Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: despre sex

din 23 feb 2008 20:09 de ambra

este foarte normal,fratilor...am 20 de ani,nu am o viata sexuala intensa,dar sunt chestii de bun simt pe care presupu ca ar cam trebui sa le stim toti..e o modaliatate de descarcare pt ei(indiferent daca au sau nu prietene)>:heart:

Dragobetele, sarbatoare a iubirii la romani

din 23 feb 2008 18:49 de ExoticDream

In fiecare an, pe 24 februarie, se sarbatoreste Dragobetele (fiul Dochiei), despre care se spune ca saruta fetele si care este varianta Eros sau Sfanul Valentin de pe meleagurile noastre. Celebrarea sa vine de pe vremea dacilor care credeau ca ...

Re: Re: help me

din 23 feb 2008 18:34 de sunt mihaela

buna am si eu o problema..:( pe data de 14 am avut relatii sexuale,atunci era si data ovolutiei.prezv avea pe o parte o gaura mica.nu cred k a curs dar acum sunt speriata pentru ca pe data de 14 februarie,luna asta trb sa imi vina menstruatia,tot pe ...

Re: Re: Cura de slabire+exercitii

din 23 feb 2008 13:14 de oanaaaaa

imi cer scuze dar nu am inteles nimic, incearca sa scrii mai clar si sa folosesti cuvinte de legatura si semne de punctuatie!O:)

Re: Re: Amic indragostit de profa de mate...pls ne

din 23 feb 2008 13:11 de angela

Prietenul tau spera la o iubire imposibila, asa ca ajuta-l sa scape de aceasta obsesie.Trebuie sa se orienteze catre fete de varsta lui..:ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cat ?

din 23 feb 2008 11:51 de baby

stiu ft bine ce imi face placere...:~* stai linistit k stiu bine ce am pe acolo jos....doar k nu imi place sa fac asta.... nu stiu dar cu un "strain"( dupa cu ai zis )adik cu iubitul pot face unele chestii dar de una ...

Re: Re: Re: CE VREA ???

din 23 feb 2008 02:12 de ExoticDream

Cam devreme pentru "te iubesc" si planurile de mers la mare, cam devreme sa renunti la o prietenie pentru o relatie potentiala, cam devreme sa te convingi daca prietena nu este doar invidioasa pentru ca el te place. De ce te grabesti? Da-ti timp ...

Re: 20 de calitati ale unei persoane educate

din 22 feb 2008 22:51 de Stranger_to_love

1. minte bogata in cunostinte-am,dar nu in domeniile la care imi trebuie 2. incredere in sine-mda ce atata incredere in sine 3. un scop in viata-viata si asa nu are rost 4. stil - al meu,personal 5. bune aptitudini de lider - mic ...

Re: 20 de calitati ale unei persoane educate

din 22 feb 2008 22:19 de mist

5, 6 nesigura :|, 12, 19 :( 4 din 20 :ninja:

Re: help me

din 22 feb 2008 22:11 de mist

:mellow: deci.. anestezie generala ti-o face inainte, care te adoarme...

Re: Cura de slabire+exercitii

din 22 feb 2008 21:53 de dogitu

am slabit 23 kg 15 in cura de 6 saptamini 7 in 6 luni fara cura trebuie vointa ziua 1 lfructe orice fara banane ziua 2 legume fierte in rasol cu o varza de 1kg in supa care raman pui vegeta supa sa nu lipseasca in timpul curei totul cosumat in ...

din 22 feb 2008 21:53 de dogitu

am slabit 23 kg 15 in cura de 6 saptamini 7 in 6 luni fara cura trebuie vointa ziua 1 lfructe orice fara banane ziua 2 legume fierte in rasol cu o varza de 1kg in supa care raman pui vegeta supa sa nu lipseasca in timpul curei totul cosumat in ...

din 22 feb 2008 21:32 de dogitu

Re: Re: Re: Re:

din 22 feb 2008 21:07 de Guest

evident, curvasaria, cum spui tu, nashule, este curvasarie. iar independenta persoanei este independenta. mie nu-mi plac moralistii, nici moralistele pentru ca-i aproape regula generala pe forum, morala-i facuta de curve cu verigheta pe inelar si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 22 feb 2008 20:34 de Danny_DaBoss

deci este in natura barbatului sa se dea la femeie. asa l-a lasat Dumnezeu, sa insiste, sa se bage in seama ca si voi fetele asteptati la un barbat sa faca primul pas. O femeie de la varsta de 13 ani i se incepe a i se face avansuri. De la 13 ani ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cat ?

din 22 feb 2008 20:30 de Stranger_to_love

Pai nu trebuie sa simti nevoia.E folositor pt. ati explora corpul sa afli ce iti face placere cum iti place sa fi atinsa. Adica ti se pare mai putin aiurea sa-ti bage un "strain" degetele decat daca ti le-ai baga pe ale tale? :blink:

Re: Re: Inca cate ceva.

din 22 feb 2008 20:06 de angela

SI EU cred ca mama ta are ceva probleme la mansarda.Exista psihologii pentru asta.Chiar puteti merge amandoua la terapie..

Re: Re: Re: ce este dragostea ?

din 22 feb 2008 17:33 de Danny_DaBoss

daca profilul ti-e real, degeaba ai anii pe care ii ai..

Re: Re: Re: intrebare

din 22 feb 2008 16:02 de crisexpert

Mi sa blocat PC'ul la cate intrebari ai pus :lol: a penetra inseamna a baga "surubul" in "piulita" (mai clar de atat nu pot sa spun pe forum).

Re: Re: Re: intrebare

din 22 feb 2008 14:37 de baby

dang! Doamne sa nu te apuci de sex prea curand...cel putin nu o face pana nu te informezi! ca sa nu zica k o baga si o scoate....[unealta muncii....sau p**a :ermm:] i se zice penetrare! e asa greu? :,:-*

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1992 din 3732
«   1 ... 1989   1990   1991   1992   1993   1994   1995 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare