Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Sex cu fosta

din 21 feb 2008 10:06 de Guest

De fapt sunt oameni siiiiiiiiiii, restul! Si sa dea dracu' ce pareri convenabile au restul cand este vorba despre enunturi care chipurile le-ar spala obrazul! Nu-i asa ca ipotetic, varianta nu mai este ideala nici cu fostul nici cu viitorul, daca ...

Re: Cine sa inteleaga femeile...

din 20 feb 2008 14:50 de baby

are toane :, iesiti impreuna :p invit.o undeva vai daca as fi fost eu baiat :love: :~* :-*:,

Re: Re: Re: penis curb

din 20 feb 2008 14:42 de baby

il pui in ghips :, neah....eu nu inteleg ce e atat stres k e curb k e spre stanga k e spre dreapta.....frate poate sa fie si cu bulinutze penisul tau daca stii ce sa faci cu el...esti tare!!! :,:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Trecutul ei...

din 20 feb 2008 14:38 de baby

trecutul e trecut........toti facem greseli...si sunt momente cand nu realizam consecintele faptelor noastre eu zic k e treaba ei c a facut...tu dak o iubesti si vrei ceva serios cu ea nu mai cauta tot felul de tampenii....si nu mai asculta ce zic ...

Re: Re: Re: Re: Trecutul ei...

din 20 feb 2008 12:48 de angela

Lupul isi schimba parul dar naravul ba.Daca fata e serioasa, vei vedea asta pe parcurs.Deocamdata nu pune prea mult suflet in aceasta relatie, si vezi ce va urma.La un moment dat isi va arata adevarata fata...

Re: Re: Re: Trecutul ei...

din 20 feb 2008 12:45 de stefanoski

Eu zic sa profiti cat poti de aceasta relatie, fara sa te implici prea mult sentimental si daca cu timpul iti va demonstra ca de data asta e ceva diferit, inseamna ca merita sa fii cu ea

Re: Re: Cine sa inteleaga femeile...

din 20 feb 2008 12:36 de stefanoski

Sau sa rada in hohote !! :lol::lol: inca mai tine faza asta cu "vrei sa fii prietena mea ?" :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 20 feb 2008 11:49 de tematoare

Np, exotic...problema e ca sunt de duminica seara la Deva(la ea >:P) si abia astept sa se faca sambata sa ma intorc la Timisoara. De luni si pana azi m-a trezit zilnic de la 7 fara sa-i pese ca eu sunt in bine meritata vacanta de o saptamana. Imi ...

Re: Trecutul ei...

din 20 feb 2008 02:14 de nypd

urmeaza sa vina moralistii in special moralistele de pe forum sa-ti zica ca ce, esti nebun, ce te intereseaza trecutul fetei, nu e proprietatea ta ... bla bla bla bla....):( serios vbind, e normal sa te intereseze atat timp cat tu ai o relatie, de ...

Trecutul ei...

din 20 feb 2008 01:41 de Vladone

Sunt cu o fata de o luna juma...ne intelegem super bine...si in pat si in viata de zi cu zi Nu am nimic ce sa'i reprosez...e de treaba si f frumoasa :) Problema e...trecutul ei...nu stiu...poate sunt eu mai nebun asa daca ma intereseaza lucrul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce vor fetele de la un bai

din 19 feb 2008 22:58 de ti3sto

In viziunea unor fete ..... nu generalizam ce ni se zice la tvu

Re: cum sa-i spun?

din 19 feb 2008 21:12 de Sweetheart

incearca sa ii ceri tema, sau sa ii dai tema daca are nevoie un coleg deal meu e in aceasi situatie ca tn si ia dat de valentine's day un trandafir :rolleyes: :flowers::D

Re: Re: cat ?

din 19 feb 2008 19:33 de crisexpert

Eu o fac de la gradinita!Este un sondaj! Pana acum, baietii conduc!

Re: cat ?

din 19 feb 2008 17:44 de Stranger_to_love

Dar de ce te preocupa asa tare? Adica ti-e rusine ca te masturbezi sau ce?E perfect normal.Mai ales daca nu are cine sa te masturbeze sau nu ai cu cine sa faci sex,dar chiar si atunci e normal,numai sa nu te masturbezi in loc sa faci sex cu ...

Re: intrebare

din 19 feb 2008 16:30 de DarkAngel

La Androlog

Exercitii pentru marirea penisului

din 19 feb 2008 16:21 de brunet_singu

buna.de curand am vrut sa ma apuc si eu de faimoasele exerciti pt marirea penisului.desi o as fie multi care o sa zica k ar trebui sa fiu multumit cu ceea ce am eu as vrea sa stiu ce parere aveti de aceste exercitii, sa stiu daca le-ai folosit,sa ...

Cate persoane se masturbeaza?

din 19 feb 2008 15:33 de crisexpert

Vreau sa aflu cam cate persoane se masturbeaza p'aici si daca sunt mai multe fete sau baieti. Ce parere aveti despre masturbare si despre cei care o practica?

Re: penis curb

din 19 feb 2008 15:28 de crisexpert

Majoritatea baietilor au penisul curb.Al meu e un pic si nu ma stresez in niciun fel.

Re: Re: ce este dragostea ?

din 19 feb 2008 15:12 de angela

Sexul fara iubire nu are nici un farmec, e pur si simplu o manifestare animalica.Atunci cand intervin sentimente, totul e mult mai frumos.Degeaba ai parte de sex, daca nu ai si iubire, respect, din partea celuilalt.Ca fata cel putin asa gandesc.Nu ...

Re: Cura de slabire+exercitii

din 19 feb 2008 14:24 de Delia08

Buna oana,vreau sa itzi cum am slabit eu in urma cu 5 ani de la 85 kg la 54kg(dieta foarte stricta si totul dupa capul meu): -dimineatza ceva cat de putzin,o felia de paina,sau un biscuite,un ceai pe langa (intre timp nu mancam nimic,in cazul in ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1995 din 3732
«   1 ... 1992   1993   1994   1995   1996   1997   1998 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare