daca ca ti-a si venit menstruatia.Referitor la acea sangerare, ar trebui sa mergi la medic sa vezi ce e, sa nu fie ceva grav. Sper sa fie ok :)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1990 din 3732
«   1 ... 1987   1988   1989   1990   1991   1992   1993 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare