Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Sex cu fosta din 21 feb 2008 10:06 de Guest
De fapt sunt oameni siiiiiiiiiii, restul! Si sa dea dracu' ce pareri convenabile au restul cand este vorba despre enunturi care chipurile le-ar spala obrazul! Nu-i asa ca ipotetic, varianta nu mai este ideala nici cu fostul nici cu viitorul, daca ...
Re: Cine sa inteleaga femeile... din 20 feb 2008 14:50 de baby
are toane :,
iesiti impreuna :p invit.o undeva
vai daca as fi fost eu baiat :love: :~*
:-*:,
Re: Re: Re: penis curb din 20 feb 2008 14:42 de baby
il pui in ghips :,
neah....eu nu inteleg ce e atat stres k e curb k e spre stanga k e spre dreapta.....frate poate sa fie si cu bulinutze penisul tau daca stii ce sa faci cu el...esti tare!!!
:,:-*
Re: Re: Re: Re: Re: Trecutul ei... din 20 feb 2008 14:38 de baby
trecutul e trecut........toti facem greseli...si sunt momente cand nu realizam consecintele faptelor noastre
eu zic k e treaba ei c a facut...tu dak o iubesti si vrei ceva serios cu ea nu mai cauta tot felul de tampenii....si nu mai asculta ce zic ...
Re: Re: Re: Re: Trecutul ei... din 20 feb 2008 12:48 de angela
Lupul isi schimba parul dar naravul ba.Daca fata e serioasa, vei vedea asta pe parcurs.Deocamdata nu pune prea mult suflet in aceasta relatie, si vezi ce va urma.La un moment dat isi va arata adevarata fata...
Re: Re: Re: Trecutul ei... din 20 feb 2008 12:45 de stefanoski
Eu zic sa profiti cat poti de aceasta relatie, fara sa te implici prea mult sentimental si daca cu timpul iti va demonstra ca de data asta e ceva diferit, inseamna ca merita sa fii cu ea
Re: Re: Cine sa inteleaga femeile... din 20 feb 2008 12:36 de stefanoski
Sau sa rada in hohote !! :lol::lol:
inca mai tine faza asta cu "vrei sa fii prietena mea ?" :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 feb 2008 11:49 de tematoare
Np, exotic...problema e ca sunt de duminica seara la Deva(la ea >:P) si abia astept sa se faca sambata sa ma intorc la Timisoara. De luni si pana azi m-a trezit zilnic de la 7 fara sa-i pese ca eu sunt in bine meritata vacanta de o saptamana. Imi ...
Re: Trecutul ei... din 20 feb 2008 02:14 de nypd
urmeaza sa vina moralistii in special moralistele de pe forum sa-ti zica ca ce, esti nebun, ce te intereseaza trecutul fetei, nu e proprietatea ta ... bla bla bla bla....):(
serios vbind, e normal sa te intereseze atat timp cat tu ai o relatie, de ...
Trecutul ei... din 20 feb 2008 01:41 de Vladone
Sunt cu o fata de o luna juma...ne intelegem super bine...si in pat si in viata de zi cu zi
Nu am nimic ce sa'i reprosez...e de treaba si f frumoasa :)
Problema e...trecutul ei...nu stiu...poate sunt eu mai nebun asa daca ma intereseaza lucrul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce vor fetele de la un bai din 19 feb 2008 22:58 de ti3sto
In viziunea unor fete ..... nu generalizam ce ni se zice la tvu
Re: cum sa-i spun? din 19 feb 2008 21:12 de Sweetheart
incearca sa ii ceri tema, sau sa ii dai tema daca are nevoie un coleg deal meu e in aceasi situatie ca tn si ia dat de valentine's day un trandafir :rolleyes: :flowers::D
Re: Re: cat ? din 19 feb 2008 19:33 de crisexpert
Eu o fac de la gradinita!Este un sondaj!
Pana acum, baietii conduc!
Re: cat ? din 19 feb 2008 17:44 de Stranger_to_love
Dar de ce te preocupa asa tare? Adica ti-e rusine ca te masturbezi sau ce?E perfect normal.Mai ales daca nu are cine sa te masturbeze sau nu ai cu cine sa faci sex,dar chiar si atunci e normal,numai sa nu te masturbezi in loc sa faci sex cu ...
Re: intrebare din 19 feb 2008 16:30 de DarkAngel
La Androlog
Exercitii pentru marirea penisului din 19 feb 2008 16:21 de brunet_singu
buna.de curand am vrut sa ma apuc si eu de faimoasele exerciti pt marirea penisului.desi o as fie multi care o sa zica k ar trebui sa fiu multumit cu ceea ce am eu as vrea sa stiu ce parere aveti de aceste exercitii, sa stiu daca le-ai folosit,sa ...
Cate persoane se masturbeaza? din 19 feb 2008 15:33 de crisexpert
Vreau sa aflu cam cate persoane se masturbeaza p'aici si daca sunt mai multe fete sau baieti.
Ce parere aveti despre masturbare si despre cei care o practica?
Re: penis curb din 19 feb 2008 15:28 de crisexpert
Majoritatea baietilor au penisul curb.Al meu e un pic si nu ma stresez in niciun fel.
Re: Re: ce este dragostea ? din 19 feb 2008 15:12 de angela
Sexul fara iubire nu are nici un farmec, e pur si simplu o manifestare animalica.Atunci cand intervin sentimente, totul e mult mai frumos.Degeaba ai parte de sex, daca nu ai si iubire, respect, din partea celuilalt.Ca fata cel putin asa gandesc.Nu ...
Re: Cura de slabire+exercitii din 19 feb 2008 14:24 de Delia08
Buna oana,vreau sa itzi cum am slabit eu in urma cu 5 ani de la 85 kg la 54kg(dieta foarte stricta si totul dupa capul meu):
-dimineatza ceva cat de putzin,o felia de paina,sau un biscuite,un ceai pe langa
(intre timp nu mancam nimic,in cazul in ...
Pagina 1995 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2026 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||